АВГУСТинските деца с трепет чакат вече пролетта

• 36 817
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
  • вкъщи
Ние пък сме ваканция от 30.01,вече оврътняхме вкъщи.Миналата седмица всички дружно изкарахем грипа,само Теди подмина.Но слава богу бързо минава този вирус,поне при нас беше така.Мони тази седмица е на градина,защото вкъщи само се дразнят и бият с кака си,а там си му харесва.Сега като сме в грипна епидемия поне не пускат болни деца и контрола е по-голям.
Тук днес е една виелица,но смятаме с Теди да идем малко на кафе,че ни се стегна душицата вкъщи.
Лек ден на всички,болните да оздравяват.

# 556
Лондра, ти недей да се оплакваш от студ, при вас е топличко в сравнение с температурите тук  Rolling Eyes Дано се оправя бързичко сладичък Неди  Praynig Как вървят тренировките по футбол  Crazy Ей го на` - Бербатов ще се връща да играе в националния, освобождава място за Неди  Laughing

Яни си ходи на детска  Praynig И по-добре да е здрав и да е там, че иначе с баща си вкъщи кара на автопилот- само кроасани, вафли и шоколад  Sick

Мариета, Честит Празник! На първо място ти пожелавам здраве! Бъди винаги здрава, за да можеш да радваш всички около теб с прекрасните неща, които твориш! Бъди винаги много обичана и нека дните ти бъдат изпълнени с радост и смях! Весел празник ти пожелавам! И чакам да видя тортата  Mr. Green

# 557
Честит рожден ден Мариетка, много да си здрава ти желая, а ти талант си имаш  Hug Усмивки и весел дом!!!

Или, върви му футбола, ама у дома  Crazy Той така се разкашля, че не смея да го пращам на тренировки. Днес е по-добре, няма т сутринта, но си кашляя  Rolling Eyes Изтрещяхме у нас ви казвам, така съм отвикнала, че депресия ме хваща  Confused Слава Богу свекинка ще намине в Петък за десетина дни, та малко ще разпусна.. / да не се каня много, че тва с предварителната нагласа все ми играе номера в последно време  Confused/

А да все да ви казвам, че Неди го записах на Драма клас, много се забавлява и много му се удава да е мим  Crazy ЛЪВ-дай му да се изявява  Party

Хайде пожелавам на всички и най-вече на МАРИЕТА , много светъл, радостен, усмихнат, прекрааааааааааааааааасен ден   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 558
  • ГОре на черешата...
Или, Лондра, благодаря ви, направихте деня ми прекрасен  bouquet!

Днес имам повод да ви почерпя:

# 559
  • В светлината на слънцето
МАРИЕТА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОВЕЧЕ КРАСИВИ НЕЩА ДА ТЕ ВДЪХНОВЯВАЩ ЗА КРАСОТИТЕ, КОИТО СЪТВОРЯВАШ! И ОЩЕ: ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ - ВСИЧКО, КОЕТО СИ ПОЖЕЛАЕШ!

# 560
  • Видин
Мариета, Честит рожден ден. Много щастие, късмет и любов от всичките ти мъже

# 561
Мариета, много ми се иска да опитам от тортата  Laughing
А разказът ти в блока ме разплака  Blush Пожелавам ти щастието, любовта, хармонията, разбирателството и топлината около теб никога да не свършват  Hug и тайничко си пожелавам и на мен да ми се случи някой ден Embarassed

# 562
МАРИЕТКА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!бЪДИ ВИНАГИ ОБИЧАНА И НЕКА ЖИВОТЪТ ТИ БЪДЕ ПРАЗНИК,СЪЩО КАТО ДНЕШНИЯТ ДЕН  bouquet

Ивон я пуснаха от днес на Дг,но сега подочух,че пак са сборни групи,та май ще си я оставя пак от утре.Да свършва този грип,че ми омръзна от болести вече ooooh!

Лондра,дано преборите бързо кашлицата този път HugКак е Грациела?

Ние сме на РД на обяд,ама как ще се замъкнем в този студ и сняг,не ми е много понятно newsm78

# 563
Грациела, все по-свойски се чувства, Неди започна да експериментира с опашката й  Crazy Такива неща, веселко е с животно определено! Спря да ни буди така брутално, но си е като дете..все иска да е с нас, глезондри се, играе много...
Не ми се мисли като се заприбираме как ще я оставяме сама  Confused Но все ще намерим кой да я наглежда..

# 564
  • София
Честит рожден ден, Мариетка!
Да си здрава, щастлива и много обичана!

Марти,оздравявайте бързо Peace много болести ви се натрупаха и то все от ДГ,няма ли контрол?

Морска, остави, че няма никакъв контрол, ами и болно дете от грип идва на ДГ по молба на госпожите, за да не им се провали тържеството Close.

# 565
Морска, остави, че няма никакъв контрол, ами и болно дете от грип идва на ДГ по молба на госпожите, за да не им се провали тържеството Close.
ммМММмооолЯЯЯЯяяяяя ?!?!??!?!  Shocked Знае ли тая госпожа, ако й мине една проверка какво ще стане  #Crazy Защо не сигнализирате? нЕмам думи  Tired

# 566
Неди започна да експериментира с опашката й  Crazy

Нали ти казвах... hahaha

Днес е много приятно навън. Не е така студено и гадно като вчера. Може би, защото няма вятър. А и улиците са разчистени, пътува се перфектно. Вчера беше по-гадно. Да им се чудя за чий обявиха дървена ваканция в София. Thinking Изобщо не е толкова сложна обстановката в София, че да обявяват ваканция. Напротив - прекрасно зимно време е в момента. Моите са се нащурели днес на снега до пълно подгизване. Crazy

# 567
  • София
Или, аз още щом разбрах, какво са направили госпожите исках да се обадя в РИОКОЗ, но Ники ме спря, защото не искал да си разваляме добрите взаимоотношения точно на края (на Дани му остават още 4 месеца докато завърши) и само заради него не го направих. А в петъка ходих да му взема учебниците за да се упражнява докато си е вкъщи и се оказа, че от 26 деца само 7 са на градина ooooh!.

Моите са се нащурели днес на снега до пълно подгизване. Crazy

Моите също се нащуряха, а накрая се прибрахме и с контузия. Дани както скачаше с главата надолу в снега (естествено без да мисли, що има нужда) и се надяна на един клон ooooh!. И добре, че беше пак малкия дявол и се одра до окото, а не в него, че тогава не ми се мисли какво можеше да стане. Сега от слепоочието до средата на бузата е раздран и като се сети за нея мрънка, че го боли. Аз му казах, следващия път да мисли дали ще скача така, а той ми отговори, че утре първо ще гледа дали има нещо в снега и тогава ще скача Laughing.

# 568
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви, трогнахте ме  bouquet!

Или, това с малкия шрифт пожелавам скоро да изчезне...
Лу, а при нас пък става все по-студено, бърррр...

# 569
Ле-ле, Марти, наистина е бил малкия дявол.  Shocked Драскотината бързо ще заздравее, но дано му остане като поука и друг път да внимава. Оф, то кой го казва само - като си знам моята дивотия, дето е абонат на Пирогов и за която след всяка контузия се надявам на поука, ама нееее... Tired Стискам палци бързо да минава и да не се повтаря повече такова нещо. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт