АВГУСТинските деца с трепет чакат вече пролетта

• 36 812
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Морска, честит имен ден. Бъди здрава и щастлива и много много обичана и глезена
Мариетка, добре, че си надалеч, че нямаше да и простя на питката
Ния, не се тревожи излишно. Много скоро и постоянните ритничета ще усещаш
Или, що из-гони шльокавицата. Звучеше готино

# 586
Аууу, не знаех, че Валетата празнували днес  Embarassed
Валенце, жива и здрава да си и зло да те забрави  Hug

# 587
Вале,Честит Имен Ден!!!
Честито и на Валето на Димяни Heart Eyes

# 588
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на именничките ни - бъдете здрави и щастливи  bouquet!

# 589
  • Видин
Охо, имаме си именници. Да им е здраво името  bouquet
Мариета, няма да коментирам питката, аз само в мечтите си мога да я докарам толкова хубава. Не съм знаела, че днес се меси питка, но месих тесто за мекици. Напоследък на моите момчета много им се усладиха мекици от домашно тесто и много често правя.
Лека вечер и приятни сънища от мен и моите 3ма мъже Heart Eyes

# 590
  • София
Честит имен ден на всички именници   от вчеера bouquet Hug  не знаех,че и Валерия е именничка дне...
знам,че тя имен ден на 21 януари както и на 7 юни...  Laughing Mr. Green

хаха сега видях,че имаме наистина имен ден и на 10 февруари Simple Smile ма никой не ни е чиситил освен Ади Simple Smile мноооогооо благодаря!  bouquet Heart Eyes

# 591
  • В светлината на слънцето
Охооо, Димяни, ама и ти вчера си била с именичка. И аз не знаех за Валерия. На патерица, но от сърце - ДА ТИ Е ЧЕСТИТА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА И ДА СТАНЕ ГОЛЯЯЯЯМА И КРАСИВА ПРИНЦЕСА!

# 592
Е Димяни, да ти е живо и здраво момиченцето
Аз току що правих шупла. Много вкусна стана, чак ме изненада. Особено това, че не се слягя ни сода, ни мая и си мислех, че ще е за коша, ама тя почти свърши

# 593
 Здравейте  Hug

Малко на патерички  Mr. Green Честит имен ден на всички празнуващи    bouquet 

Днес не сме мърдали никъде, ужасен студ сви при нас и за утре го дават така. Измислям всевъзможни забавления из вкъщи за да не скучаят децата  Mr. Green
sas3   - я раздухай за тази шупла..какво е това чудо ? За първи път чувам..питка ли е... що е???
Мариетка-та - но комент за питката просто...върховна...потичат ми всички видове л...и отвсякъде, нищо, че съм на диета  Laughing
Ния - не се тревожи, че не усещаш всеки ден ритничета, нека да заякне футболиста, пък ела гледай какво става тогава   Joy  Hug

Лека вечер

# 594
  • Видин
Oще една певица загуби борбата срещу наркотиците. И въпреки това тя ще остане велика и много обичана от мен певица  Cry Cry Cry

# 595
Даааам.........поклон Cry Flowers Rose Flowers Rose

# 596
  • ГОре на черешата...
Аз пак имам повод  Blush...вече 12 години сме заедно, черпя:

# 597
  • ГОре на черешата...
 Blush

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 15:00 от mari_eta

# 598
  • Видин
Мариета, Честита ти годишнина. Още поне 5 пъти по толкова изпълнени с много любов, разбирателство и послушни деца  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 599
 Здравейте  Hug

Да, чух за Уитни ...голяма загуба наистина  Cry

Мариетка да сте живи и здрави и все така задружни   bouquet и да стигнете до ей...тия години все заедно

Общи условия

Активация на акаунт