Тук днес е една виелица,но смятаме с Теди да идем малко на кафе,че ни се стегна душицата вкъщи.
Лек ден на всички,болните да оздравяват.
Как вървят тренировките по футбол
Ей го на` - Бербатов ще се връща да играе в националния, освобождава място за Неди
И по-добре да е здрав и да е там, че иначе с баща си вкъщи кара на автопилот- само кроасани, вафли и шоколад
Усмивки и весел дом!!!
Той така се разкашля, че не смея да го пращам на тренировки. Днес е по-добре, няма т сутринта, но си кашляя
ЛЪВ-дай му да се изявява 

Как е Грациела?
Такива неща, веселко е с животно определено! Спря да ни буди така брутално, но си е като дете..все иска да е с нас, глезондри се, играе много...
много болести ви се натрупаха и то все от ДГ,няма ли контрол?
.
.
Защо не сигнализирате? нЕмам думи

Изобщо не е толкова сложна обстановката в София, че да обявяват ваканция. Напротив - прекрасно зимно време е в момента. Моите са се нащурели днес на снега до пълно подгизване.
.
. И добре, че беше пак малкия дявол и се одра до окото, а не в него, че тогава не ми се мисли какво можеше да стане. Сега от слепоочието до средата на бузата е раздран и като се сети за нея мрънка, че го боли. Аз му казах, следващия път да мисли дали ще скача така, а той ми отговори, че утре първо ще гледа дали има нещо в снега и тогава ще скача
Стискам палци бързо да минава и да не се повтаря повече такова нещо.
Препоръчани теми