SUPERNATURAL: Cougar or not? That is the question.

• 40 444
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
О, аз затова намесих и местната митология. Връзката с Хари Потър беше за майтап просто, а кръв няма да има. Дала съм ви насоки за 11 епизод. Този можем да си го изкараме съвсем спокойно без кървища и насилие, а в следващия някой ще поеме щафетата, нали така? Wink

# 196
Tвоите сънища са ми известни и любими Hug . Ще чакам с нетърпение да разкажеш някой път. Пък ако те 'облъчим' достатъчно, може да стимулираме още такива. Аз доста сънувам, но не са за разказване Mr. Green .

Ох, те били известни.  Embarassed Ами като имаш предвид, че обмислям преговор на първите два сезона, щото последният такъв започнах от трети, а шести ми остави неприятен вкус в устата, стимулацията ще е налице не след дълго. Обаче нали знаеш, де го чукаш, де се пука... кръвосмесителните кадри с малък братчо ги сънувах съвсем от нищо.

# 197
Koлкото повече чета темата, толкова по-ясно предусещам повторение на една неприятна история, която ми разказа едно мило и красиво другарче преди няколко месеца. Моля се да не съм права, защото ще ми е много мъчно, дори болно.

Мила ми шофьорке Wink ,
Започвай преговора и не се притеснявай за дребни подробности като """кръвосмешение"""". Ще сме заедно и в казана, а какво по-хубаво от това Joy ? Освен това съм убедена, че сънищата ти ще имат и достоен и изненадващ сюжет.
PS. Най-горното не е насочено към теб. Ще ме разбере, който трябва. Случайно се оказват в един пост, за което съжалявам Blush .

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 17:24 от Impala

# 198
Разбрах те, разбрах те. Аз само понякога съм свръхмнителна, предполагам това не те изненадва.  Mr. Green

В казана, в казана, ама не е гот, после ме беше срам.

# 199
Цитат
Koлкото повече чета темата, толкова по-ясно предусещам повторение на една неприятна история, която ми разказа едно мило и красиво другарче преди няколко месеца. Моля се да не съм права, защото ще ми е много мъчно, дори болно.

Сега пък аз почвам да ставам мнителна, което не ми е присъщо.  Confused  Преди няколко месеца не съм била тук Rolling Eyes Каква история?

P.S. Проблемът ви е, че ги имате за "братчета". Аз поне ще съм в казана заради съблазняване и скланяне към прелюбодеяние Laughing Laughing Laughing

# 200
Хич не ми е проблематично, проблем щях да имам, и то голям, ако не ги приемах за братчета.  Laughing

# 201
  • # супернатурална #

А! Ник'во ходене към багажничето ми, моля. То е място само за спецЯлни орУжия Mr. Green .

Знаех си аз, че въоръжена с един гол ентусиазъм нямам никакъв шанс, ама...  Laughing

Пуци, дай съня  Wink

# 202
Да ви покажа нещо смешно за завръщането на Кастиел в 17X07

ЦЪК

# 203
ЦЪК
Миркаааааа Joy Joy Joy

# 204

ЦЪК

Ти направо изби рибата Joy Joy Joy както искаш го разбирай това, имайки предвид картинката newsm48 newsm48 newsm48

# 205
# 206
И двата, мноу ясно.
 eat

Галче,
Голият ти ентусиазъм посрещам с широко отворени горни крайници, но багажникът импалски е нещо свещено.

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 21:13 от Impala

# 207
Бая време мина оттогава.  Mr. Green Първият почти го разказах: с Дийн бяхме на бойна мисия в Ада (Ада по Пратчет, ако сте чели "Ерик"), а междувременно една тукашна съфорумка пишеше сценарий, по който ние действахме, бяхме й литературни герои. Силно динамичен сън, но свършихме работата (не помня каква беше тя), макар че аз час по час ръмжах да пише по-човешки неща тая жена.

Вторият беше крайно семпъл: Сам, полянка, дувар. И ме гушкаше. Туйто.  Mr. Green

# 208
Виж ся аз какво запомних:
Цитат
Сам, полянка, дувар. И ме гушкаше.
Цитат
Силно динамичен сън, но свършихме работата
Mr. Green

# 209
Мръсен автомобил! hahaha Работата беше високо отговорна, ако искаш да знаеш, много силен тандем бяхме, много!  Sunglasses Другото ясно, и аз тва запомних, но и насън си мислех как може да изневерявам на Милото по този начин!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт