Къде сте, бре? Ейй, голям сняг, голямо чудо
Към Златоград пък едни страшни наводнения

Сутринта слушах и за село Бисер, там положението е наистина бедствено. Дано се оправят хората.
Селото, където ни е къщата е доста близо - на половин час път горе-долу. И преди малко звъняхме на една комшийка, която живее там целогодишно да ни нагледа къщата, че точно зад нас минава една дребна рекичка. Ама дребната рекичка се спуска от Родопите и през зимата, ако се случи да вали става доста пълноводна. Та комшийката рече, че водите я са на половин метър от стените на къщата.

.
. Дани от ДГ донесе вирус и четвъртък и петък беше с много висока Т, кашлица и хрема. Сега вече е по - добре, остана кашлицата, но и тя ще мине. Ани пък в неделя през нощта вдигна за първи път от както е родена много висока Т - 39, 3 и вчера се оказа, че има пак гнойна ангина
. Покрай тях и аз се разболях, но за щастие не чак толкова много. Въобще тази година болестите така ни подхванаха, че вече съвсем съм се отчаяла, кога най - сетне ще свършат
.

Ама дай да уточним - с шльокавица или с пърцуца? И хич не се оправдавай с кишата. 
Аз на кишата, локвите и мизерията така им викам 
Ужасен е тоя вирус, няма смъкване тая температура по 3 дена
Гушни ги и бързо да оздравяват 
Ние произвеждаме само висококачествена 
идея си нямах, че така му викат
Гледаме се в нас да видим как ще протече болестта. До колкото го познавам ще има АБ пакк...

Малката е на градина за се га държи фронта
и никакви болести повече
Препоръчани теми