Майка ти почина - преодоляхте ли го?

• 400 661
  • 5 322
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Месечинка виторога , моите съболезнования.
Сигурна съм, че тя ще ти помага от горе.
А за  работата около погребението дано намерите фирма, която да свърши всичко.
Пази бебчо, това е живота.

# 196
Хора,
случи ми се днес... Внезапно, още не мога да го осмисля. Не мога да го повярвам, не знам какво да правя. Пишете ми нещо, моля ви...

Дишай, мила, дишай.
Сега ще организирате погребението, ще има два-три дни, в които ще правиш неща, които не искаш да правиш, но това е... Както си говорихме със сестра ми в онези дни - само да мине това, че да мога истински да си потъгувам.

Питай всичко, което ти идва наум, ще опитам да ти отговоря.

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 22:06 от schreier

# 197
Хора,
случи ми се днес... Внезапно, още не мога да го осмисля. Не мога да го повярвам, не знам какво да правя. Пишете ми нещо, моля ви...

разбирам мъката ти  Hug

# 198
Месечинке,най-искрени съболезнования. Hug Единственото,което от опит мога да те посъветваме като мине суматохата около погребението наплачи се. Наплачи се докато ти поолекне. Аз ревах три месеца като магарица,после болката поутихна. Няма да мине,но се свиква и човек се нагажда.

# 199
  • Варна
Благодаря ви, момичета! И аз се надявам, че рано или късно ще престана да се питам "защо, как се случи, не можеше ли да се предотврати това", да си спомням, че миналата седмица по това време... Мамка му и живот...

# 200
Месечинка виторога Hug Hug Hug Не знам какво да ти кажа   Hug Прегръщам те силно  Hug

# 201
  • Пловдив
Месечинка виторога,  Hug Hug Hug Hug Hug

# 202
Месечинка виторога,най-искрени съболезнования.
Бог да прости твоята Майчица.

# 203
  • София
Месечинке, Бог да я прости твоята майка

Тук всички сме минали през "защо, как се случи, не можеше ли да се предотврати това"

В началото боли най-много. После болката остава, но човек се захваща за ежедневните задачи и продължава напред.

# 204
  • София
   Днес се навършват три месеца откакто я няма единствената ми сестричка.На Църковен празник си отиде, на Църковен празник стават три месеца!Нека бъде светло на душата и!

http://dnes.dir.bg/news/preobrazhenie-gospodne-11723928?nt=4

А другият понеделник стават 5 месеца откакто ни напусна съпругът ми,любимият баща и дядо! Нощес малката дъщеря го сънувала, че я прегърнал и казал,че трябва да тръгва вече!Тя го прегърнала и помолила да не тръгва, за да му покажела колко добре се справя вече с всичко, но той казал,че трябва да тръгва.Отивайки към гробищата,точно преди входа, изведнъж се включи радиостанция, която дъщеря ми не е слагала на радиото, с песента на Слави Трифонов, любимият му шоумен - "Само остани"! Cry

http://vbox7.com/play:56abe1c4

# 205
  • Варна
Тайна...  Нека е светло на душите им Flowers Rose

# 206
  • София
Тайна...  Нека е светло на душите им Flowers Rose
Благодаря ти Месечинке  Hug, дръж се и ти!Те вече са на по-хубаво място!

# 207
  • Варна
И аз си го повтарям постоянно. Вярвам, че наистина го има това по-хубаво място и те са там. Но започва да ми липсва все повече и повече Sad Как се преобръща животът понякога, всички планове, всички мисли и надежди просто изчезват, всичко става различно ей така, само след един миг...

# 208
И аз си го повтарям постоянно. Вярвам, че наистина го има това по-хубаво място и те са там. Но започва да ми липсва все повече и повече Sad Как се преобръща животът понякога, всички планове, всички мисли и надежди просто изчезват, всичко става различно ей така, само след един миг...
Уви, така е...
На вчерашната дата мама имаше рожден ден. Само като си помислих как преди една година на тази дата си бяхме всички заедно, как цял ден й майсторих торта и веселбата след това  Cry 

# 209
Уви, така е...
На вчерашната дата мама имаше рожден ден. Само като си помислих как преди една година на тази дата си бяхме всички заедно, как цял ден й майсторих торта и веселбата след това  Cry  

И как и през ум не ни минаваше, че няма да има следващ рожден ден...
Къде ни е бил умът?

Общи условия

Активация на акаунт