Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 118

• 99 115
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • ВАРНА морето сините вълни
благодаря ви момичета  Grinning
 да борда е разтопен шоколад и олио а отгоре е настърган бял шоколад
Маринчеее-тази подложка е уникална какво търпение си имала да ги редиш тези части-колко време ти отне
Татитче - шаха си е много добре аз кусури не виждам- мен ме е страх да се престраша да се пробвам
               и бисквитките ти са прекрасни с много хубави цветове

# 226
Зеленоочке,много благодаря за думите!Покрай римските мозайки,които разглеждах  близо месец,нямаше начин да не изгледам и неговите произведения GrinningУникален е!Привлече ме яркостта на  неговите мозайки и направих моята римска-шарена GrinningСега да отговоря на Диди HugТортата беше за една изключително високо образована и ерудирана дама,която обича и цени изкуството във всичките му форми,но е почитател предимно на минимализма.По стечение на обстоятелствата тя ми е хазайка на офиса GrinningДвете с колежката ми решихме вместо стандартните "нестандартни" букети,които й правим всяка година,този път да й подарим нестандартна торта LaughingАко зависеше от нея-щеше да си поръча само горната част и то с по-малко фигурки Mr. GreenАз се притеснявах как ще реагира на подложката,която нямаше как да бъде по-семпла/в идеята ми/.Бялото,простичко нещо,което се явява тортата,трябваше да изразява красотата и пищността,криеща се понякога под незабележим външен вид/Е,не можах да го обясня по- сложно Joy/Сега си мисля,че ако бях тонирала бялото,може би щеше и да е по-добре...макар че фугите пък са бели...не знам newsm78Реакцията на рожденичката надмина всичките ми очаквания,така че направо съм много доволна от себе си!!! Mr. Green/'ма пък и скромна,бееее Mr. Green Joy/Сега съм започнала да изучавам  Mr. Greenзадълбочено Laughingтворчеството на Густав Климт..... JoyОбаче няма да видите "Целувката"- тя е една от картините,които не ми харесват особено... Laughing
Бетина,търпение за такива работи-колкото щеш у мен GrinningНе ме търсете за бисквити,мъфини и тем подобни дреболиии JoyАз съм по монументалните работи bowuuА,питаше за времето-ами подложката я редих,пренареждах,лепих и оцветявах девет часа,в два дни/да не си помислите,че наведнъж ooooh!Иначе по тортата почти не усетих времето.Тя вътре е с класически пандишпанови блатове и карамеления крем на Пепи,без орехи.Хайде-да свършвам,че голямо писане му спретнах!Чао от мен!

# 227
Привет пак от мен.
Днес направих поправителен на работата със шаблоните и мисля че тоя път успях да налучкам правилният път.Ето какво се получи

# 228
Много благодаря, ще ми свършат работа!

# 229
Здравейте,не бих искала да пропусна и тази тема .
Преживях доста неприятни събития,но е време да се взема в ръце .Записвам се за да продължа да следя и да се радвам на вашите красиви творения.
[url=http://storage4.album.bg/7eb/alim8675_7ea3b_28851163.jpg]

# 230
Сигурна съм, че повечето не ме познават, но това е защото отдавна не съм си играла. Ето че ми се отвори повод и си поиграх качествено, Ван444е дори с печката се залюбих  Mr. Green

# 231
  • Vaudreuil Canada
Фиолетке браво на теб - старата гвардия се завръща в темата ... в този дух на мисли ето и тортата на големия ми син за 5 му рожден ден

Който иска да види повече снимки да кликне на снимката  Mr. Green

# 232
shemet_neveroiaten ,много идейна торта!Кораба е адски сполучлив.Да ти е жив и здрав рожденника!  bouquet
МаринаД ,подложката е оригинална и много добре изпълнена!Обаче сподели как точно я направи Thinking?
Tatitt ,коледните сладки вече ги видях в другата тема-нямам думи-прекрасни са!А и шаха е страхотен!
violetblue ,хубаво си си поиграла с тези блатове,но пък ефекта е жесток!Много ми харесват тези торти-дъги!Бравос!!!
Албенка, каквото и да ти се е случило се надявам да е отминало и занапред да си тук и да показваш твоите торти.Аз обаче тайничко очаквам да видя тазгодишния ти коледно -новогодишентортен маратон ,за който ти се покланям до земя! Hug
sisi7510,тортите ти са невероятни.Особено кораба и тази със сърцето ми допаднаха много!

# 233
  • София
Здравейте.
Ето малко меденки от мен-21бр. украсени с фондан за 3ч. #CrazyРисувани с айсинг имам много малко,защото просто ми се изпари желанието след фондановите,ще ги залея с шоколад,пък и пак сме болни...всички.Някой от моделчетата са от нет пространството видяни.

Christmas cookies by tedi75, on Flickr

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 13:40 от stefina

# 234
Здравейте , момичета , захванала съм се да правя фондан , но не успях да намеря течна глюкоза , бихте ли ме упътили къде мога да открия / ходих до Пикадили , но нямаше / или как мога да я заменя или дали е възможно да се направи вкъщи . Благодаря ви предварително   bouquet

# 235
Виолетке,наистина си се забавлявала.Такава палитра на торта ми се струва много забавно.Браво на теб миличка Hug
Шемет да е жив и здрав юнака.Кораба ти е страхотен,а и палмичките си ги бива ,по този повод ще пусна и моят кораб ,който правих преди две седмици.
Стефина ,много весели курабиики.Не бих се захванала с такава работа ,но ти си се изявила отлично.Ето един пресен ,пресен прасчо ,току що завършен

Този сладур го приготвих за един детски център ,за деца с увреждания.Ще им го подаря от сърце,за да  зарадвам малките хлапета.Просто имам нужда да направя такова нещо..
Минди,търси глюкозата на щандовете за диетични храни.
А ето и и моят кораб.

