Електронни четци - ІV

• 41 655
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Вече съм горд собственик на Киндъл-3 с Wi-Fi+3G   newsm44 newsm44 newsm44 !
Ще се побъркам от кеф!!!!!!!!! Толкова щастлива не съм била от много отдавна  dancing !

TheBlackWidow, калъфчето е чудесно  Heart Eyes . В абсолютно същия цвят е като на снимките, много е приятно на допир, заради текстила и бродерията е хубава. В него Киндълчето изглежда точно като някоя много специална книга, (каквато си е всъщност  Grinning). На гърба на калъфчето има фини отворчета със ситна мрежичка за колонките. Меко казано съм доволна, направо съм очарована  Heart Eyes .

Вече му сложих първите четири части на "Песен за огън и лед" за бърза проба - вижда се наистина страхотно, точно като хартия. Сигурно ще ми се смеете на емоциите, но поне ще ме разберете. Искам е-четец от една година и дочаках  Party .

И веднага да попитам нещо.
Регистрирах устройството в Амазон. В темата прочетох, че при регистрацията се създава специален Е-мейл адрес, на който като изпратиш файл в *txt например, от там автоматично ти го пращат на Киндъла в *mobi. Правилно ли съм разбрала и къде точно да си видя този Е-мейл адрес?
При регистрацията ми поиска мой адрес и съм дала такъв в Yahoo. Помислих си, че там ще ми изпратят някакво писмо тип "Честито! Вие се регистрирахте..... и т.н.", но нямам подобно нещо  Rolling Eyes . Как стои въпросът?

И един ужасно тъп въпрос: Как да си пусна скрийнсейвъра, за да го видя? И той само един ли е в устройството и мога ли да го сменя?

Благодаря на всички ви в тази тема  Hug ! Без вашата помощ, нямаше да съм така щастлива в момента!!!

# 121
  • До хладилника, който обичам
Kally May, разбирам те Grinning
И аз така се радвах. За имейла не знам, не ползвам опцията, а скрийнсейвъра се пуска сам, когато го "приспиш" с копчето отдолу, т.е. кратко задържане при плъзгане, не 7-8 секунди за изключване.
И аз точно зачетох Game of Thrones Simple Smile

# 122
Aбе хора, поръчах си калъф от този китайски сайт. Ей така, за осортимент, да имам и лилав. Да, ама не. Крайният срок беше вчера и още не съм го получила.
Май ще трябва да им пиша. Как попаднах на най-смотания сайт и аз, аааа.
Преди известно време най-накрая се сдобих и с лампа. От Кауфланд  Rolling Eyes за 4 лв. До този момент за киндъла ползвах..ай, няма да ви казвам какво, че ще се компрометирам.  Laughing

С този сайт си патих яко! Преди година пуснах 2 поръчки /за седмица/ и не получих нито една! Не препоръчвам! Диспут и това е.  Confused

# 123
  • USA, Steak State
Kally May Благодаря мило за отзивите!  Hug

Да разкажа още за Фи. Не е за България това чудо. Снощи установих, че не мога да ползвам кирилизатор-а във форума през него. Прави грешка заради аутокоректа, който повечето андроид телефони  имат, но може да се изключи. В случая и тук може, но самият софтуер нещо не е както трябва и въпреки, че си го изключил продължава да си работи. Невъзможно е да пишеш на друг език освен английски... за сега. Плюс това "хисторито", което пази на главната хоум страничка е просто отвратително и за ОСД като мен е просто нелепо, че не може да се скрие или премахне. Четох, че един мъж съдил Амазон, след като жена му открила, че е ползвал в браузъра на Фи сайт за запознанства.
Съвсем скоро ще има софтуерен ъпдейт и силно се надявам тези грешки да се премахнат. Достатъчно подигравки търпя заради него вече...

# 124
  • София
Kally May, за изпращането и конвертирането на документи с амазонския мейл  има описание тук, само трябва да превъртиш малко надолу  http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=kinw_myk_khelp_sd?ie=UTF8&nodeId=200493090.
И честито, напълно разбирам радостта ти, тук почти всички реагираме така  Joy! Със здраве да го ползваш и само интересни книги да четеш на него  Hug. Ама много бързо ти пристигна, браво!

ПП: май всеки втори Кирчо е зареден с Игра на тронове  Laughing!

# 125
  • София
Благодаря за линка   bouquet ! И други полезни неща прочетох там.

ПП: май всеки втори Кирчо е зареден с Игра на тронове  Laughing!
Mr. Green Мен ме чака препрочитане преди да захвана хартиената 5-та част.

Киндълчето пристигна бързо, защото мъжът ми го поръча от тук заедно с калъфчето. Вчера късно вечерта пусна поръчката и днес са му го доставили в офиса. Сподели ми, че е много доволен от тях - обадили са му се към 10:00ч. по телефона и в 14:00ч. са доставили устройството. Всичко си беше запечатано, както трябва и сложено в подаръчнен хартиен плик на фирмата.

# 126
В кауфланд къде ги търсите лампичките?Искам и аз.
Присъединявам се и аз към въпроса.

# 127
В секцията с промоциите, по-специално при щанда всичко по 3.99. В Кауфланд не продават лампичики за четене, освен на акция, поне така ми казаха преди време, когато питах персонала. Видях ги съвсем случайно, докато купувах форми за сладки от там, иначе със сигурност нямаше да разбера, че пак са ги пуснали.
Хубави са, ако не са свършили, ще купя и на сина.

Писах на focalprice, сега чакам отговор. Надявам се да не стигаме до диспут и все пак да си получа калъф. Междувременно си харесах още един в друг сайт,  Laughing но мисля вече да приключвам с неоправданите покупки.
И моят кирчо е зареден с ''Песен за огън и лед'', каква изненада, а.  Laughing

# 128
  • София
Моята покупка се отлага за след Нова Година, та да задам още въпроси.

Обадих се на readerbg, те имат всички видове киндъли и мога дори  да ги разгледам при тях преди да си купя. Но след като се оказа че не мога да си го позволя веднага, бих могла да мина по-евтино и да си поръчам.

Някой да е поръчвал Киндъл от ebay, а не от амазон? И в двата случая доставката е до английски адрес, нали? И доставката ще ми се увеличи с още седмица поне.
Ако поръчам от американския амазон, колко време ще чакам?

Калъфите на Lente designs от къде мога да ги поръчвам, директно от http://www.lentedesigns.com/ ли?

# 129
  • DE

Калъфите на Lente designs от къде мога да ги поръчвам, директно от http://www.lentedesigns.com/ ли?

Аз току-що си писах с Ленте дизайнс за доставка до БГ на калъф за Айпад - отговориха ми, че не доставят и ме препратиха към Амазон, откъдето си го поръчах, но с 5 лири пощенски разходи. Бу беше поръчвала от ebay и го изпратиха, не знам защо ми отговориха, че не могат...

# 130
Здравейте, дали някой знае, от къде мога да си сваля от последната книга на Джордж Мартин от поредицата Песен за огън и лед - Танц с дракони?

# 131
  • София
Здравейте, дали някой знае, от къде мога да си сваля от последната книга на Джордж Мартин от поредицата Песен за огън и лед - Танц с дракони?

Не съм сигурна, но мисля, че я няма качена все още на български  Confused. На английски сигурно се продава вече.

# 132
  • До хладилника, който обичам

Аз току-що си писах с Ленте дизайнс за доставка до БГ на калъф за Айпад - отговориха ми, че не доставят и ме препратиха към Амазон, откъдето си го поръчах, но с 5 лири пощенски разходи. Бу беше поръчвала от ebay и го изпратиха, не знам защо ми отговориха, че не могат...
Не от Ибей, от сайта им си взех единия калъф, а втория даже не го купих, директно се разбрах с тях и преведох сумата през ПейПал. Много странно защо са отговорили така Rolling Eyes

# 133
  • DE
Не от Ибей, от сайта им си взех единия калъф, а втория даже не го купих, директно се разбрах с тях и преведох сумата през ПейПал. Много странно защо са отговорили така Rolling Eyes

Изглеждат ми свестни търговци, явно имат някакви причини да не пращат до БГ през ebay. Не че има някакво значение, де, цената на калъфа пак е чудесна (пък и пощенските до Германия не са кой знае колко по-различни), надявам се на мъжа ми да му хареса Simple Smile

# 134
  • Казанлък of all places
В секцията с промоциите, по-специално при щанда всичко по 3.99. В Кауфланд не продават лампичики за четене, освен на акция, поне така ми казаха преди време, когато питах персонала. Видях ги съвсем случайно, докато купувах форми за сладки от там, иначе със сигурност нямаше да разбера, че пак са ги пуснали.
Хубави са, ако не са свършили, ще купя и на сина.

Днес приобретих една такава лампичка за голямото дете. 3.99, готино изглежда.
Аз "Песен за огън и лед" я заредих след като същото това голямо дете взе на заем първия том  и по скормна аритметика за всичкото поредица трябва да се дадат къмто 100 лева...По -скоро ще получи Кинддъл за Коледа, ама ха!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт