Електронни четци - ІV

• 41 716
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
newsm44 Имам киндълче и аз  Party Ей такова:
http://www.ebay.com/itm/200671979790?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&am … p3984.m1439.l2649

Сега му мятам "песните" (за огън и лед Mr. Green-първата я прочетох, сега останалите) и ги подлепвам coolcool

# 136
  • До хладилника, който обичам
Айдееее, честито! bouquet

# 137
Мерси, мерси-по хубав да ти се връща Hug

# 138
  • Казанлък of all places
Аз пък Киндъля за Новата година го премених с чуден стикер на Декал - пасторален и златно син, като един пейзаж на Ван Гог същи! Сега и корица на райета ще му купя, ооо! Simple Smile

# 139
  • В друго измерение
Приемате ли нови попълнения?  Hug
Които обаче само си мечтаят за четец и въртят и сучат как и какъв да си купят  Praynig
Много съм безпарична, а съм ужасно четяща  Outta Joint Прецака ми се мп4-ката, на която четях, изрових до дъно всички китайски сайтове с евтини варианти на мп4, таблети и четци, и в ибей цъках и наддавах, но след лудо четене, сверяване и пресмятане - изводът е, че май ще поръчвам Киндъл Тъч от американския Амазон и най-вероятно ще го пратя на американски адрес, откъдето ще ми го донесат.
Но това се очертава да бъде в края на юни, а дотогава ще ми се е изчакало чакането  ooooh! Та още го мъдря  Blush
Чета ви назад, искам да се ориентирам откъде сте си поръчвали киндълите  Hug
MTV, честито  Hug Може ли да попитам, от този продавач в ибей ли е, който си дала в линка? С тази доставка?   bouquet

# 140
  • София
MTV,  честито!
Ако Толкин и Амазон  (и изобщо фирмите, произвеждащи четци) се обединят и предложат четец + "Песен...", мисля, че ще поставят рекорд в продажбите  Laughing.

Приемате ли нови попълнения?  Hug
Които обаче само си мечтаят за четец и въртят и сучат как и какъв да си купят  Praynig
Много съм безпарична, а съм ужасно четяща......  Outta Joint
Добре дошла! И аз бях така - една година планирах тая покупка, сякаш ще правя инвестиция от милиарди  ooooh! и все изникваше нещо по-належащо, за което бяха нужни пари.
Не знам дали съм ви казвала, но от зор да имам нещо малко и мобилно за четене, хакнах ПСП-то на детето  hahaha!

# 141
  • Стара Загора
MTV,  честито!
Ако Толкин и Амазон  (и изобщо фирмите, произвеждащи четци) се обединят и предложат четец + "Песен...", мисля, че ще поставят рекорд в продажбите  Laughing.

Мартин, не Толкин Simple Smile. 5-та книга на англ. се продава от лятото мисля,  на бг си я купих от книжарницата да си попълним хартиената колекция, нищо че  препрочитаме 4-те части на киндъла. В ел. вариант не съм я търсила на бг.
Аз не чета напоследък притеснения разни, но коледна ваканция с детето ме чака Simple Smile

# 142
  • София
Вярно, обърках се, извинете  Hug! Не съм чела Толкин никога и напоследък все си мисля, че трябва да поправя този пропуск.

# 143
Здравейте,

много искам и аз Kindle, ама съм си харесала този, който е с touch display. Не мога да разбера защо го няма в английския amazon, а само в USA. Някой има ли идея, ще го пускат ли или да си взимам предния вариант:(?

# 144
MTV, честито  Hug Може ли да попитам, от този продавач в ибей ли е, който си дала в линка? С тази доставка?   bouquet

Благодаря  Hug
Да, от там-взехме 2бр Peace

# 145
Здравейте,

много искам и аз Kindle, ама съм си харесала този, който е с touch display. Не мога да разбера защо го няма в английския amazon, а само в USA. Някой има ли идея, ще го пускат ли или да си взимам предния вариант:(?
писах на лични.

# 146
Много отдавна ви чета и много искам и аз Kindle харесала съм този
http://www.readerbg.com/image/data/Kindle/kindle_4.jpg Имам толкова много въпроси, толкова съм далеч от това устройство, но пък МНОГО обичам да чета. Имам голяма колекция от книги и през всяко свободно време чета. Искам да ви питам нещо и ще ви питам на простичък език. Изтеглила съм от Замунда много книги някой pdf, има и някакви формати които не съм чувала и от коментарите разбирам, че са специални формати точно за електронни четци, та мога ли да чета на тях книги изтеглени от Замунда. Друг въпрос също имам. Мога ли да го използвам да чета лекции на него  newsm78. Написани във Word и да ги кача там, защото като отидем насело и вечер чета и да не мъкна 50тона учебници си ги свалям от pomagalo.com мога ли да ги качвам. И този Kindle4 не е touch screen нали newsm78

Много се извинявам за многото въпроси, но няма кой друг да ми отговори на тях Embarassed

# 147
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
HuntYouDown,
- pdf се чете на Kindle, но по-трудно, защото не се подава на форматиране така, както оригиналния за устройството mobi. Т.е. - примерно, няма да можеш да си уголемиш шрифта.
Някои от пдф-ите можеш да преформатираш с помощта на програма - Callibre. Звучи сложно, но не е.
- много зависи в какъв формат са книгите, които си изтеглила от Замунда. И тук важи това, че можеш лесно да ги преформатираш в mobi
- лекциите ти трябва да са записани като rtf, не като doc,даваш Save As rtf във Word, и после можеш отново с Calibre да си ги направиш в удобен формат. Другият вариант е да им даваш Save as txt - най-простичкия текстови формат, него Kinde го чете директно

- този не е touch http://www.amazon.com/dp/B0051QVESA/ref=sa_menu_kdptqso3
- а този е http://www.amazon.com/dp/B005890G8Y/ref=sa_menu_kdpwtso3

# 148
Много благодаря  за бързия отговор  Hug bouquet
В скоро време ще се похваля и ще се присъединя към вас  bowuu

# 149
Решението е взето и поръчката направена. Току що си поръчах в английския амазон Kindle 4 no touch. Вече нямам търпение да дойде и да му се радвам.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт