Електронни четци - ІV

• 41 713
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • DE
Помощ!
Киндълът спря да работи - стои си на последната страница, където четях и никой от бутоните не реагира - нито плъзгача за включване, нито менюто, нищо Sad
Някой имал ли е подобен проблем?
Направо съм отчаяна!

Имало ли е някакъв дори и лек инцидент - изпускане, облягане на него, подпиране на екрана, или просто ей така си спря да работи? Да не би да е замръзнал? На мен ми направи впечатление тези дни, че като го оставя в чантата ми на студено и след това реагира мноооого бавно при разлистване.

# 541
  • София
Рестартирай го първо пък после се отчайвай. Това го пише и в първоначалния манюъл на киндъл.

# 542
Izma, покрай моя проблем, това което изчетох казва да го рестартираш, задържаш плъзгача за пускане и спиране 20сек (на места пишат дори две мин), после изчакваш малко и трябва да се рестартира. Ако нищо не стане, звъниш на съпорта на Амазон. Писах малко по-назад, че моят екран замръзна, появиха се черти и от съпорта ми изпратиха нов още същия ден, вече пътува.
Стана ми интересно за това изказване на офтамолога, че не бил съвсем безвреден този екран(поне така го разбрах аз), някой срещал ли е повече информация (по-точно свързана с това, че е вреден)?

# 543
Помощ!
Киндълът спря да работи - стои си на последната страница, където четях и никой от бутоните не реагира - нито плъзгача за включване, нито менюто, нищо Sad
Направо съм отчаяна!

Аз имах същия проблем преди 3.4 месеца.Батерията се е изтощила без да разбереш за това. Трябва да изключиш като задържиш плъзгача около 30 секунди и после да заредиш.

# 544
Помощ!
Направо съм отчаяна!

Аз имах същия проблем преди 3.4 месеца.Батерията се е изтощила без да разбереш за това. Трябва да изключиш като задържиш плъзгача около 30 секунди и после да заредиш.
Може да се получи и ако си качила много книги на куп, правила си колекции и т.н. Оправя се както са казали по-горе, с рестарт - 30, 40 сек. задържаш копчето, докато екрана премига, после има технологично време за да се зареди софтуера.
Случвало се е да ми запече така, оправя се.

# 545
Благодаря ви на всички! Hug Ама и аз съм голяма паника, извинявам се, че така нахлух, но просто не знаех какво да правя Embarassed Днес келешът работи.
Май ще се окаже предположението на Angelca  - изтощена батерия без да разбера Embarassed - очаквах да се изпише някакво предупреждение, че батерията е за зареждане.
Аз доста свалях, качвах и четох тази седмица, май му е дошло множко. Но нали като качваш книги, той е свързан за компа, не се ли зарежда така?
А за рестартирането - аз се опитах, но задържах плъзгача за около 10сек., а то е трябвало повече.
Благодаря още веднъж и обещавам да не се шашкам повече Wink  Hug

# 546
  • София
И на мен ми се е случвало няколко пъти да ми падне тотално батерията. То всъщност не е без да разбера - излиза си съобщение, но много често отлагам за "след 5 минути" зареждането, а после забравям.
Забелязала съм, че ми излиза съобщение за изтощена батерия доста преди индикаторчето за батерията да остане празно(дано ме разбрахте  hahaha) и това ме подлъгва да забавя зареждането.

# 547
  • До хладилника, който обичам
Искам да похваля калъфите на Duragadget (ebay.co.uk). Въпреки че втората партида не ми дойде, бяха суперкоректни и веднага ми върнаха парите. Първата и следващата поръчка дойдоха за по-малко от 5 дни, всъщност за 3 дни бяха тук.
Самите калъфи са естествена кожа, обгръщат добре четците (2 различни модела пробвах дотук, чакам и калъф за таблета) и изглеждат много надеждни. Цената им е малко по-висока от някои други (и по-ниска от на много), но лично мен качеството ме очарова. Жалко само, че цветните калъфи са по-скъпи, но това да е кусура.

# 548
  • София
А аз да похваля калъфчето на Ленте Дизайн. Много добре е направено.

# 549
А аз да похваля калъфчето на Ленте Дизайн. Много добре е направено.
Кое си взе? На мен взех вертикално за К3, но не ми е удобно вертикалното отваряне, на майка взех за К4 хоризонтално и е много готино.

# 550
  • София
Grey Flower.
Текстилът е много хубав, шевовете са прави, с ластички е, но е много стабилен. Изработката е наистина много добра.
Жалко, че няма голямо разнообразие.

А КТ е наистина уникален, много съм щастлива с него, все още разцъквам и може и да имам въпроси скоро, но за сега успявам да чета. Аз предимно ще го ползвам за книги на английски и речникът се ползва много лесно на този модел, само се маркира думата и изкача значението и.

# 551
Текстилът е много хубав, шевовете са прави, с ластички е, но е много стабилен. Изработката е наистина много добра.

Даже си има копче (магнитче) разположено върху екрана  Grinning

# 552
  • София
Какво копче? За магнитчето ли говориш? Пречи ли му на екрана да има магнитна закопчалка?

# 553
  • Варна
Grey Flower.
Жалко, че няма голямо разнообразие.
Според теб стават ли за КТ? Гледам, че имат намалени с дефекти, на мен няма да ми пречи кой знае колко.
Как успяваш да маркираш дума,на мен почти винаги ми обръща страница  Mr. Green

# 554
Гледам, че имат намалени с дефекти, на мен няма да ми пречи кой знае колко.
Взех такъв, никакъв дефект не му виждам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт