Майка ти почина - преодоляхте ли го?

• 401 366
  • 5 333
  •   1
Отговори
# 5 325
И аз я сънувах много напоително наскоро , с нейната усмивка, харизма и одухотвореност. Не исках да се събуждам…така да ми липсва общуването с нея. Не си го признавам, тая всичко в себе си, но от сънищата не можеш да избягаш . Прегръшам ви силно всички и…грижете се за себе си , за да можем да останем максимално дълго с децата си ( доколкото зависи от нас)з

# 5 326
А аз снощи сънувах тати и то в дълъг продължителен сън. Помня как играх навън, а той ме гледаше от терасата. Аз му направих сърце с ръце и му казах “Тате много те обичам” и в отговор отново топла усмивка и “И аз те обичам”…
Благодаря на Бог , че идва в сънищата ми, защото много ми липсва и като усетя, че го няма ми става много мъчно. Предпочитам да живея с мислите, че ще се срещаме в сънищата и един ден ще сме заедно…

# 5 327
4 февруари- Световен ден за борба с рака!🙏🏻
Да почиват в мир всички наши близки, които изгубиха тази битка. Тати беше от тях…

# 5 328
Ужасно ми липсват, вчера сутринта се качвам в колата и усетих аромата на татко, карам неговата кола вече много години, сякаш беше с мен в колата. От време на време усещам това и ми става още по- тежко.

# 5 329
Ужасно ми липсват, вчера сутринта се качвам в колата и усетих аромата на татко, карам неговата кола вече много години, сякаш беше с мен в колата. От време на време усещам това и ми става още по- тежко.
А аз искам да ги усещам непрекъснато така. Когато се случи съм много щастлива, че са с мен. Все едно сме имали среща и сме се видяли. 💖

# 5 330
И аз понякога си мисля, че са с мен, но не знам дали не си въобразявам 😔

# 5 331
Разбира се, че си въобразяваме, ама като ни става по-леко и по-добре нека си мислим, че е така.

# 5 332
Разбира се, че си въобразяваме, ама като ни става по-леко и по-добре нека си мислим, че е така.
Може и да не си въобразяваме.

# 5 333
Може и да не си въобразяваме.
Не си, но не ми се влиза в спорове.  Има литетатура, има ги Тереза Капуто, Силвия Браун, Линда Уилямсън, Ванга ги е виждала. Има и книги с ПБС на хора изпаднали в кома, като се събудят разказват. Моята баба имаше такива сънища понякога. Беше сънувала веднъж  починалата си сестра,която й казала  "Да знаеш в четвъртък!" След няколко години почина дядо - в четвъртък.  Но който иска "да види и пипне" духовете,няма да може, разбира се и тези хора не вярват на нищо.  Което е ок,  всеки решава за себе си в какво да вярва. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт