Отговори
# 345
Здравейте милички Stop
И моите картички се увеличават, засега съм получила от Мишанка, Miriams, Positive, Milla, Didanka  и Oleto.Много ви благодаря за вниманието момичета, страхотно настроение ми създавате, нямам търпение като се прибера да отворя пощенската кутия Hug
Аз моите картички още през ноември ги пуснах всичките, а май доста още не са ги получили, дано да пристигнат newsm7
Наде, ЧРД на Коко! Да ти е много здрав и да те кара да се гордееш с него всеки ден! newsm67
Дарето е невероятна, такова усмихнато и чаровно дете Heart Eyes
Облаче, според мен се занимаваш напълно достатъчно с Бори, изобщо не го мисли. Аз също понякога съм доста изморена и не ми се играе.
Лурдес, дано вече да е попреминало при Косе и да не вдига повече температура.
И Ник пострада тия дни пак в градината, половината му лице беше одрано, казват че бил паднал от седнало положение по някакви стълби, което на мен ми се струва малко невероятно Wink
Днес имаме коледно парти и Ник ще го гледа за няколко часа жената на бившия ми шеф, дано да се плаче много миличкия.
От фирмата иначе вчера получихме страхотен коледен подарък, една плочка с 10 гр злато, защото ние сме били златото за фирмата Grinning
Хайде аз отивам да го кърмя и да се оправям, че след малко трябва да излизам Hug

# 346
Флъфче, весело изкарване на партито! Много мил подарък сте получили! Party

Аз тези Риалити програми изобщо не ги разбирам - и това Фермер търси жена - Joy . Но щом са щастливи хората, нека се забавляват.
Диде, поне си се разнообразила. Аз днес установих, че не недоспиването, а еднообразието толкова ме изнервя.

Ние след около 3 месеца ще си вземем кученце и такава емоция ме е обзела. Нямам търпение вече Party . А като си помисля Симеон колко ще е щастлив, сърцето ми се изпълва Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 19:38 от hailie

# 347
  • Варна
Здравейте момичета!
Аз изпаднах в дълбока и ужасна депресия ,предполагам  сещате се защо ,просто не ми се иска даже да я казвам тази дума,така решихме..голям рев след това беше ,но да не ви занимавам..
Много се радвам за тази идея с картичките,и аз следващият път ще се включа..
Желая ви весели празници! Hug

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 18:28 от Velina_p

# 348
Велина, Hug Hug бързо възстановяване - физически и... психически! Важното е да сте заедно и да се подкрепяте! Hug Hug

# 349
ооо, Велина  Hug Hug Hug
Прегръщам те силно, дано бързо да си стъпиш на краката Hug Hug Hug

# 350
Здравейте
не съм ви чела ,но малчо е болен Sad повръща и има разтройство Sad((( цяла нощ не сме мигнали . Обезводни се горкия.  Cry моля ви кажете нещо за разтройство ?!изписаха му едни прахчета  хидратекс но те са само за премахане на водата в изпражненията,но не лекуват самото разтройство.
Велина  Hug бързо възстановяване!

# 351
  • София
Ох Велиии, аз пък докато включа... реших че сте се разделили  ooooh! Жалко, но животът продулжава, нали? Сега се успокой! Много те прегръщам  Hug Hug Hug

Цвети, чай от шипка (по-концентриран), компот от дренки, някакви такива бабешки илачи. Дано се оправи пиленцето ти, гледай да го оводниш с всичко, каквото приема.

Флъфи, весело изкарване! Милто Никче, как е паднало...

Краси, добре ли сте вече? Не сме се чували...

Връщам се да прочета в какво се е забъркала Смехи, че изпуснах  hahaha

# 352
 tzzzvety За разтройство Ентерол ми казваха, че лекува коремчето, Смектата го прави твърдо онова и двете стават за деца. Вомитосхол или нещо такова хомеопатично е за гадене и повръщане, има свещички и хапчета. Дано бързо минава. Тук има и едни прахчета за пиене, само те се изписват при такива състояния, някакви соли са против обезводняване. Предполагам, че и в БГ ги има, питай, ако искаш и отказва да яде.
 Velina_p идват празници, радвай се на това, което имаш  Hug Със сигурно е много тежко, но вече е минало, гледай напред, мила и дано скоро си по-добре  Hug

# 353
Arim Miss Fine  Hug за компот от дренки и аз се сетих ,но трябва да потърся по магазините иначе в къщи нямаме.
За повръщането давам точно Вомитоксил свещички и натриев цитрат сироп, за сега сме овладели повръщането ,но не мога да спра разтройството, за ентерол и аз съм чувала , ще питам педиатърката и може да взема. оводнявам с вода и малко лимонов сок, съшо с едни прахчета хидратин алфа вече е по-добре само дето пълним памперса много често.

# 354
  • Бургас
Здравейте,
Интересни нещица обсъждате по повод реалитата. Ние малко ги поизтърваме , повече гледаме музикалните формати, но не мога да кажа , че съвсем нямаме представа от реалитата.

Днес имам още две картички Мис Файн, ама хем си знаех исках и аз да ви направя изненада с Вашата приказна Мишел , но нямаше да ми стигне времето, та ви изпратих купешка картичка, но сега си имам едно сладко , сладко Мише вкъщи  Heart Eyes  Аристократизма на кралството се проличава дори в пощенската ви марка  Laughing  HugНевероятна изненада !!!
Мартакели, страхотна картичка Hug Имаме си едно сладко коледно пате, на което казваме "па - па" Laughing
Момичета страхотни сте  newsm51
Велина, мила силно те прегръщам  Hug Имате си едно прекрасно слънчице, радвай му се , гушкайте се и той ще излекува раната ти  Hug
Флъфи, страхотен фирмен подарък, много са малко фирмите тук в БГ , които биха направили такава изненада на своите служители, дори бих казала , че се броят на пръсти. В случая при нас е по- разпространено парично възнаграждение. Въпреки , че дълги години съм работила за фирма с чужд капитал и там много се залагаше също на такъв тип подаръци, но не чак такива  Simple Smile Ако не е тайна каква е дейността на вашата фирма?
 tzzzvety , Буболечето преди време ми беше споменала, че само някаква отвара от кора на нар е помогнала на Алтай. Ако се включи тя да ти обясни по  - добре, че аз само толкова мога да ти дам като инфо.
Лека вечер!!

# 355
Велина Hug, дано скоро да ти поолекне.
Получихме и картичка от Мис Файн, Мишел е прелестна Heart Eyes
Аз се върнах от партито, още в 21 ч си тръгнах, успях да участвам в официалната чест и част от вечерята, е, веселата част я пропуснах, ама няма как. Като се върнах Ник хлипаше, Sad бил е позаспал, после се е събудил и като не ме е намерил и е плакал безутешно, жената се чудела вече какво да го прави. Даже търсил милия да суче, ама нямааа. Не е искал да яде почти нещо, но аз не че очаквах нещо друго. Сега поне се насука и тъкмо го приспах и като го оставих в креватчето и хайде, веднага се усети и се разплака. И така сега е тук при мен и ще си лягаме явно пак заедно. Grinning
Нани, нашата фирма е телекомуникационна, доставяме роуминг услуги на мобилните оператори от цял свят, с изключение на България, защото не сме достатъчно добри и евтини за тях явно.
Всъщност плочката е във формата на сим карта, и е в една картичка, много яко направена, наистина страхотно оригинален подарък. Иначе като навсякъде и при нас е доста напрегнато, често уволняват съвсем изненадващо хора, но си има и доста положителни страни. Аз лично обожавам това, че работя в интернационална среда. На всеки мениджмънт брифинг ни повтарят "Не е важно колко си добър, а колко добър искаш да бъдеш", абе с една дума все не им е достатъчно и все има потенциал за подобрение.
Хайде лека нощ, че много се разприказвах Peace

# 356
Момичета, ами аз защо нямам адреса на Мис Файн,тя не е ли в списъка за картичките. newsm78

# 357
silkisilk , Мис Файн реши да не участва тук, защото не знаеше дали ще успее.
С Флъфи разменяме картички от чужбинската отчетна и Файнчето си е пратила на някои от тукашните познати картички.  Peace

Да ви кажа, че от вчера съм с 3 деца и "където 2, там и 3" хехе.
Нали така беше приказката, дори не усетих, само разговорите по-различни, че детето е на 8 години.
Иначе никакво допълнително натоварване.

Обаче май ни чака ремонт, тече ни от банята и тръгнало към ламината.Ужас....
Добре, че е по малко, та поне след празниците да го почнем.

Велина,  Hug

# 358
Velina  Hug Hug Hug

Мойта щерка тази сутрин реши, че в 5 вече може да играе, но не е попаднала на родител  Embarassed До 6 безуспешно се опитвах да я приспя в нейната стая, заспиваше за 10-15 мин и отново отваряше очи. Накрая се предадох и я гушнах при вас на спалнята. Резултата - спа миличката до 9  Laughing Също така тази седмица предимно спи по 1 път дневно, явно целия сутрешен режим ще сменяме, защото заспива към 11-11.15 и спи до 14-14.30. А до 20ч. не ме питайте как се забавляваме... Накрая почва да се спъва, все гледа да се гушка...

Цвети, дано стомахчето се е успокоило вече, но и аз да добавя  Rolling Eyes Освен лекарствата и течностите, които сте обсъждали с момичетата, минавайте на хранителна диета - ориз, картофи, попара с малко сиренце, но без масло (ако яде), обикновени бисквитки и в краен случай - банан.

На мен ли само ми се струва, че отново голяма част от мамчетата са се покрили някъде? Липсват ми Бобчето, Съни, Марис, отдавна не са писали Ради, Стели, Писето, а Бебз безследно изчезна  newsm78

Оставям ви и се захващам с надписването на пликовете. Другата седмица чакайте картичките и от мен.

# 359
Най-доброто средство за разтройство е Линекс бейби (лично проверено  Peace) Действа много бързо, а освен това е пробиотик и много добре влияе на стомахчето.

Общи условия

Активация на акаунт