Отговори
# 360
  • Stavanger,Norway/ Varna
ей МЕ НА, написах цял ферман, изте4е ми сесията и ни6то не се публикува. Идва ми да изкъртя компа.  #2gunfire
Про4етох само последните страни4ки, ама немога да про4ета вси4ко изтървано.
Надявам се вси4ки са добре. Ние трябва да 4акаме месец за нет в новата квартира и направо съм като болна. Като вързани са ми ръцете, без нет ни6то немога а свър6а.
Едва успявам да се приготвя за празниците. Не съм по4ивала ве4е стана 9 дни и 4ак на 23 6те по4ивам. Много работа, ужас, ама няма как.
Масло няма, голяма криза. немог ада разбера как има мляко и сметана, а няма масло. Успях да се уредя с пакет от 400 гр от главния готва4, въпреки, 4е се мразим с него, но има6е да ми връ6та услуга и се възползвах.  Crazy Се4га си го кътам за Коледа за питка и за сладки  Mr. Green

На Мила взехме ку4е на батерии с каи6ка за подарък, луда е по ку4ета и много 6те се зарадва.
За нас сега като про4етох за дигитална фоторамка, 6те открадна идеята и мисля да направя на нас с мъжо об6т подарък. Освен това 4акаме два пакета от моите с подаръци, голям кеф.

С МИла и аз не си играя много, просто нямам сили и съм много изнервена и изто6тена. Но пък тя много се занимава сама. ПО цели 4асове си играе в нейната си стая и не й се 4ува глас4ето.  Heart Eyes
Голяма е зака4ка и най- много оби4а да дойде и да се гу6каме и ма4каме и гъдели4каме и ме целува и аз нея, тези игри с кеф ги играя  Mr. Green
Напоследък запо4на да клати дупета, да танцува и е голям купон, много е весело.

Йована пък, напоследък, проявява небивал интерес, за6то са умрели прасето и пилето и ги ядем, как са умрели и за6то хората ядът мъртви животни  Shocked Такива въпроси ми стреля, 4е незнам как да й отговарям най- правилно. Да не вземе сега да ми стане вегитарианка, дано е само детски интерес.  Rolling Eyes
Пак 6те се вклЮ4а после. Сега ми е паднал нет на работа и трябва да се използва максимално  Mr. Green

# 361
Привет бандааа  newsm53

Цвети, дано бързо се оправи Габи  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС, В ТОВА ЧИСЛО И МОЙТО МЪЖ  newsm03 ЖИВИ И ЗДРАВИ  cheers

Велина Hug
Оооо, Бобче, тук си била  Hug

# 362
цвети, за разстройство - моя от прахчетата грам не се повлия!! Както Нанито е подсказала, намираш кора от нар, вариш 5-10 минутки, получава се един горчив чай. Аз разредих едно към едно с вода, сложих малко захар и директно в гърлото с пипетата на Панадола. След 1-2 пъти даване (общо около 10 мл) разстройството мина. Аз ако знаех по-рано щях да го направя, мъчих си детето 4 дни, пфу Tired. Аааа и диетата - задължително, тя Смехи е казала.
Велина, гледай напред и дай цялата си любов на малчо.
за картичките, с малко повече организация може би щях да успея да разпратя, но се изплаших да не би да не мога да успея и да се изложа Blush Та по-добре така, отколкото да се червя пред вас после hahaha
Мила, такааа, значи Мила като стане на 8 годинки, а Нико на 4, може да очакваме попълнения Joy Ами така де - където с 2 там и с 3 Joy
Флъфче, мила, по-скоро обратното - вероятно вашата компания не е достатъчно скъпа и компетентна за нашите Crossing Arms Нали наскоро се установи, че мобилните услуги в БГ са най-скъпи в цяла Европа Rolling Eyes
ооо, бобче, добре че се разписа наистина! Йована -  Shocked... и ти как ѝ отговаряш? Да знам и аз един ден ако ме разстрелят с такива въпроси!

# 363
  • В сърцето на моите съкровища...:)

Велина, Желая ти бързо възстановяване!
Наде, ЧРД на Коко!/ със закъснение Flutter/ Да ви носи много радости и весели моменти!
Milla,като чуя за ремонт и направо настръхвам.... ooooh! Дано се справите максимално бързо!
Ради, и на мен ми липсваааа!  Mr. Green Иска ми се да се включи и да каже как са  Hug

Момичета имам усещането,че част от моите картички се реят някъде в пространството между пощата и получателя....Моля ви, кажете,че сте получили нещичко... Praynig

Честит имен ден на празнуващите! Много здраве и късмет!

# 364
  • Stavanger,Norway/ Varna
bubolechence отговарям право куме в о4и, 4е ние хората сме на върха на хранителната пирамида (тук обяснявах и какво е това, ама колко ме разбра незнам) и 4е това е нормално, 4е тези животни специално за това се гледат, съ6то както и доматите в градината примерно и 4е като ги убиват, го правят така, 4е да не ги боли. Уфф незнам и на мен ми е много трудно да й обяснявам такива работи, 6тото знам, 4е всяка дума 6те я помни цял живот. Като ме застреля с такива въпроси, незнам какво да я правя  Crazy

# 365
  • У дома
Бобче, добре че се включи, че липсваше вече. До колкото разбирам сте се преместили вече  Hug

А за въпроси на Йована  Shocked, толкова са любопитни за всичко, че и аз понякога изпадам в потрес.

Велина  Hug

Моля някоя добра душа да прати рецептата на Аник с тиквата, че сложих една тава с тиква да се пече, но имам още малко, тъкмо за един сладкиш   chef

# 366
Благодаря ви момичета за съветите  Hug
Линекс бейби ни изписаха, но досега не съм го давала защото повръщаше всичко и няма да има ефект. Сега мисля да го започна защото повръщането спря. Буболече ще послушам съвета ти и ще намеря нар, дано помогне. То и аз давам каквито и да е лекарства с пипетата от панадола доброволно   не иска да приема нищо.
Мама смехи ние сме на диета вече само сухари, крекери, попарка и чай и лимон с вода, но понякога не иска да яде нищо  Sad
Честито на всички именници , Веси честит ти именник да ти е жив и здрав!

# 367
MIss Fine,  Hug Hug Hug ! Каква страхотна изненада имахме в пощенската кутия. Благодарим ви от сърце! Мишелка е страхотна, а картичката е много хубава!  Наистина е  страхотно да получаваш картички Heart Eyes
Цвети, дано бързо да се повлияе Габи от Линекса. И аз съм доволна от него Peace
И ние днес  спахме до 9 , ама то е защото през нощта Гого спа супер неспокойно. Да не говорим снощи как си изкарах акъла. Открих, че зад ушичките са се надули лимфните възли. Направо се побърках - да не е от зъбите..по принцип подуването на възли говори за инфекция... По едно време се сетих да погледна листовката на Приорикса. И ето какво е - страничен ефект от гадната ваксина #Crazy Педиатърката не ми вдигга, за да говоря с нея, но съм 90%  сигурна, че е  това. Сега се чудя само дали да му дам нещо за имунната система, имам Изопринозин вкъщи newsm78
И мама Хипопотама скоро не се е отчитала..

# 368
Легео, Hug нали се обсъждаше, че може да се подуят лимфните възли като резултат - взе едно кара заушка, може и обрив да излезе. Спокойно, всичко е наред Praynig Hug

Толкова много неща искам да ви напиша, а като започна, всичко ми излита от главата.

Бобче, честита нова квартира! Пиши как е, харесвате ли си я?

Ние днес отваме в 11ч за откриването на Бейби мола, което беше обявено за 10ч. и намираме бележка - Ще отворим в 13ч. Отиваме в 13:30 - Ще отворим в 15ч. ЕЕЕЕЕ, как се ядосах! Много мразя несериозници! Бързата работа срам за майстора! Ами да си бяха подреждали още една седмица и всичко да е по график, а те.. ooooh! ooooh!

Честит имен ден на всички празнуващи! Много здраве, щастие и късмет!

Днес купихме и на майка ми подарък за Коледа и сега й го дадох даже - раница за лаптопа, че го разнася нейния в някакви обикновени пликове ooooh! . А днес ще пътува и компютърчето ще е на сигурно Heart Eyes . (ако някой иска, може да се възползва от идеята за подарък Party )

Довечера много се надявам да не забравя да гледам Дидка по ТВ7, даже и напомняне на телефона съм си сложила hahaha .

Бебси я няма, защото беше писала, че учи, а и нещо за работа говореше, та нямала възможност и май изобщо не влиза във форума. С Писето не сме се чували отдавна, трябва да й звънна тези дни и ще пиша Party . Марис попринцип си пише рядко, дано поне ни чете, Марис Hug Hug . Стели е в София и няма интернет тук. Виждахме се случайно преди около месец, добре са.

# 369
  • Варна
Цвети ние го изкарахме този вирус като допълнение към болницата и всички останали гадости  Tired Повръщането с Вомитосхил, капки обаче, бързо помогнаха. Избрах тях заради разстройството. По принцип бяхме на Линекса заради антибиотика но не помогна и спасихме положението като го комбинирахме с Ентерол сутрин и вечер по едно. Оризова вода можеш да пробваш и е хубаво заради обезводняването Хидратин алфа. Гадно е, но моето лапе явно природата си знаеше и страшно много искаше да пие, по две пакетчета на ден изпиваше със 200-250 мл. И тъй като не ядеше през останалото време му давах да пие глюкоза, за 3 дена изпихме три банки. За два-три дена се справихме, но почна някъде към 5 ден да иска да яде, сега яде двойно за да навакса  Crazy
Велина сигурна съм че сте взели най-вярното решение за вашето семейство  Hug Сигурна съм че след време ще направите Павел най-добрия батко на света,когато му дойде времето  Hug

# 370
Здравейте, момичета!

И аз като Краси сега искам много да ви пиша, ама да видим дали мозъчето ми ще се справи....

ВелинаHug пожелавам ти много сила и упорство! След време (както е писала Лейди) може да бъдете най-щастливите родители на две дечица! До тогава се радвай на Павел и дано бързо се успокоиш! (тТова наистина е много трудно решение...  Hug)

Бобче, честита нова квартира! Като ви пуснат нета, пускай снимки да я видим, че аз много харесвах предишната квартира - беше толкова просторна и уютна! Сега и тази ще си я направите такава! Ама Йованка задава въпроси с повишена трудност и уловки... Леле, и нас ни чака същото...  Whistling

Краси, в крайна сметка отвориха ли го тоз мол?  Thinking

Цвети, те и другите са ти писали. И ние бяхме така и 2 седмици се борихме с разстройството... Голяма мъка това. Тогава пихме Хидратин алфа - и Ники много го пи, но и лекарката ми каза, че те губят много минерали и соли с разстройството и това им се струва вкусно и затова го пият по много. И по 2 пъти на ден Ентерол и Хидрасек. Отделно диетата. Мога да допълня с печени ябълки. Също са за сгъстяване. Тогава Николай и прояде попара и сега му е най-любимото нещо. Има също и едни сокчета на Хип - RIS нещо си с морков и оризова вода. И тях ги пиеше доста (но са малко скъпички). Повръщането с Волмитус-а и ние го овладяхме (свещички). Дано бързо се оправиГаби, че е супер гадно това!

Позитив, пускам ти рецептата на Аник с тиква Wink  Mr. Green

Кекс с тиква

Продукти:
1 ч.ч. захар (аз ги правя с кафява захар и стават екстра)
3 яйца
1/2 ч.ч. олио (зехтин)
1 бакпулвер
2 пак. ванилия
1/2 пак. канела (аз слагам около 1 ч.л., че не обичам да ми е много канелено)
1 ч.ч. пюре от тиква (сварена и пасирана).  Понеже имам сума ти и сварени буркани тиква от миналата година, та слагам на воля.
1 1/2 ч.ч. брашно
1 шепа накълцани орехи

Омесвате всички продукти и ги изсипвате в намазнена и набрашнена тава. Печете около 40 мин на около 180 градуса. Аз го пека в конвекторната фурна на 185 градуса. Като го извадите го поръсвате със сиропче от 2 с.л. лимонов сок с малко пудра захар. Става разкошен (казва ви го човек, който не го бива много в тия неща)!!!! 

Отдавна не съм я правила, но сега съм се насочила към други дейности. В тази връзка да ви кажа, че Мириамс е много луда калинка  Hug Heart Eyes Laughing Снощи се опитах и аз като нея да шетам по малките часове на нощта и правих едни кокосови бонбони в шоколад и джинджифиловите сладки за Коледа (малко късно, но дано станат за ядене до тогава). Та към 3 вече едва гледах, а и НИколайчо реши допълнително да ми стъжни животеца и до 6.30 не мирна да заспи. Накрая го взех и аз при нас и откърти човека (преди това порядъчно ме наби и ми бръкна навсякъде, където можеше по лицето).  ooooh! В 10 стана, а аз не мога да си кажа името.... Добре, че баща му го взе (той пък се беше наспал като за двама ни) и се занимаваха двамата. И така.... За съжаление още няколко нощи ще изкарам аз така, че да си направя заплануваните неща. Остават ми бонбоните Рафаело, КОледното пънче и Мъфините на Йоана (по препоръка на Мирка)! Simple Smile Да видим дали ще оцелея!

Отивам, че церберчето се събуди.

П.П. Да кажа и аз, че не винаги си играем с Николайчо двамата (т.е. аз не винаги мога). Но гледам да не го оставям много време сам, че и той не иска де. Играем си с рингове, формички, пеем и така...

# 371
Здравейте мамчета )))
Велина, много  Hug  Hug  Hug
Марви Hug  Hug  Hug
Ние сме добре, сега Алекс спи, аз използвах да ви почета. Продължаваме си с нощното кърмене. През деня като е с дядо си или с баща си е спокоен, но днес например заспа на гърда, мен ме свързва само с това. Мислех си сега като отидем до Банско и там майка ми да спи до него, за да го отбия, но се чудя дали после пак няма да се сети и да ме търси. Така ми се иска нещата да станат естествено, без да спирам рязко, но просто не виждам как.
Алекс много бърбори, доста думи повтаря, имитира кихане - много е смешен )))
Аз вече нямам търпение да дойдат празниците, дано всичко да е наред.

# 372
Смехииии, гледах те в предаването и искам да ти кажа,че изглеждаш повече от прекрасно! Много си красива!Хареса ми! Но определено не мога да разбера участничките Изказването ти за това,че момичетата търсят ''лесното'' май най-точно описва ситуацията...иначе недоумявам как 18 год. се вписват в пейзажа. Crazy С какво могат да бъдат привлечени освен с финансовата част?! Някак си несъпоставимо ми седи всичко...,но пък смело казвам,че от целия формат най-много ми хареса ти!  Mr. Green

# 373
 Embarassed, благодаря ти, Мишанке. Ако и акъла си го бях събрала, но нищо, като за първи път след дълго прекъсване и утежняващите хормонални промени - става  Laughing

Колкото до това, защо толкова по-млади момичета: и двете 18 годишни - заради парите му и това, че би им отворил всички врати. Лично аз много се забавлявах с русата 18-годишна, която на въпроса защо се е записала, отговори: "Реших да се пробвам..."   Joy ooooh! Стока ли е в собствените си очи... Както и да е. Та от тази първа група момичета и жени само 2 или 3 мога да кажа, че са идеалистки и искат да го "спасят" от самотата. Всичко останало е  doh smile3505

# 374
Смехи, супер се представи!  Peace А, иначе и аз доста се забавлявах с отговорите..на претендентките. hahaha В студиото събеседничката до теб имаше много точни попадения по темата за милионите hahaha Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт