Отговори
# 375
Хей, здравейте!

От работа не ми остава време да се разпиша и аз, имам да избутам още 2 седмици и после почивкааааа, определено си е доста изтощително да работиш и после да се прибереш в къща с малко дете, чистене, готвене, игри. Добре че е само за месец сега, не знам работещите мами, които са дори и с 2 деца как намирате сили, ама сигурно се свиква. На мен първата седмица ми беше най-трудно, сега някак влязох в релси.

Велина, прегръщам те силно, труден избор сте направили и сигурно не ти е лесно.

Мама Смехи, мерси много за линковете, чудни календари и рамки за снимки си спретнах Hug

Като ви чета за този Приорикс и направо страх ме хваща, досега никоя ваксина не ме е притеснявала толкова, колкото тази. Когато трябваше да я сложат Йоана кара Розеолата, сега пък чакам да минат празниците, но януари ще трябва да я слагаме вече...уффф

Лейди
, гледай колажа да не е твърде готин( макар че знам, че ще е супер)- че още ме е яд, че не пратих снимка навреме Sad

Момичета, радвам се, че картичките ми една по една стигат до домовете ви и ви харесват, с голям мерак ги правих  Hug Hug Hug
В тази връзка си имам още 2 картички- Не съм и Нинка( Иринополис)- благодаря ви много, страхотни сте!!!

Смехи, някъде мога ли да гледам повторението, заинтригувах се Crazy

За игрите- искам или не Йоана постоянно ме търси да играем, та и аз прекарвам доста време по пода, лазейки, мяукайки, играя си с рингове, кукли, капачки...весело е. Обикновено не ми пречи да го правя, но все пак имам и други задачи из къщи и ми се иска да се заиграва повече сама.

Мда , Марис пак изчезна, липсва ми напоследък и Пашик Hug, Блурмоа

Утре съм на линия, та ще дописвам пак. Лека вечер на всички и здрави и спящи деца Hug Hug Hug

# 376
  • Сливен
здравейте
първо да честитя на всички именници докато не е станало полунощ  Crazy
Да ви е честито името и с много здраве да си го носите дълги години   bouquet
честит рожденик наде на патерици,да ти е много здрав, да расте умен и силен и да е едно щастливо и жизнерадостно дете
велина  Hug и аз съм минала по този път,трудно е ,но имаш едно съкровище за което да се грижиш,а живот и здраве по нататък ,когато сте готови и второ  Peace ,ние се решихме след 15 години и не съжалявам
Анииииии  Joy мноогоооо луда калинка ,случва ми се да си лягам много честичко и след 4  Crazy
правих едни арменски сладки,много елементарни ,но много вкусни,не остана нищо за коледа,излапаха ги за отрицателно време
1 ч.ч. олио
1 ч.ч. вода
1 малка щипка сол
3 ч.ч. брашно
1 ч.л. сода
200 г орехови ядки
150 г локум
За овалване:
150 г пудра захар
ванилия
Водата и олиото се слагат да заврят. След това се прибавят содата и солта и сместа се отмества от котлона. Прибавя се брашното наведнъж и се бърка с дървена лъжица. Получава се топка тесто, която се оставя да се охлади. Взимат се топчета тесто и се разстилат леко на дланта. В средата се поставя парченце локум и орехче и се оформя топче. Сладките се подреждат в тава, застлана с хартия за печене и се пекат на 180 С, докато се зачервят. Изваждат се от фурната и още горещи се овалват в пудрата захар.
за играта-ами какво да правя по цял ден като шетам по нощите  hahaha
дайте едно линкче да видя смехииии  Praynig
за разтройство аз правих и чай от листа от къпина даже имам изсушени от лятото
MartakEly на дени ваксината му я ударихме преди около две седмици и нямаше  никакъв страничен ефект ( поне за сега ,но предполагам,че вече няма за кога )
мирчее къде си,как сте  newsm78

# 377
 Здравейте, да се разпиша преди сън. За картичките, както Мила е казала, нали бяхме доста болни ме беше страх да се включа, че незнаех дали ще успея. Пуснах само на момичетата, който познавам лично или съм имала лични отношения. Извинявам се на другите, исках на всички, но пусти болести, провалиха ми плановете  Hug Радвам се, че съм успяла да ви зарадвам. Легео, Нани   Hug
  miriams28 сърце нямаш с тия сладки сега да ги мисля по нощите  Crossing Arms А бях добра и ти пратих картичка изненада. И аз като Не Съм и начупени в плик ще ги приема поздравите ти  Laughing
  Смехи не можах да гледам предаването, ако го качат някъде пусни линк. Сигурна съм, че си се представила страхотно.

# 378
  • Бургас
Привет Simple Smile
Ама сте заформели едни сладки , едно чудо....
Смехи, нямах възможност да я гледам  и много ще серадвам , ако може някъде да я видя на повторение Simple Smile Иначе за 18 девойки ..., то е ясно какъв е мотива им, за да се хващат с мъж на годините на баща им.
Флъфи, Буболечето ти е написала, че явно ние не сме достатъчно на ниво за вашата компания, и си е така..... Като човек имаш поглед върху чуждите компании , ще кажа , че болшенството се отдръпват или са много, ама много предпазливи, защото в БГ има страхотна корупция, просто е факт!
Бобче, ако имате нужда от масло да пращаме... Между другото имам една приятелка , която също живее в Норвегия и щях да я питам, ако е толкова голям проблема, наистина да пращам!

# 379
  • Сливен
  miriams28 сърце нямаш с тия сладки сега да ги мисля по нощите  Crossing Arms А бях добра и ти пратих картичка изненада. И аз като Не Съм и начупени в плик ще ги приема поздравите ти  Laughing

Joy
 ехаааа  newsm44 картичка изненада
я ми прати адресче,а аз ще видя да скрия нещо от хуните  hahaha

# 380
  • София
Мими, тук съм, но не мога да стигна до компа. Ева вилня до късно по пижама и се скапах.
И аз реших като Аничка да те копирам и да действам по нощите, но... заспах в началото на филма и се събудих в края  hahaha Joy Хич не издържам без сън и няма да ми се получи.

Ани, и аз като теб запланувах туй-онуй, обаче стана пълна катастрофа. Днес направих Английски коледен кейк и умирисах цялата къща, а като казах на момчетата хич да не точат лиги, увих го и го скрих до Коледа, ококориха ей такива очи  Shocked
Трябваше вече да се пекат коледните меденки, ама ги проспах  doh И без друго няма време до Коледа... Не знам как ще успея. И Коледното пънче е на ред...

Смехи, май само аз не знам какво е участието ти в Милионера  newsm78 Днес гледах колкото можах,но не те видях.

Моя вилнеж вече не заспива в 20 ч. като преди. Бухалче някакво си отглеждам - спи само един път през деня и вечер е една бодра, игрива...
Като сменям паппата ръчичките и са все на шушата - пипа се, какво има там не знам, може някакво съкровище да си е скрила  hahaha Вашите момиченца правят ли така?

# 381
Като сменям паппата ръчичките и са все на шушата - пипа се, какво има там не знам, може някакво съкровище да си е скрила  hahaha Вашите момиченца правят ли така?

мммм,дааа  Wink и на Мая й е много интересно какво има там. а когато види брат си без гащи, го гони, за да му дръпне пишката  hahaha

мирче, не се ядосвай, аз ако успея цялата софра за бъдни вечер да приготвя, пак ще съм доволна, а за допълнителни вкусотии нямам време . Мимето не я знам откъде намира сили, но шапка й свалям  Hug

Велина силна прегръдка от мен. такова нещо никога не се забравя, но ще намериш сили и утеха в малкото човече до теб  Hug

# 382
  • София
Дидка, ти с две породени деца няма как да успееш (аз с едно не успявам...). Дано има кой да ти помогне за Бъдни вечер, че е много готвене.
Мимето поспива през деня с Дени, но това едва ли е достатъчно - аз на нейния режим щях да съм умряла досега  hahaha

# 383
Ехоо, момичета (вие търсите ли милионер,а?)  Mr. Green

Пускам линкче към предаването: епизод 6 (1 и 2 част): http://milioner.tv7.bg/episodes/ Ама мен нещо хич не ме развълнува това предаване. Много ми е скучно, честно казано (Виж, фермера ми е по-интересен. Може би щото съм просто селско момиче... хахахаха)... Само ви пускам линка и отивам да дочитам. Приятно гледане. Смехииииии,...  Hug Heart Eyes

мммм,дааа  Wink и на Мая й е много интересно какво има там. а когато види брат си без гащи, го гони, за да му дръпне пишката  hahaha

hahaha Joy Диданка, утрепА ме! Хахахаха... Иначе, Мирка, не само момиченцата им е любопитно... Wink Момченцата и те си имат една екстра играчка и всеки един сгоден момент използват да си поиграят с нея (говоря спец. за Николайчо). Simple Smile И в този ред на мисли да ви разкажа какво ми се случи,като бяхме на гости в кумовете. Те имат младеж на 3 години и докато си играят с Николай (или по-скоро докато младежът си прибираше "неговите си" играчки от ръцете на Ники) си "намисташе пакета". И аз го питам дали има пиш, иска ли до тоалетната да ходи и какъв отговор получавам  doh "Не бе! Барам си пишката!" Лелеееее.... вкочиних се на място (определено ме хвана неподготвена). После с майка му си говорихме, че има и други бисери... Направооо...  smile3505

Мими, шапка ти свалям аз. Ясно е, че сънят ще е малко кът тия дни, ама да видим. За утре съм запланувала да направя украсата на джинджифилките и да ги прибирам в кутия и ако успея едни Рафаело да стъкмя набързо....  Flutter Пънчето и мъфините сигурно в събота ще ги правя, че да са пресни. Те едва ли могат да издържат дълго време.

Хайде, лека! Отивам да спя този път. Хахаха! Ако има кой да ме остави да спя, разбира се! Wink

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 01:33 от Anik_bg

# 384
  • София
Ааа, чакай не си отивай още! С какво ще ги украсяваш?
Аз мисля да се пробвам с някакво фонданово нещо и малко рисунчици отгоре. Миналата година с айсинга доста игра падна и сега мисля да съкратя малко процедурата.

# 385
  • Бургас
Ехоо, момичета (вие търсите ли милионер,а?)  Mr. Green

хахахаха, да, но не кредитен и по възможност да не е Ицето  Wink
Смехи, страхотна си  Simple Smile, пожелавам ти успех в проекта Hug Много ми допадат твоите анализи newsm10 Не знам , но ми се струва, че в това реалити Ицето ще си намери поредната Зара, която ще финансира достойно, но нищо повече, може и да греша newsm78

# 386
Добро утро  Hug  bouquet

Смехи ,толкова си деликатна и тактична Simple Smile С такъв финес обясни всичко   bouquet Само заради теб гледах... Hug

Мирче и Дария е така  Mr. Green Постоянно .... и аз бях се зачудила,ама явно започват да се опознават децата  Mr. Green

Ехаааааааа,то са сладки,меденки,кексчта,пънчета .... Мирослава Иванова и Анелия Големанова да взема да ви прескоча на гости,а  Mr. Green ...

Аз не подготвям нищо освен баничка,щрудел и кекс за Коледа ..... За Бъдни вечер идея нямам как ще смогна да догодя толкова ястия .... то Дарисветка ми е все на краката и тя ....да не взема да избягам  Mr. Green

Велина  Hug  bouquet Аз имах същата случка ,близо година преди да забременея с Дария и бях много тъжа,много се затворих .... ама и при нас тогава беше доста сложно!Не го мисли,имате си здраво човеченце,като си стъпите на краката ще си направите и една госпожица Simple Smile  Hug  bouquet

# 387
  • У дома
Добро утроооооооооо   bouquet

Ани, много ти благодаря за рецептичката. Направих го вчера, късно следобед и изчезнахме на гости в съседи, днес ще се дегустира  Hug

Мириамс, много хубави сладчици и леснички. Гледах ги някъде наскоро и ми харесаха. Ще видим ако ми остане време ще ги направя.

Аз нищо не приготвям, защото на Бъдни вечер сме в мамини, а и на Коледа през деня също. Даже мисля тогава да направим на Лъчко прощъпулника.

Изчезвам, че кое време настана, а закуска няма още, че станахме преди малко  Flutter

# 388
И ние да се разпишем  Grinning
Тук сме, ама имаше повечко работа в офиса тези дни и нямах много време. Марте  Hug

Ние от 10-ина дни насам се кърмим само по 1 път, на заспиване вечер. За около седмица като се разреве през нощта му давахме АМ или айрян или прясно мляко, но от 3 нощи нищо освен вода. Дано да се запази тенденцията.  Praynig

И ние още не сме сложили ваксината, оставихме я за след празниците. Килограмите ни иначе са около 13кг.

Велина, всичко е зад гърба ви вече, така че гледай само напред сега.  Hug

Смехи, всичко беше на ниво – и визията и изказванията. Въобще не мисля, че притесненията са ти основателни.

Мириамс, тези сладки са ми любими, ама купувам готови, че не мога да готвя много-много, но тази рецепта може и да я пробвам. Също и кексчето на Аник звучи лесничко.

Аз пък за Коледа нищо не готвя. Не мога да издържа да готвя по нощите, сънят си ми трябва.  Mr. Green На Бъдни вечер сме у свекитата. На Коледа на обяд сме при наш’те. Вечерта сме пак у свекитата. На втория ден на Коледа сме у кумовете. Кумците са в Англия, та не се събираме за Коледа. И така нищо не готвя за празниците. Не че нещо ще се получи, ако реша да правя нещо от тези завъртяните дето ги пишете.  Laughing

Гледам по-малко пишете за болести, дано да са по-добре вече дечицата!  Praynig

Оставям ви, че татито е направил вкусни палачинки за закуска и отиваме да ги ометем.  Mr. Green

# 389
Добро утро.

Благодаря на всички за милите думи   bouquet Hug

Аз лично съм реалист и съм убедена, че от това предаване Ицето може да си тръгне с някоя девойка, с която да имат краткотрайна връзка и това е. За момента, от това, което са показали, залагам на манекенката, но да видим и новия подбор и тогава ще мисля пак.

Лошото е, че от всичко, което се заснема, ние виждаме малка част. И то тези моменти, които според режисьора и сценариста, са най-атрактивни. Та малко е субективно всичко. Аз нали случайно "надзърнах" в последващ епизод и се учудих, че 2-3 девойки още са в "играта" за сметка на други, които явно са поел пътя към вкъщи.

Аничка, благодаря, че си пуснала линк. Ще го качат, ако вече не е направено и в Замундата.

Общи условия

Активация на акаунт