АВГУСТинските деца с трепет чакат вече пролетта

• 36 814
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте и от мен...много е депресивно времето тук...

Мариета,да си жива и здрава,много любов и разбирателство  bouquet

Марти,нЕмам думи...а баткото да се пази повече Hug

# 571
Добро утро

Танче - Бързо да се оправя Неди, а това за Драма класа е супер, нашите Лъвчета са ненадминати актьори в живота, а смятай какво става на сцената  Mr. Green Абе Грациела котка ли е? Mr. Green
Ади - как изкарахте рожден.ден?  Party
Ния - мого сладко коремче  Laughing
Марти - все бях чувала  родители да молят госпожите и да си пускат болните деца, но госпожите да го правят....това вече е върха  #Crazy Как е юнака след вчерашната контузия ?

От мен хубав ден, че ме чакат отново писания
 Hug

# 572
Васе,РД добре изкарахме,но как стигнхаме до там,не питай.Тук може да се придвижваш единствено в коловозите,но както може да се досетите,шейната не се събира в коловоз ooooh!
Та Ал в едната ръка,шейната,чантата и подаръка в другата и ходене на пръсти,че да не се подхлъзнем ooooh!

# 573
  • Ланкър, планините Овнерог
Хай,
Аз днес и утре почивам  Crazy Заради дървена ваканция, заради сополяците на Емма....

Навън не е за хора.

Лулу
, и моя мъж си е предвидил тези ви два почивни дни за измислената ваканция в края на месеца  Mr. Green (нали сте колеги)

# 574
  • В светлината на слънцето
Гита, то май тогава маса народ ще си ползва двата дни. Поне нашата уютна стая ще се опразни наполовина. Mr. Green

# 575
Влизам набързо с няколко новини около нас..,че не ми остава време
1-во започнах  работа   във фирмата която не ме нае ноември месец,сега обаче съм в другия отдел  Отговарям за продуктите без рецепта. От началото на месеца съм назначена и сега ми е лудница
 отделно ,че съм и настинала и обикалям по цял ден в тия преспи
2-ро и най притеснително -Марти е със скарлатина- Т,обрив ,гърло цялото с налепи.,кашля като магаре. Всички възможни симптоми са налице Sad на аугментин е,и дано се оправи ,че ми много спечено.В къщи са и двамата,малкия и той кашля.,но за сега се разминава метър
Надявам се всички да сте добре ,прегръдки и когато имам време ще намина:)))

# 576
valeske   - всички да се оправяте вкупом . Аугментина, не прощава ...ще се оправи Марти стискай зъби  Hug Дребчо дано се размине  Praynig

Аз се връщам от едно женско парти в един пиано - бар, много приятно беше, хам-хум, клюкини такива работи  Mr. Green

Хубава вечер, че ракията се стопли  Wink

# 577
Имаме си ново заглавие. Страхотно е
Мариетка, с голямо закъснение, но от сърце ти желая да си много щастлива и да ти върви по вода в живота
Валеске, горкото детенце. Дано се оправи по-бързо. А на теб честита нова работа. Дано ти е по сърце

# 578
  • Видин
Хелоу Hug
Валеске, браво за работата, а Марти да се оправи бързо Praynig Peace
Вася, женско парти а Flutter. А батковци нямаше ли Mr. Green
Димяни, благодаря за отговора, ама няма кой да се сети, че си в майчинство Rolling Eyes Blush
Ние сме добре. Докато не започна да го усещам добре, ще се побъркам. От 3 дни изобщо не усещам нищо, а днес малко ме наболяваше ниско долу. Дано по-скоро да усещам всеки ден ритничета. На 14ти ще излизаме и ще се снимам да ви покажа, позакръгленото ми коремче Heart Eyes Тази сутрин, даже докато лежах по гръб и се виждаше много ясно baby_neutral

# 579
Валеске, и от мен честито за работата. Да нагушкаш скарлатко много, много силно и бързо да му минава всичко.  Hug
Ния, всичко ще е наред, ще видиш.  Hug

# 580
  • София
Здравейте  Hug.
Валеске, честита ти работа и бързо да оздравяват малчуганите Praynig.
Ния, не се притеснявай излишно. Всичко е ОК Peace.
Вася, благородно ти завиждам за партито. Аз вече съм забравила значението на думата "парти" Mr. Green.

Бузата на Дани вече е по - добре, но подозирам, че може би ще остане някакъв белег, защото на места кожата е доста дълбоко раздрана Thinking.
Ще свършвам, за да извеждам диванетата, че буквално ми се качиха на главата вече Whistling.

# 581
  • ГОре на черешата...
Валеске, много неприятно, дано детенце днес е по-добре Hug!

В този ред на мисли - днес е Св. Харалмпи - меси се питка с мед за здравето на децата:

# 582
Валеске, поздравления за работата и дано детенце се оправи бързо  Praynig

Мариета, питката е приказна, както винаги! Да са ни живи и здрави децата  Heart Eyes
ако се бях сетила вчера, щях да омеся една питка и аз Embarassed

# 583
Аууу, довечера ще изнудя майка ми да омеси една питка. Аз не мога да меся.  Embarassed
МОРСКА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ЖИВА, ЗДРАВА, УМНА, КРАСИВА И ВСИЧКО ОСТАНАЛО ПО РЕД НА НОМЕРАТА!  Hug
Нали днес празнуват Валетата по православному. Пък на 14-и очаквай пак поздрави.  Grinning

# 584
Аууу, довечера ще изнудя майка ми да омеси една питка. Аз не мога да меся.  Embarassed
МОРСКА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ЖИВА, ЗДРАВА, УМНА, КРАСИВА И ВСИЧКО ОСТАНАЛО ПО РЕД НА НОМЕРАТА!  Hug
Нали днес празнуват Валетата по православному. Пък на 14-и очаквай пак поздрави.  Grinning

Лулу Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт