Професионални серии за коса - 26

• 56 939
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • в 1001-та нощ
 Mr. Green Анч, който ги прави опрделено се забавлява, но аз нe мисля да коментирам това (поведение) повече в темата - като цяло такива посоки не са ми приятни - за каквото и да става въпрос и независимо дали участвам пряко или само чета

# 61
Алена, никой не се забавлява. Постът на B & C е доста ясен и който разбира български, мисля ще схване какво иска да каже. Това, че ти не искаш да го приемеш и разбереш си е твоя работа. На мен нито ми е забавно, нито ми доставя удоволствие.  Peace Останала си с грешно впечатление. В темата съм по съвсем други причини, както всяка от нас- да разбере нещо ново за себе си и да го приложи за косата си. Но не ми се четат: "10 мнения, едно след друго, на един човек, написани набързо, без много много да се замисля какво пише.
Най-важното е да бъдат препоръчани някакви продукти, но дали стават или не стават няма никакво значение. А ако човек остане недоволен от препоръчаните му продукти, то сам си е виновен защото ги е използвал неправилно или моментът е бил неподходящ "

Честно казано темата наистина започна да става твой блог.  Peace Онзи ден четох стари теми и си спомних колко са били интересни.  Tired

# 62
Raulista [/b] Преди 100 теми като писах подробно за протеините  казах, че е хубаво преди това да се направи серия хидратираща по принцип, колкото и измивания да отнеме, и чак като се омекоти косата да се мине към протеина. Също писах, че непосредствено преди това може да се сложи масло на косата, но не е задължително. Това беше преди да открия еластисайзъра  всъщност.  Аз лично все още съм на мнение че косата просто трябва да е добре хидратирана като цяло преди да се мисли за силен протеин, и че след силен протеин трябва да се хидратира. Другото са екстри по желание. И това го пиша поне за 3ти път последните няколко дни, защото  явно има някои обърквания по въпроса, и затова наблягам - не е толкова важно да се сложи нещо непросредствено преди протеина, важното е да е по принцип добре хидратирана косата. Защото за някой едно слагане на еластисайзър няма да направи чудеса например...
Редактирам се след Фийлинг: ето за това става въпрос, да е НАПОЕНА косата.

И аз точно така разбирам нуждата от хидратация преди протеин.  Peace Аз май съм от хората, които при такава силна хидратация непосредствено преди протеина, след него косата ми става все така бебешко пухеста, каквато не искам. Вместо това искам повече плътност и втвърдявне, което ми се получава повече без Еластайзер и дори без редовна хидратация с маска или балсам след. За това за сега съм решила да не хидратирам на всяко измиване. Peace

Не ми се четат: "10 мнения, едно след друго, на един човек, написани набързо, без много много да се замисля какво пише. Честно казано темата наистина започна да става твой блог.  Peace Онзи ден четох стари теми и си спомних колко са били интересни.  Tired

В допълнение ще кажа, че пълнене на темата с постове от този:  Peace е абсолютно досадно и ненужно. Както казах в началото на тази тема, и без това се изписва бързо. Като вече редовен читател тук би ми се искало да преобладават смислените постове, а не коментари от 1-2 думи или дори само емотиконки, които правят темата тромава и трудна а следене.  Peace

Fitblond,благодаря за разяснението за протеините и цимента. Тамън това се чудех през последните седмици.   bouquet

Момичета,кажете откъде с Раулиста да намерим продходящо шишенце да си пресипем 250мл от реконструктора Афоджий?  newsm78 Може въпросът ми да е тъп, но наистина и двете се чудим. Откъде можем да намерим подходящо шишенце и трябва ли да е с дозатор за пръскане или реконструкторът е течен и всякакво шише ще е ок?  newsm78

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 11:14 от ♥Пандичка♥

# 63
Моята коса е тънка също. При първото ползване на протеина на Афоджии, не съм правила предварително напояване на косата. Ефектът се усети.  Peace Но пак повтарям, че това се отнася за моята тънка коса.
Ползвах протеина вече трети път, не знам в правилния момент ли го прилагам  Mr. Green, не ли, но при мен хипер втвърдяване няма.  Peace Само леко уплътняване и определено възстановяване на косъма.  Peace

# 64
  • в 1001-та нощ
fitblond  Peace ще имам превид - забележката в началото на темата  Peace

за липидите - в количеството, в което са в спрея и ще ползваш  newsm78- не вярвам да попречат на процеса  Peace

аз като се боядисвам по косата ми има и стилизанти и не пречат  Peace

# 65
Сега се сещам, че в началото на темата трябва да сложиш с големи букви следното предупреждение: "УВАЖАЕМИ СЪФОРУМЦИ, НЕКА ПРИ ПЪРВИЯ СИ ДОСЕГ С ПРОДУКТИТЕ ДА СЕ ПРИДЪРЖАТЕ СТРИКТНО КЪМ УКАЗАНИЯТА ИМ ЗА УПОТРЕБА. ВСИЧКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ, ЗА КОИТО ЧЕТЕТЕ ТУК, ПРАВИМ НА СОБСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ И НЕ ГАРАНТИРАМЕ ЗА КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ"  Laughing  Laughing  Laughing

