АВГУСТинските деца с трепет чакат вече пролетта

• 36 819
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
ЗдравейтИ  Mr. Green
Къде сте, бре? Ейй, голям сняг, голямо чудо  ooooh! Към Златоград пък едни страшни наводнения  ooooh!

# 541
  • В светлината на слънцето
Ъ, къде... на работа. Tired
Имам този месец да ползвам едни два почивни дни и ръцете ме сърмят да ги взема в края на тази седмица. Но ще гледам да устискам до края на месеца, че нали тогава учениците имат зимна ваканция. Да видим де. Thinking
Уф, тия наводнения са страшна работа. ooooh! Сутринта слушах и за село Бисер, там положението е наистина бедствено. Дано се оправят хората. Praynig Селото, където ни е къщата е доста близо - на половин час път горе-долу. И преди малко звъняхме на една комшийка, която живее там целогодишно да ни нагледа къщата, че точно зад нас минава една дребна рекичка. Ама дребната рекичка се спуска от Родопите и през зимата, ако се случи да вали става доста пълноводна. Та комшийката рече, че водите я са на половин метър от стените на къщата. Confused Но поне е спряло да вали. А нейната къща пък е с наводнен приземен етаж. Абе ужас някакъв. Дано по-скоро завали сняг в тия райони, че дъждът там прави големи бели. Praynig

# 542
Защо се прекръсти на шльокавица newsm78 И какво означава това newsm78

# 543
Илиянке,к'ви си ги вършила а? Mr. Green

# 544
Илиянке,к'ви си ги вършила а? Mr. Green
Що бе? Нищо не съм направила  Blush
Ама навънка е такава киша и мизерия, а думата "шльокавица" е толкова колоритна  Mr. Green Та затова, да съм в унисон с времето  Sunglasses

Дано спре да вали, че положението е трагично  Sad

# 545
  • София
Здравейте  Hug.
Ния, честито синьо щъркелче.

Моите и двамата отново са болни Sad. Дани от ДГ донесе вирус и четвъртък и петък беше с много висока Т, кашлица и хрема. Сега вече е по - добре, остана кашлицата, но и тя ще мине. Ани пък в неделя през нощта вдигна за първи път от както е родена много висока Т - 39, 3 и вчера се оказа, че има пак гнойна ангина ooooh!. Покрай тях и аз се разболях, но за щастие не чак толкова много. Въобще тази година болестите така ни подхванаха, че вече съвсем съм се отчаяла, кога най - сетне ще свършат Tired.

# 546
Марти, лоша работа. Confused Сигурно сте пипнали гадния грип. Бързо да се оправяте всички.  Praynig Hug
Шльокавица, а?  Mr. Green Някой снощи се е черпил... Wink Ама дай да уточним - с шльокавица или с пърцуца? И хич не се оправдавай с кишата.  Mr. Green Whistling
Аз днес най-после си коронясах зъба. Ей, един проблем отхвърлих. Обаче ръцете си ме сърбят да взема малко почивни дни и това е. Whistling

# 547
Ъъъ, Лулу, к'во пиене е шльокавицата  newsm78 Аз на кишата, локвите и мизерията така им викам  Rolling Eyes
Изобщо не съм се черпАла, шЪ вЪ замолЪ  Crossing Arms
 Mr. Green

Марти дано се оправят децата! Praynig Ужасен е тоя вирус, няма смъкване тая температура по 3 дена  ooooh! Гушни ги и бързо да оздравяват   bouquet

Едит: Ограмотих се  Mr. Green Тази шльокавица не е от наш'те  Naughty Ние произвеждаме само висококачествена  bowuu

А пък за тази  Thinking идея си нямах, че така му викат  Blush

# 548
 hahaha

# 549
Или,всичко ще си кажеш Laughing

ей голям студ на вън....децата 2 седмици никъде не са мърдали..

Марти,оздравявайте бързо Peace много болести ви се натрупаха и то все от ДГ,няма ли контрол?

# 550
Току-що обявиха дървена ваканция за всички ученици в страната до края на седмицата. Мисля да оставя и Сашо у дома, че иначе няма да е честно. На всичко отгоре на него градината му е на 15-минути пеш от нас, а на Теди училището е само на 5. Така че май и той ще намаже. И без туй тази сутрин хич не му се излизаше от топлото легло. То не че на мен ми се излизаше де.  Mr. Green

# 551
Здрасти!
И тук беше застудяло, сега бива. НО пък и Неди се тръшна- температура и кашлица  Tired Гледаме се в нас да видим как ще протече болестта. До колкото го познавам ще има АБ пакк...

Много остаряло верно заглавието..Дядо Коледа от кога се прибра по живо по здраво към Северният полюс  Mr. Green

Бързо оздравяване на болните и хайде дано дойде пролетта по-скоро  Praynig

# 552
Ох до гуша ми дойде от този сняг и студ!!!!!!! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Габи пак е във ваканция и ще я мъкна на работа добре ,че грасдините не почиват щото ще ми се стъжни ще трябва да вземам отпуск.
Дайте да сложим някакво пролетно заглавие на темата дано омилостивим природата.
АВГУСТинските деца с трепет чакат вече пролетта.

# 553
Марти, Лондра, и пвас ли ви пипна гадният вирус. Ох аман вече. Дано по-скоро се оправят дечицата

# 554
Ха здравейте  Hug

Не съм влизала от много време , нещо ме притиснаха задачите.  Пиша тука едни проекти за дисертация от цял месец и нещо ми идва в повече напрежението.

Ние сме добре, голям сняг и при нас. Снощи  класния звънна да каже, че до понеделник няма да се учи и тази седмица до края ще мъкна щерката по концерти и репетиции.  Grinning Малката е на градина за се га държи фронта Praynig

Ния - честито синьо врабче - познайх ей.. Mr. Green
Марти - бързо да се оправяте  Hug и никакви болести повече

МАРИЕТА - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖИВА И ЗДРАВА!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт