Майка ти почина - преодоляхте ли го?

• 400 341
  • 5 321
  •   2
Отговори
# 5 310
Спокойна година на всички ви желая!
Да не ви взима никой. ❤️

# 5 311
Точно днес преди година в 15:32 чухме “Съжалявам”…
Цяла година без тати… милият ми… дано почива в мир и топлина!🙏🏻🌿
Днес по лоша шега на съдбата е Св. Татяна, празник на мама…Да ми е здрава!
Ако в групата ни има Тани, бъдете благословени!

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 21:56 от Малката_цветарка🌷

# 5 312
Прегръдка Малката_цветарка 💞
Да почива в покой и светлина твоят тати! 🙏

А мама да ти е жива и здрава и да сте си опора една на друга!

# 5 313
На 6.01 стана една година, откакто и майка си отиде. Най- тежката година в живота ми досега.❤️‍🩹

# 5 314
На 03.01 се навършиха 6 години от внезапната смърт (инфаркт) на милата ми майка Илина.Обичам те! Липсваш ми! Не можа да видиш внучките си, те никога няма да те познават.......

# 5 315
  • София /Абсурдистан
Утре стават 6 месеца без мама. Няма ли да спре накрая тази болка…

# 5 316
  • Бургас
Болката не спира....винаги я има...за съжаление...

# 5 317
Утре стават 6 месеца без мама. Няма ли да спре накрая тази болка…
Няма да спре никога болката, но с времето ще добие други измерения.
6м е още твърде прясно.

Баба беше почти на 101, и винаги казваше “ чудно нещо, татко никога не ме е удрял или повишавал тон, а майка се е случвало и да шляпне и да се развика, но винаги ми липсва и за нея ми е по-свидно дори след толкова години”.
Много възрастни хора съм чувала също, все гледат да споменат майка си, майка това, майка онова.

# 5 318
  • Бургас
Майката е свята....С нея започва всичко и с нея завършва....

# 5 319
Днес имам рожден ден и стават 4 месеца без мама. Зле ми е. Липсва ми все по-осъзнато. Уж нищо и никакво време, а сякаш я няма векове. Имам нужда да ме гушне и да ми честити живота... Искам си мама Sob Sob Sob

# 5 320
Днес имам рожден ден и стават 4 месеца без мама. Зле ми е. Липсва ми все по-осъзнато. Уж нищо и никакво време, а сякаш я няма векове. Имам нужда да ме гушне и да ми честити живота... Искам си мама Sob Sob Sob

Прегръщам те и ти желая здраве. Помня, че тати почина на 12 януари миналата година, а на 8 февруари ( падаше се точно в събота) първото нещо сутринта беше да идем с мама на гробищата. Аз на 38 до гроба на тати, завинаги на 69.
Помня как цял ден ми пращаха картички и честитки, а аз отказвах да празнувам, защото тати го нямаше. Много боли. Все още вечер като лягам си спомням наши общи спомени, и се питам “ама наистина ли го няма, как така”… още не мога да повярвам.
Да почиват в мир нашите безценни мили родители. А на теб кураж, сили и здраве!❤

# 5 321
Честит рожден Ден мила. Аз загубих и майка и баща за 3г
Когато татко почина на 4.ноември.2025г ,аз на 17ти имах рожден ден. Много ми е болно момиче. Разбирам как се чувстваш , защото от както майка я няма празници,именно дни не са същите. Ако сме празнували то е било заради татко да чувства топлина
Честит Рожден Ден скъпа , трябва да се държиш, защото други алтернативи няма. Разбери няма друг начин, защото те са някъде там горе и ни гледат , може би се събират да празнуват всички нашите празници. Не натъжавай майка си . Просто я обичай. Знаеш ли какво с, на моя рожден ден ходих при моята с букет ,ей така да си побъбрим.
Ако мислиш ,че ще ти е по добре опитай и ти.
На мен ми ставаше по леко.

Общи условия

Активация на акаунт