Мисля, че идеята е много добра  , само моля да се включи още нещо.
"УВАЖАЕМИ СЪФОРУМЦИ, НЕКА ПРИ ПЪРВИЯ СИ ДОСЕГ С ПРОДУКТИТЕ ДА СЕ ПРИДЪРЖАТЕ СТРИКТНО КЪМ УКАЗАНИЯТА ИМ ЗА УПОТРЕБА. ВСИЧКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ, ЗА КОИТО ЧЕТЕТЕ ТУК, ПРАВИМ НА СОБСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ И НЕ ГАРАНТИРАМЕ ЗА КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ. Молим всички, нека не дават препоръки и предложения за това, как се използват продукти, ако не говорят от собствен опит!" [/size]

# 66
Ама, извинявайте, но много грубо взе да става тук.    Stop
Хората, много бързо забравяме добрината, това ни е проблемът!   Tired

# 67
Хей момичета, здравейте   bouquet  bouquet  bouquet
Аз ви чета от самото начало и искам да ви благодаря на всички, много съм научила от вас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Моля ви не се карайте Praynig Praynig Praynig
До сега не съм писала, защото все си мисля че имам много да уча преди да давам оценки и препоръки, но ако всички разсъждаваха като мен нямаше да има форуми Wink
Затова искам да ви помоля да не се карате, да продължавате да пишете, помагате на много хора без дори да предполагате Hug

# 68
само минавам ...
не е 'запис'

# 69
  • Перник
Ама, извинявайте, но много грубо взе да става тук.    Stop
Хората, много бързо забравяме добрината, това ни е проблемът!   Tired

+1 Много точен коментар,Feeling
И за да не е ей така поста ми да споделя за бразилския кератин Novex ,който ползвам за втори път...направо не мога да се нагледам на косата си след употребата му...след като измия с шампоан,нанасям него ,слагам шапка,кърпа и нагрявам около 15мин,след това оставам още 15 и мия....чувствам как косата ми става все по-плътна и даже без да слагам продукт за обем,той се получава при изправянето с четка и сешоар  Peace ,което при мен е доста трудно за постигане.
Направо мога да кажа,че се влюбих в този продукт  Heart Eyes

# 70
fitblond, това което си написала е описание, което всеки може да прочете в Интернет, но аз състав не виждам. Съставът на един продукт е нещо съвсем различно от описанието.

Аз ползвам продукта от февруари  Peace
Да, ползвала си Милк шейк, но ти пишеш и препоръчваш масово продукти, които не си ползвала и то на хора, които имам съвсем различни коси от твоята.
Вече доста хора те хванахме в крачка и то не веднъж.  Simple Smile
Аз бях спряла да пиша в темата защото темата наистина се изроди в темата на a.l.e.n.a в която всеки втори пост е твой, а това отговаряне на въпроси на който вече е отговорено при това в 10 последователни поста от един човек ми идва малко много. Rolling Eyes
Наистина, защо не си пуснеш една тема? - Съветите на a.l.e.n.a  Simple Smile

# 71
  • в 1001-та нощ
и какви са тези масови продукти, които препоръчвам  ooooh! ooooh! ooooh! наистиона не ми се занимава повече с такива сериали  Peace

# 72
и какви са тези масови продукти, които препоръчвам  ooooh! ooooh! ooooh! наистиона не ми се занимава повече с такива сериали  Peace
Не масови, а масовО  Simple Smile

Ако бях единствената с такова мнение можеше проблемът да е в мен, но за съжаление не съм единствената, която мисли така.  Rolling Eyes

# 73
  • в 1001-та нощ
разбрах какво имаш предвид - хайде посочи ги

темата не е за лични нападки; на мен също не ми е приятно да чета "разни" неща тук, но няма идеални места, обстоятелства и хора  Peace

# 74
♥Пандичка♥  това е принципа. Но например на Анч косата приема протиени по-доста по-различен начин и тя си го е променила да й приляга на нея. Няма смисъл да се теоритизира чак толкова и да се чуди човек, първия път го направи по инструкции, виж кактъв е резултата и следващите пъти направи корекции към оптимизиране - това е най-добрия начин. Ако от първия път почнеш по-екпериментаторски, няма да имаш база за сравнение.

fitblond пусни съставите на конретните ампули ако имаш възможност, по маркетингови описания  не може да се направи сравнение. Ще ги разнищим и тези  Grinning Аз разбирам че протеин непосредствено преди процедура е по-добре отколкото без нищо, но се опитвам да си обясня дали протеин непосредствено преди процедура е за предпоръчване пред протеин 1 измиване преди процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт