АВГУСТинските деца с трепет чакат вече пролетта

• 36 823
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз между другото, и преди май съм го казвала, така е не се навих за второ. Мъж ми обаче си реши и стана неговата  Mr. Green

# 526
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Ние се поизгубихме,тъй като нищо интересно не се случва покрай нас.
Поне сме здрави (да не чуе Дявола).
Ния честито ти синьо щъркелче.
сас3 вие сте супер с тази сметка от 150 лв. и с три климатика.Ние миналия месец платихме 80 за ток,а сме с един климатик и готвя на газ.А този месец сигурно ще подмине 100лв. като върти на пълни  обороти.
Бобче ти се радваш,че ще почиваш пред телевизора,а аз всеки ден си мечтая да ходя на работа.Толкова ми е тъпо вече в къщи.Искам и Стили да ходи на градина,да е м-у децата.
Сега мъжо го изкара малко на вън да правят снежен човек и милия си поиграл с едно кученце-мопс.И сега въодушевен ми разказва,колко ще е хубаво да си имал и той куче и да го разхожда и да си играе с него.
Иначе иска да има братче и сестричка,но аз си правя оглушки.
И аз като Гита съм на мнение,че който се ослушва и много мисли за второ дете-не се навива.

# 527
Ния,страхотно.Честита синя новина HugЕеееееее,за завиждане си-3-ма мъже да те гледат си е мечта Laughing

По въпроса с магданоСа-аз още сега бих забременяла с трето,ама.........освен хамак да му вържем на тавана да спи,не виждам друг вариянт newsm78Обожавам деца,обожавам да съм бременна,малко по-малко обожавам да раждам Laughing

Иначе идеалната разлика за мен е 3-4 години.По-голяма вече си е улеснение за майката,но пък децата тотално се разминават поне до към 20-тата година на малкото.Ние сме с 6 год разлика и винаги аз бях виновната,все ми го връчваха брато да го гледам,той пък все ме портеше........направо не си е работа това Crossing Arms Laughing

# 528
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз имам 6г. разлика със сестра ми, нооо.... аз съм малката, т.е. все тя беше виновна  Blush и ми прокара пътя с излизанията  Mr. Green

Мъча се да не е все Констанца виновна, но не знам дали ми се получава.

# 529
  • Видин
И аз имам 6г. разлика със сестра ми, нооо.... аз съм малката, т.е. все тя беше виновна
И ние със сестра ми сме точно така Mr. Green
Благодаря ви момичета Hug И аз мисля, че еднополови деца се гледат по лесно, най-малкото докато завършат ще спят в една стая, то аз не че имам друга де ooooh! в двустаен апартамент сме Crossing Arms
Димяни, във фейса видях че работиш в Булсатком. Нашите са на него и се чудят защо още не са пуснали БТВ Лейди. Да знаеш нещо по въпроса?

# 530
Ние със сестра ми сме с 3 години разлика, като деца изобщо не се имахме, много различни характери и интереси...НО сега, нямам по-близка от нея  Heart Eyes

Бе хубаво е да си имаш сестричка или братче, съвсем, съвсем не мога да си представя живота без нея..би било супер скука.. Често си казваме, че най-хубавото нещо което са направили родителите ми, това съм АЗ  Mr. Green , за да сме две  Crazy

# 531
Наистина е много е хубаво да си имаш братче или сестричка Hug

# 532
Ния, честити сини гащи
Със сестра ми имаме 2 години разлика и бяхме най-добрите приятелки. Като дупе и гащи. Ама все аз бях виновна. Crossing Arms Сега си го връщам на дъщеря и. На 7 години е и като стане нещо като са заедно с Деян познайте кой е виновен Grinning по-големият т.е. племенничката hahaha

# 533
Аз пък имам брат по голям от мен,.Като деца се биехме постоянно и двамата си получавахме наказанията,няма единия или другия да е виновен Twisted Evil Сега вече пораснали сме с различни разбирания и интереси,не се виждаме често....разликата ни е 1г и 10 месеца Rolling Eyes

според мен няма лоша  или хубава разлика,всичко си е до децата...характери Wink

Ния,честито stork-boy

# 534
  • В светлината на слънцето
Ния, честита ти синя вест!  Hug Определено ще ти бъде по-лесно с еднополови деца. Пък и никога не е късно за трето.  Hug

# 535
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ния, 4естито и тук   bouquet

Или, давай смело с второто. Ей, на аз Мила до годинката сама си я отгледах. Никога незнаеш какво ще се роди. Та тя беше бебе ме4та. Толков ами беше лесно. Сега като подивя съм я прехвърлила на баща й  Mr. Green
Ние със сестра ми имаме година и половина разлика, но никога не сме били особено близки. Тотално разли4ни характери и ценностни системи имаме. Но това не ми пре4и да си я оби4ам много, както надявам се и тя мен.
Ина4е с три години разлика между моите диванета, смятам 4е е много добре. То4но сега си играят страхотно двете. Мила отка4а от кеф като се прибере Йована от градина. Мила е и първия 4овек, за когото пита Йована като се прибере и ти4а да я гу6не и цунка. Грижи се за нея, обли4а, събли4а, сменя памперси, защитава я, храни я, забавлява я, страхотно е. Ужасно много им се радвам.

# 536
  • София
Трябва си повече от едно дете! Peace  Grinning
Весело и толкова е мило.....  Heart Eyes

Ния,работя но сега не от юли се врщам на работа така,че нямам идея какво е причината но ще ти кажа тези дни дали се очаква включване!  Hug
Честито синьо щъркелче и тук!  Party

# 537
Днес си дадох почивен ден. До сега правих палачинки и ще трябва да почвам обяда. Хич не обичам да готвя, ама хич. Деян е много по-добре, да не кажа, че нищо му няма. И апетитът се върна.

# 538
Еййй, мъжО ме навива, сега и вие  Mr. Green
Бобче, ти си я гледа сама Мила, защото при теб нямаше друг вариант за съжаление. А при мен не е точно така- мъжО ще е покрай мен, ама никак не ми помага и ме хващат бесовете  Close
Пък и другото нещо е, че ме е страх да не си загубя работата  Sad
Сас радвам се че Део е добре. Знам каква радост е като каже "мамо,гладен съм"  Laughing

# 539
Ния честити ти сини гащички! Hug
Ние с моята сестричка имаме разлика 3г.и 8 м. и сме родени 73 и 77 г.-при моите деца се получи същата разлика и рожденни години 03 и 07.
Винаги много сме се разбирали с моята сестра и двете бяхме виновни ,въпреки ,че повечето бели ги правех и измислях аз.Сега при моите  деца май се получава същото.

Общи условия

Активация на акаунт