АВГУСТинските деца с трепет чакат вече пролетта

• 36 806
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН И ТРИФОН ЗАРЕЗАН Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ-ВАЛЕ  bouquet  bouquet  bouquet

Ния,направо ти завидях за ритника Heart EyesИ аз искааааам BlushХайде,често и силничко да  го усещаш вече Hug

Мариетка,честита годишнина,на огромна патерица от мен Blush

Ние сме болни SadИвон де.........ама то е достатъчно.2 нощи е с 39 градуса Т и хрема.Водихме я при педи,каза,че е най-обикновен грип,вероятно от ДГ,защото нямало здрави в градината им.Изписа само Коластра и Осцилокопцинум и да не давам нищо за Т,та да се пребори сам организма.Днес няма вече Т и определено живна,дано се разминем само с това Praynig

# 616
Здравейте  Hug

Ния, радвам се много за ритничето, все повече да ги усещаш  Heart Eyes За хляба вземи някакво хубаво брашно, аз ползвам на София Мел Екстра  Peace

Ади, при 39 градуса не даваш нищо  Shocked Аз няма да мога, ще се изкоркам здраво и ще дам сироп  Embarassed Хубаво обаче, че днес вече няма температура  Praynig

Мариета, ще ме посъветваш ли на каква температура да пека хляба във фурната и дали само на реотани или на вентилатор ( няма как да ги пусна заедно  Embarassed   )

# 617
Честит празник на опиянените от любов ,на любителите на виното и на именниците! txtloves newsm24 newsm51

Ади бързо оздровяване на Ивонката. Hug Hug Hug
Ния много се радвам ,че футболиста вече бележи голове със силни ритничета. Heart Eyes

# 618
  • В светлината на слънцето
Ния, страхотна новина. Ето, виждаш ли, че се обади момчето. Сега като започне да те шути постоянно, ще има да си мечтаеш за малко вътрекоремно спокойствие. Hug
Ади, дано ви се размине грипа бързичко. Praynig
Аууу, а аз току-що гледах невероятно красив филм - "Артистът". Размазах се от кеф. Blush
И от мен ЧЕСТИТ ТРИФОН  ВАЛЕНТИНСКИ И ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ ВЪВ ВИНОТО ИЛИ ПИЯНИ ОТ ЛЮБОВ!   newsm24

# 619
Честит празник момичета!Който каквото празнува!Наздраве!

аз също нищо не давам за Т,дори на 39,5 не съм давала Grinning

Ния,честит ритник,все по често да го усещаш вече Grinning

Ади,бързо оздравяване на Ивонката Hug

# 620
  • ГОре на черешата...
Честит празник на всички празнуващи  bouquet!

Ади, бързо да оздравявате Praynig!

Или, ти пък кого питаш - с моя допотопен раховец  Outta Joint -  общо взето пека си всичко на 3 или 4-та степен - това е между 160 и 180 градуса /ама пък те ориентирах ooooh!.../

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 20:28 от mari_eta

# 621
Или, ти пък кого питаш - с моя допотопен раховец  Outta Joint -  общо взето пека си всичко на 3 или 4-та степен - това е между 160 и 180 градуса /ама пък те ориентирах ooooh!.../
Честно да ти кажа и на мен ми беше по-лесно с Раховеца  Mr. Green Сега не моА му Фана цаката- реотани, вентилатори, нива разни  #Crazy Ама, за да доближа максимално условията на Раховеца, ще пробвам на реотани и посочената от теб температура  Mr. Green

Прекрасен ден на всички, скоро ще се стопли   bouquet

# 622
Добър ден!!!

Ние май се пооправихме.Или,аз редовно не давам нищо до 39 градуса Т,разбира се и не спя по-цяла нощ,но какво да се прави,така ни се е паднало.Е,ако повече от 3 дни е с такава Т и не я сваля,значи нещата отиват на зле и минаваме към по-сериозно лечение.

На Раховец и аз съм фен.Сега като си купим нова фурна,сигурно бая опропастени манЖи ще има Blush

# 623
Или, аз пека на 200 без вентилатор, програма - горно и долно едновременно. С вентилатор става по-сухо специално за тестените. Върши работа за кейк или пай с много плодове, но за чисто тестените изсушава. Няма нужда и от разните му там грилове и други такива, защото пък ще стане много твърда коричката. При теб обаче 200 ще е силно, по-скоро около 180. Аз пускам на 200, защото ми се е скапало уплътнението на фурната и има лека загуба на топлина. А причината за последното е Александър, който на 2 годинки редовно отваряше и сядаше на вратата като на столче.  Twisted Evil Друг е въпроса, че оттогава колко време мина и аз все не мога да се наканя да викна специалист, който да ми подмени въпросната уплътняваща гума. ooooh!

# 624
А причината за последното е Александър, който на 2 годинки редовно отваряше и сядаше на вратата като на столче.  Twisted Evil
  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мерси за съвета, утре така ще го направя  Wink
Хляба е лесен, ама всекидневното мислене на манджи ме убива  Tired
И всеки път като питам вкъщи какво да сготвя, никой не знае  Rolling Eyes

# 625
Оооо, аз нямам проблеми с идеите. Проблем ми е времето, тъй като се прибирам все в едни по-късни часове, когато вече е късно да се започва нещо за същата вечер. Така че доста разчитам на майка ми или пък правя нещо, което търпи приготвяне от предния ден. Виж, събота и неделя е друго нещо. Grinning

# 626
Лулу, дай да работим партия- давай идеи, аз ще готвя и за двете Wink Работата ми ти е на близо, ще минаваш сутрин да вземеш вашата част от кльопачката  Joy

# 627
Лулу, дай да работим партия- давай идеи, аз ще готвя и за двете Wink Работата ми ти е на близо, ще минаваш сутрин да вземеш вашата част от кльопачката  Joy

Стиснахме си ръцете.  Mr. Green

С риск да оспамя темата на готварска, ето две бързи идеи, които правих преди ден-два. Единия е направо спасителен, когато липсва време. Най-обикновени пилешки бутчета се осоляват, опиперяват с черен пипер, нареждат в тавичка и после обилно се намазват отгоре с майонеза. Не се ползва никаква мазнина, дори и за намазване на тавата. Върху майонезата се посипва деликатно със сол, черен и червен пипер, и се пече. Става страхоооотно. Не е тежко изобщо. Майонезата по-скоро задушава месото като отгоре оформя една много хубава коричка. Върви с картофено пюре. И още: в глинен гювеч се подрежда обилен слой нарязани картофи, примесени с кисели краставички и пресни гъби. Посолява се, добавя се малко мазнина и се слага щедро заквасена сметана, пак се обърква. Върху тази смес се подреждат пържолки (най-крехко става със свински вратни), а върху месото се нареждат малко кисели краставички, малко гъби, нарязано пушено топено сирене на колелца и сметана. Захлупва се и се пече. Удобно е, защото и месото, и гарнитурата към него се пекат заедно, а става много крехко.
Няма повече да спамя. Mr. Green

# 628
Страшни нерви имате щом не давате нищо за температура. Аз видя ли над 38 градуса и бутам панадола

# 629
аз не съм кулинарка..въобще даже Mr. Green

купувам готово тесто и го правя на малки топки,пека на вентилатор,става убийствено вкусно и с хубава препечена коричка Flutter

Общи условия

Активация на акаунт