Имам доста торти ,които не съм пускала ,но който иска може да разгледа в албума ми.Добре че я имам тази работа,тя ми помага да се справям с болката която нося в сърцето си.

# 236
Здравейте , момичета , захванала съм се да правя фондан , но не успях да намеря течна глюкоза , бихте ли ме упътили къде мога да открия / ходих до Пикадили , но нямаше / или как мога да я заменя или дали е възможно да се направи вкъщи . Благодаря ви предварително   bouquet
Аз като папагал ще повторя това което съм запомнила -" при  диетичните неща ..." Магазин ,големите вериги , помня ли вече ( Фантастико , Крауфланд...) Личи си кой не е виждал Бг от 6 г  Laughing
Албенка  Hug дай си време , то помага колкото и банално да звучи
Шемет като прочетох "големия ми син " и викам , бе как голям , тя нали само един има ...направо забравих че се обзаведе още един юнак  Mr. Green ( ама от недоспиване ще да е , мозъка ми е напълно блокирал ooooh! ) Много интересна форма  , изпълнението страхотно - да ти е жив и здрав Марти и много да те слуша ( че като знам моя какъв е  ooooh! )

# 237
Албена , raya_рая мерси , отивам да диря Simple SmileHug

# 238
  • Кукуландия
Добър вечер!
Да си покажа тортата с измъчено покритие Grinning

Измерих точно колко ми трябва, за да я покрия и толкова разточих - стана по-дебело и при температура 16 градуса в стаята успях. Появиха се две линии отгоре от пренасянето, че се чудех с какво да го хвана чаршафа и сложих една дъска за рязане на хляб Laughing Плюс, че си има много целулит, но не ми се занимаваше да разбивам още масло с пудра захар. Не обикалям тортата отстрани с блатове и за това и там не успях кой знае колко добре да изравня (въпреки че на мен ми изглеждаше равно  Blush).
Цветята - исках гербери, но като нямам формички сътворих тези измишльотини, които свекървата каза, че били хризантеми (поне съм уцелила някакви цветя  Laughing).
Надписа... ми разтече се... не знам защо, може ли да е от покритието?
Хайде стига съм се обяснявала. Заключението е, че при торта номер 2 няма напредък от торта номер 1  Mr. Green За нова година следва опит с маршмелоуз фондан.

Много красиви и идейни сладки и торти сте показали. Повече догодина, че ме чакат сладки и какво ли не още.   Tired

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 17:41 от Uinen

# 239
Здравейте, аз ще започна отзад напред.

Uinen, не се отказвай. Според мен добре се е получила тортата, а и хризантемите ми харесват. Надписа сигурно ти е бил много топъл шоколада, за това се е разтекъл, или пък си го разредила с нещо. Не знам. Аз надписвам само с шоколад без да го разреждам с олио, мляко или сметана.
Албенче,  Hug Hug Hug дано скоро ти изскочи таз прокледа болка от сърчицето. Не заслужаваш такива неща. Тортите са ти страхотни, а Прасчо със сигурност ще зарадва дечицата  Hug
stefina, страхотни са ти сладките.
Шеметче, и кораба, и острова, и палмите и съкровището са ти невероятни. Да ти е жив и здрав голямият батко, много да те слуша и помага.
violetblue, ти си трудно забравим човек  Hug
ditsan, добре си се справила с шаблоните. А буренцето е невероятно. Много ми хареса, само една правописна грешка в надписа ми вади оченцата, ама... здраве да е!
МаринаД, уникална ти е мозайката. Просто не мога да й се нагледам
Tatitt, много си е хубав шаха даже. Коледните сладки по коя рецепта ги прави, че са такива тъмнички?
betina33, много вкусна изглежда "спешната" ти тортичка
Леля Ог, невероятна както винаги. Много ми харесват
sisi7510, страхотна серия с невероятна чистота. Аз се влюбих в сърцето
Краси...*, абе къде се загуби ти? Страхотни са ти тортетата, най-ми харесаха козлетата
colova, страшен е вулкана. Я сподели как пропусна да залееш точно около входа на тунела? Или лепна нещо отгоре върху вече залятата торта?
patriyani, твоята производителност е страхотна и винаги на ниво.

По-назад вече забравих какво беше, само ще поздравя Стаси за невероятните коледни сладки - ама как 210 бр?  #Crazy Ти ме разби направо и всичките толкова изпипани. Лаптопа на доня Копривка много ме изкефи, а детската площадка на Ванчето още я сънувам - уникат.

Хайде сега и аз да се оплача. Нещо не ми се получи този път тестото. Лепкаво, пукащо се, абе с две думи едвам се работеше с него. Мацах пръстенца къде в олио, къде в глицерин белким успея да сътворя нещо. Измазана е с кристалина (Цолова  Heart Eyes) и поръсена обилно с кокосови стърготинки. Та, това е тортата за  Коледния празник на Българското училище в Брюксел, който беше днес и мина много весело. Децата се зарадваха, и тортата беше изядена.

Аз най си харесвам еленчето и шейната. От шоколадово тесто са - само то ме слуша.

А тортата с Дракона и прословутите крила не става за показване  Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт