Електронни четци - ІV

• 41 682
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Гледам, че имат намалени с дефекти, на мен няма да ми пречи кой знае колко.
Взех такъв, никакъв дефект не му виждам Simple Smile
Бу, става ли за тъч-а?

# 556
  • София

Как успяваш да маркираш дума,на мен почти винаги ми обръща страница  Mr. Green

Задържам само върху думата съвсем леко, а не натискам с цял пръст.

# 557
  • До хладилника, който обичам
Гледам, че имат намалени с дефекти, на мен няма да ми пречи кой знае колко.
Взех такъв, никакъв дефект не му виждам Simple Smile
Бу, става ли за тъч-а?
Не, ако не пише изрично за Тач - тези на ЛентеДизайн не стават. С точно 0,5 см са по-малки, за да настърча.

# 558
  • срещу двата комина :)))
може ли и на мен ( като на идиот) някой да ми обясни как да си проверявам дума в речника  Embarassed

# 559
може ли и на мен ( като на идиот) някой да ми обясни как да си проверявам дума в речника  Embarassed

А ти с какъв Киндъл си?

# 560
  • срещу двата комина :)))

А ти с какъв Киндъл си?
Киндъл 3 , трябваше да спомена, да  ooooh!

# 561
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
С някоя от стрелките на квадратния бутон местиш курсора пред думата, която искаш да се преведе.

Преводът ти излиза в едно оградено правоъгълниче отгоре или отдолу на екрана, в зависимост от това къде се намира думата.

# 562
Явно и при К3 е същото. Разцъкай стрелките на квадратното бутонче. Като четеш на български обикновено дава възможност за подчертаване със същата команда.

# 563
  • София
Калъфчето на Ленте Дизайн за Kindle Touch си е точно за него, моят е touch.

За речника на touch, трябва да се маркира думата и да се задържи пръста 2-3 секунди. Ако смао се докосне, се отваря следващата страница, така че просто пипнете думата и изчакайте, докато се маркира в черно. Свиква се.

Много моля морякът да ми отговори какъв е проблема на магнитната закопчалка, ще навреди ли на устройството ми?

Оказа се, че и аз имам реклами и сега писах на продавача в ебей да го скастря. За сега не ми пречат, единствено ме дразни,че не го очаквах такъв. Може би трябваше да позная по цената.

# 564
  • София
Много моля морякът да ми отговори какъв е проблема на магнитната закопчалка, ще навреди ли на устройството ми?
Имам Киндъл 3 от август месец. Имам и калъф от изкуствена кожа с магнитно закопчаване като това, което си показала ти. Проблеми не са ме спохождали, дано и не ме спохождат.

# 565
Магнита не влияе по никакъв начин на киндъла.

# 566
  • Стара Загора
Не влияе, докато не го натиснеш отгоре. Нашият се счупи точно където е магнита

# 567
Така е по-вероятно да се счупи с копче, отколкото с магнит, защото магнита няма какво да го натискаш.

# 568
  • Стара Загора
Случайно натискане, не за да го закопчея

# 569
  • София
е, то със случайно натискане всичко може да се счупи...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт