SUPERNATURAL: Cougar or not? That is the question.

• 40 614
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Още една снимка от сета, която я няма в линка
Laughing Laughing Laughing

Спойлери за нови герои от E-online в бяло
The show is currently looking to cast the role of Nora, a well-meaning and hardworking Wiccan who's a little bewildered by the darker side of evil. Bonus scoop: They're also casting a troubled postal worker who has something in common with Transfomers: There's more to him than meets the eye. Get it? OK, that wasn't our best, but you get the idea.

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 22:24 от Jennifer3

# 106
Оооо, Джен, невероятна снимка!

# 107
Добро утро

# 108
Коя е късметлийката? Laughing

# 109
Много хубави календари за 2012 г. Grinning Цък

Харесва ми надписът под снимката на Джаред - Spend a year with Jared Padalecki Laughing

# 110
  • гр. София
Момичета, страхотни сте, в такъв синхрон пишете, все едно разменяте идеи на лични   bouquet

Като член на гилдията на пишещите  Hug добре знаеш, че не се уговаряме предварително  Grinning Всеки се хваща за опашката на този, който е писал преди него като взема предвид написаното до момента.
То, ако се уговаряхме, нямаше да е интересно  Wink

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 13:53 от Зимна роза

# 111
Дано страниците да са ламинирани Mr. Green . Купувам ги веднага.

# 112
О, дано Joy

Що ли ми трябваше да ровя из tumblr Crazy

# 113
Ха! Любимите ни русначета Heart Eyes също градят теории за значението на цифрите на Боби. Стигнали са и до нещо подобно на откритието на Дейна, като са намерили и необикновена улика Laughing в подкрепа на теорията. Има и други, някои от които доста неконвенцинални и забавни. Можете да прочетете тук.

# 114

имат ли доставка до Европа? аз съм си харесала нещо много яко от амазон, но не знам дали ще дойде... ако дойде, ще се похваля

# 115
Белс,
Надявам се да не съм те подвела Rolling Eyes : имах предвид, че ако календарите са ламинирани, т.е. устойчиви на влага Mr. Green , бих си купила веднага. В действителност не съм чела условията за доставка от сайта. Съвсем скоро направих първите си стъпки в пазаруването по Интернет (видя с какви красоти Heart Eyes се сдобих), а поръчките ми пристигнаха в пощата и от там ги взех след обработката на пакетчетата. Накара ме обаче да обмисля един рейд из 'Supernatural'-ните неща Crazy .

# 116
Ха! Любимите ни русначета Heart Eyes също градят теории за значението на цифрите на Боби. Стигнали са и до нещо подобно на откритието на Дейна, като са намерили и необикновена улика Laughing в подкрепа на теорията. Има и други, някои от които доста неконвенцинални и забавни. Можете да прочетете тук.

Радвам се да разбера, че не съм сама в лудостта си по конспиративните теории. Simple Smile

Едит: Ехаа! Русначетата са се постарали. Признавам си, че аз стигнах до генетичните карти и до разположението на електроцентралите и оставих за 6-ти януари, за да разбера какво ще стане, защото теориите са твърде много. Но пък руският клуб явно сериозно се е заел със задачата. Това ме уби: "Если заменить цифры соответствующими им буквами латиницы, то получится DEDHIE, что является анаграммой фразы He Died, (Он умер)."

И да посъживим кугърския елемент в темата, вижте на каква снимка попаднах.

Тия сега ще ме карат и "Даусън Крийк" да гледам. Simple Smile

# 117
Най-странното е, че и аз започвам да се замислям да гледам сапунките Crazy - от ЕГН-то ще да е Flutter или по-скоро заради риска да отида на някоя конвенция, да се озова в някое тъмно ъгълче с Дженсън и той като ме попита 'Ти уважаваш ли ме?' - 'Да', 'Обичаш ли ме?' - 'Ми, май да', 'Гледала ли си всичките ми роли?' - '... Не...', да остана започната и недовършена, което си е кофти отвсякъде Laughing .
Прочетете текста отдолу.

# 118
Цитат
- Всичко това ме навежда на една идея – каза им той след малко. – В Древен Египет е съществувал култ към котките. Нали знаете – богинята Бастет, изобразявана като котка. Тя е била олицетворение на животворната сила на слънцето. А Хеката е лунна богиня – две противоположности. Мисля, че мога да намеря подходящ древноегипетски ритуал, който включва използването на котка. Така ще можем да върнем емпуза обратно в дупката, от която е изпълзяла. В някоя от египетските ми книги със сигурност ще има ритуал, който да можем да приспособим.

"На следващия ден всички се пръснаха по задачи. Трябваше да съберат някои неща, които Боби им беше поръчал. Той беше успял да открие подходящ ритуал за прогонване в египетската „Книга на мъртвите”. Всъщност, ритуалът не беше точно за прогонване, но Боби беше успял да измисли как да го промени, за да го нагоди към настоящите им нужди. От този велик писмен паметник на древността беше взел само ръководното начало и част от заклинанието. Всичко останало откри в друга своя книга – една от многото, с които библиотеките му бяха пълни.
Той старателно наизустяваше думите на заклинанието, защото трябваше да бъдат произнесени безгрешно. Когато реши, че е запаметил всичко до последната сричка, Боби се зае да рисува с въглен от изгорял бучиниш различни фигури на пода и да изписва неразбираеми символи помежду им. Всичко трябваше да бъде изпълнено съвсем прецизно – най-малката неточност или случайно надраскана чертичка би попречила на правилното изпълнение на ритуала и би обрекла всичко на неуспех. От външната страна на голям двойноописан кръг той постави малка масичка, която щеше да послужи за олтар. Върху нея подреди свещи и купа с благовоние, което щеше да запали когато му дойдеше времето.
След като приключи с всичко това Боби завърза в китка няколко сухи стръка бръшлян, коприва и хвойна, запали ги, остави ги да се разгорят и потуши пламъка. Растенията вече не горяха, а само тлееха, изпускайки големи кълба сивкав дим, който лютеше на очите. Хванал ги в дясната си ръка, Боби обиколи помещението седем пъти в посока по часовниковата стрелка. Прекади внимателно всички нарисувани на пода фигури, олтара и свещите върху него. В стаята замириса неприятно, но той сякаш изобщо не обръщаше внимание на това. Беше съсредоточен и сериозен.
Едва, когато приключи и с това задължение той си позволи да отдъхне замалко с чаша горещо силно кафе.
В късния следобед Дийн, Сам, Александра и Джон един по един се прибраха. Всички те носеха торби, които оставяха на кухненската маса и от които след това вадеха фигурки на котки. Те бяха най-различни – дървени, порцеланови, пластмасови, едноцветни, изрисувани, боядисани, малки, големи, всякакви. Общият им брой възлизаше на триста седемдесет и четири. Стояха подредени на масата в нестройни редици.
- Можем да отворим магазин – вметна Дийн докато ги разглеждаше.
- Не искам да чувам за магазини – измърмори недоволно Александра. – Обиколих толкова много, че скоро не мисля да пазарувам каквото и да било.
За ритуала имаха нужда от колкото се може повече фигури на котки и Боби ги беше изпратил да търсят. Четиримата бяха обиколили и съседните градчета, изкупувайки сувенирните магазини и магазините за играчки.
Отне им повече от час да наредят фигурките измежду нарисуваните фигури на пода. Трябваше да ги поставят на точно определени места. Двадесетина наредиха и по олтара. Единствено в центъра на стаята, където беше големият двоен кръг, не поставиха нищо.
До края на деня се занимаваха с най-различни неща, но с наближаването на вечерта всички станаха сериозни и дори напрегнати. По взаимно мълчаливо съгласие бяха решили Боби като най-опитен да извърши ритуала. Знаеха, че е невъзможно да допусне каквато и да било грешка.
А и той наистина се беше подготвил сериозно. Когато дойде вечерта той пристъпи към олтарната маса, запали свещите и благовонието и нагласи „Книга на мъртвите” отворена на съответната страница. Постоя малко в тишина докато се съсредоточи напълно, след това с уверен глас зачете:
- Аз давах хляб на гладните, вода на жадните,
на голия - да се покрие, и кораб на корабокрушенеца,
на боговете правех дарове,
на духовете посветени - изливания от вино...
Духове божествени!
Освободете ме! Закриляйте ме!
Недейте ме вини пред божеството!
Устата ми е чиста! Ръцете ми са чисти!
Аз чух наистина
словата тежки, разменени
между телата славни и котката божествена
в храма на Хапдре.
Аз на запитванията на духа, възмездието който дава, отговорих.
Лицето му е зад главата.
Аз наблюдавам обредите в Ре-Стау.
Благословеното дърво над тях простира своите клони. Познавайки на боговете мислите потайни,
от тях аз моля помощ!
Цялата къща се разтресе като при силно земетресение. Стъклата на прозорците зазвънтяха. В начертания на пода кръг се появи полупрозрачната фигура на ужасяващо същество. То беше много високо, имаше хищни остри зъби и крила на гърба си. Беше приклекнало сякаш се канеше да скочи, оглеждаше се рязко на всички страни, а пръстите на всяка ръка се свиваха и разпускаха непрекъснато.
Боби продължаваше с ритуала без да показва каквито и да било признаци на смущение:
- Със силата, дадена ми от божествената котка, аз ти заповядвам: върви си! Върви се откъдето дойде! Върви си! Върви си! – Той насочи тънка сребърна кама към съществото, затворено в кръга. – Божествената котка ти заповядва да си вървиш! Ти си в нейното обиталище и тя те прогонва! Върви си!
Емпуза нададе грозен рев при вида на стотиците фигури на котки, които бяха наредени наоколо. Дясната й ръка се сви в лакътя и юмрукът й удари гърдите. Те глухо изкънтяха от силата на удара.
- Върни се откъдето дойде! – каза властно Боби отново без да оставя камата.
Последваха още няколко удара в гърдите от страна на емпуза. Съществото ревеше силно и оглеждаше с дива неприязън фигурите на котките около себе си. Пастта му зееше отворена и от острите дълги зъби капеше слюнка.
- Върни се откъдето дойде!
След последния гърлен рев фигурата на емпуза започна да избледнява и скоро изчезна съвсем. В стаята настъпи тишина. Боби остави камата на олтара и забърса с ръкав челото си. Беше се изпотил от напрежение.
Другите стояха на прага на стаята и до този момент бяха мълчали. Когато ритуалът приключи те се втурнаха към Боби.
- В един момент си помислих, че няма да е достатъчно да призовем духа му – каза Джон.
- Аз също – призна си Дийн, почесвайки се по ухото. – Струваше ми се, че призоваване на физическо ниво ще е по-успешно. Явно съм грешал.
Боби мълчаливо ги подмина, отиде до кухнята, сипа си едно голямо уиски и го гаврътна на екс. После облиза устните си и чак тогава проговори:
- Върнахме кучият му син там, откъдето беше дошъл. Да се надяваме, че някоя ентусиазирана ученичка или отегчена домакиня няма да реши да го призовава отново."

# 119
Сити  Hug  bouquet, разби ми фантазията. Браво момиче. Страхотен край (нали я края  newsm78). Довечера ще ви го представя целия на едно.

Розичкаааааааааа ти си на ред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт