Отговори
# 390
Леле, Блур, браво! Ма то поддава детето, моето с нищо не можеш да го залъжеш.
Аз тая нощ за пръв път спах нормално. Снощи заспах с Ева в 21,00 ч. /болна съм и ми беше сънливо/. Ева се събуди само 2-3 пъти тая нощ, пък и спахме до 8. Та сутринта се събудих кукуряк.

Като Мирчето каза за памперса, да ви кажа, че Ева като се наака и я питам "Има ли ако?" и тя си сочи памперса /дупето/ и казва "Ето го". С гърнето се справя успешно, слагам я, пишка и става. Много добре разбира предназначението му. Та съм решила от януари да минем на памперси-гащи  и баба й да я слага често на гърне, да видим ще има ли резултат.

Ние на Бъдни вечер и на Коледа ще сме семейно у свеки. Та и аз нищо няма да приготвям. Тя е великолепна кулинарка.

Велина, сигурна съм, че не ти е било лесно. Горе главата!

# 391
Ехе, момичета, добре сте с майки и свкърви кулинари наоколо!
Ама ние тук, няма как, трябва сами да се погрижим за трапезата.  Laughing

Наде, мерси за картичката, мила! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Арим, що да е късно за меденки, аз моите днес или утре ще ги правя и ако се изядат и са хубави,
мисля към четвъртък пак.  newsm78 Иначе няма да има за гостите ни.

Снощи бяхме на български ресторант, хихи. Направо се изкефих,
то едни народни музики, една битова обстановка, мешана скара, лютеничка.  Laughing

Диданка, твоето Майче поне е малко, а Мила какво и е извинението.
Като ги къпя и уж, че трябвало да го измие и почва да го дърпа по пишката...ужас.

# 392
Диданка, твоето Майче поне е малко, а Мила какво и е извинението.
Като ги къпя и уж, че трябвало да го измие и почва да го дърпа по пишката...ужас.

Joy  Joy ами и тя е още мъничка, какво да ги правиш. Момчил като малък също си разтягаше пишката като ластик  #Crazy

Мирче, откакто родих Момо, трапезата за Бъдни вечер я започвам няколко дни преди вечерта, най-често на 22-ри. И  тази година ще е така. Първо тиквеника, защото ми е по-вкусен като престои 1-2 дни, компота, после боба, и на самия 24-ти правя пълънените чушки и сармите. Иначе всичко в един ден си е рисковано, при нас и тока много често спира на 24-ти.

# 393
Мирче, запознай се с втория етап от развитието на децата според Фройд. Сигурно смехи ще се изкаже много по подробно, информирано и професионално, но с две думи набързо да кажа, като мама на дама минала по този път (не само момичетата и момчетата) след първия етап (оралния), при когото децата опознават света чрез устата, и затова всичко минава от там, сега следва втория етап - аналния. И от името се сещай, че не само "шошата" ще си пипат.  Mr. Green

И като написах "шоша" се сетих за този етап в предишната отчетна, като се почна едно изброяване на заменими думи на тези части на тялото. Голям смях падна.  Crazy

И докато съм по темата, онзи ден Симона седи в тоалетната ама по-дългичко. Минавам да видя защо се бави, а тя ми отвръща: "чакам дупето да се напъне"  hahaha
Незнам откъде го е чука, ама половин час след това обяснявахме, че няма нужда да чака и още повече да се напъва и т.н.

Смехи изпуснала съм предаването, ама сега ще те погледам.

Велина, напред и нагоре  Hug

Ноел, споко, ще огрее все някога и на нашата улица. Като станат на 12 и ги подгони пубертета, ще ни отрежат, че ги е срам да сучат вече и ще се откажат много бързо и безболезнено за двете страни Laughing

# 394
# 395
  • Сливен
приспах малкото диване и отивам да си опека баничката
намерих предаването и довечера ще го гледам,но на пръв поглед смехи   Whistling много си готина  Peace
за бъдни вечер съм запланувала два вида сърми,боб,картофена салатка,питка,а искам да точа една баклава,но в крайна сметка може да купя и готови кори
оле симонка е голяма скица  Hug Crazy
моето свеки и давам да ми сготви само месо с ориз на фурна   chef друго не се приема,а пък предпочитам да не ми се пречка в краката ,че иначе яхам метлата  afwitch
после пак ще мина да не ми изгори баничката

# 396
  • София
Момичета, аз, като имаща опит в приготвянето на много храна на веднъж (всяка седмица се събураме у дома с приятели, по 10-15 човека маса правим), мога да кажа, че най-важно е планирането.  Peace
Първо си пишеш всичко, което искаш да приготвиш, вкл. салатите. Следваща стъпка е изкараването на необходимите продукти ,за да не се окаже в последния момент, че някой трябва да тича о магазина, защото си е рисковано (да не загори манджата) и досадно. После разпределяш най-практично във времето, вкл. обмислете кое има нужа от варене, кое от печене, да не се окаже, че три неща чакат ред за фурната, а котлоните - празни (често ми се е случвало, и е много досадно да си с вързани ръце). Освен това, има неща, които може да приготвите по-отрано и да замръзите, примерно питката, риба (ако ще приготвяте, разни кексчета за съботно-неделена закуска). Сърмите и бобът са 100% по-вкуси като престоят. На чушките също нищо няма да им стане да са вчерашни. АКо ще приготвяте месо - пилешкото наистина не е много гуд като се претопли, но примерно телешкото няма проблем, и двете меса могат да бъдат замръзени след като се сготвят, в кутийки и на финала само да изсипете в тенджера и да го сложите да кипне малко, става все едно туко що е сгтовено.
По-добре се натоварете малко повечко на 22-23-ти, а на 24 се отдайте на салати и почивка, за да имате сили да издържите трапезата, все пак си е хамалогия - слагане, вдигане, миене,  а и трябва и настроение да имате, а не да сте толкова каталясали, че едвам да казвате "Наздраве!"  Tired Wink

За интимната тема - Йоси и той много си дърпа пишока Оставим ли го гол и върви с една ръка хванат за инструмента. Ида още от както се е родил й е много интересно. Все иска да му пипне "пишонката". Често си разглежда най-обстойно и своите атрибути. Но това си е етап. Гледаме да не обръщаме много внимание и го приемаме като нещо съсем нормално. Интересно си им е  Crazy

# 397
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти банда  Grinning

МИла пък, като остане гола се гали и 6ляпа по пупата  Laughing

Сно6ти като си легна ни6то й няма6е, през но6тта разви хрема (зъби ли са, какво, незнам  Rolling Eyes) и бе6е голямо мрънкане. Ина4е е дива за двама, ама сега с този нос, няма да се спи. Днес з апръв път от месец насам пекна слънце и веднага я изведох на снега да си поиграе, дано й се отрази добре 4истия въздух.

Тези арменски сладки и аз съм им хвърлила око, но тук локум има само по турските магазини и е безумно скъп, та има линякой идеи с какво мога да го заменя  newsm78

# 398
БЪрзо здрасти и от мен!
Бобченка, може да сложиш ядка вътре - орех например или каквото ти е достъпно там. Тк си купувам едни арменски сладки, в които има и локум, и орехче, много ги обичам. Ама да се изкажат майсториците на сладки тук, все пак Grinning
На мен ми се развали фурната нещо..баш сега, когато по-отдалече запланувах коледата...Дано да може да се поправи, че иначе дядо Коледа ще се озори с нова печка до шестия етаж hahaha

Гоги и той си изследва мъжкото достойнство, но си е нормално.

# 399
  • Сливен
Тези арменски сладки и аз съм им хвърлила око, но тук локум има само по турските магазини и е безумно скъп, та има линякой идеи с какво мога да го заменя  newsm78
една мацка каза,че е слагала черешка от сладко
може само ядка
а може да пратиш адрес а ние да ти пратим локум  Whistling

# 400
miriams28 и 4ере6ките струват майка си и ба6та си, а ядка няма да слагам заради Мила. Мислех си дали няма да стане с пар4е ябълка, ама пък трябва да сложа захар в тестото, дали няма да се развали от захарта  Thinking Хи4 ме няма в разните му там курабии  Crazy

# 401
  • Стара Загора
Аз пак се появих (не съм от редовно пишещите Embarassed ).
Веско снощи беше мнооооого крив, плака много, събужда се често, или пие малко АМ, или само плаче и не иска нищо и нищо не го успокоява ooooh! Rolling Eyes .Днес през деня, след ставане от сън също беше така.Предполагам, че са зъбки, но ... С това събуждане вечер по 5-6 пъти ... все едно край няма ooooh! (оплаках се вече Tired ).
За Бъдни вечер и Коледа ще сме най-вероятно при моите родители, но ... още не сме го решили на 100%. Не се знае аз колко ще се включа в приготовленията, защото зависи кога ще отидем Crazy .

# 402
бобченка, защо не пробваш със стафиди, казваш, че Мила ги харесва...

# 403
legeo как помни6  Hug
Стафиди яде постоянно, 6те ги пробвам с ябълка и канела и 6те докладвам. Така се навих сега, 4е веднага искам да ги по4на, ама съм на работа  Crazy
Ох, огладнях  Laughing

# 404
  • София
бобче, внимавай с ябълките, защото като си пуснат сока може да ти стане клисавко отвътре.
аз от такова парено тесто правя нещо като пай, или там не знам как се нарича - лист тесто, сладко, каквото ми се намира под ръка, още един лист, леко надупчено отгоре и във фурната на 200 градуса, после поръсено с пудра захар. предполагам, че по същия начин биха станали и тези сладки с някакво сладко. можеш да пробваш и с фурми и ситно смлени орехи, смесено като сладко, но не знам как са при вас цените на фурмите. но не слагай в тестото захар  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт