Отговори
# 330
На поискалите, ще се опитам да дам няколко линка.
Пък вие си избирайте, хихи.

Облаче, това НЕиграене с детето включва ли и неща като
- четене на приказка, показване на картинки, говорене на детето и пр.?
Ако го водиш на разни занимания, това също е вид игра с него.
Напр. когато сме на гимнастика с Нико там бягаме заедно, ритаме топки, скачаме на тръмплин...
Ако се разхождаме навън му показвам разни неща и така.

# 331
  • София
Облаче, аз имах периоди, в които изобщо не ми се занимаваше и правех като теб, сядам да си чета и с едното око я гледам само къде ходи и какво прави. И с Иво бях така.
После в един момент ти идва пак желанието да правите нещо заедно, после пак ти писва и .. така. Разбирам те идеално, не съм и аз от детишарите, много бързо ми омръзва.

# 332
Честит рожденник на Над!! Да расте здрав и много послушен!!! Весел празник и на мама Simple Smilebigdance2 newsm59

Облаче, и аз имам такива периоди! Но например като седя до Коси, каквото и да хвана да правя, той идва и почва да ми го дърпа от ръцете, така че аз не участвам дори кой знае колко много. Виж за четенето на книжки - там е друго, или като показвам кое животно как прави и т.н...

Иначе АБ подейства най-сетне мисля, тази нощ само 1 път имаше 39 градуса, както и до ей сега нищо не е вдигал.  Praynig Аз за сметка на това съм като парцал, много гаден вирус. Close

# 333
  • У дома
Честит рожден ден на Коко, Наде! Да ти е жив и здрав! А на теб весел празник  Hug

И аз нямам майчинство ОЩЕ  #2gunfire кога ще ги поръчвам тия подаръци и ще ми ги носят в последния момент  Crossing Arms

Осигуровките при нас ги плащат още на 1-ви, ама на още няма................

И аз малко си играя с децата, баща им компенсира, вдетинява се с тях и много ги забавлява.

Изби ни 11-и зъб, на път е и единия кучешки горе. По цял ден ме дъвче, взе да ми писва адски и да ме болят зърната  Tired

И Лъчко има мания по краката  Mr. Green, а от скоро се научи да гъделичка по гушката и е голяма закачка  Joy

# 334
  • София
Облаче, и аз напоследък все по-често го оставям дребния да си се занимава сам. Той сега е в период на изследване както на устойчивостта на къщата, така и на собствените си възможности и не виждам за какво съм му аз. Къщата е що годе идеално обезопасена, няма каква голяма беля да направи, а и в голяма част от времето е или пред очите ми и мога визуално да го следя.
Понякога обаче, като съм свободна, сядам на земята и си играем, най-вече с едни кубчета, които се редат на пирамидка или с ринговете за нанизване, формички за вкарване, такива разни по-финни нещица.
Но всъщност ние рядко сме повече от три часа у дома, в останалото време или спи или сме навън. А за тези три часа аз трябва и да свърша разни домакински задължения Peace

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 13:06 от _илка

# 335
Наде, да ти е здрав и щастлив Коко и да те кара много да се гордееш с него. А, дари е голяма чаровница.  Heart Eyes

Облак, не си сама. У кюпа сме много.  Laughing Аз не мисля, че това е нещо лошо. така стават по самостоятелни, но естествено никоя крайност не ехубава, отвреме на време имам прозрение и ми е кеф да седя с него да играем.

Лейди, подаването на декларация бави само сега първия месец. После няма декларации, а само осигуровките са вързани.

Момичета, има вероятност да ви се бавят майчинските точно заради тази декларация. Сега за повечето от нас е прехода от първа във втора година майчинство, когато се подава допълнителна декларация. Ако работодателя не я внесе след като внесе осигуровките, няма да получите майчинство. Следете, фирмата да внесе дадената декларация и след като я внесе, си чакайте обезщетението, седмица по-късно.

Облачето точно мисля че малко по-рано този месец чак беше получила обезщетението си за месец Октомври, така че, може и да ви се забави.

# 336
Наденце, ЧРД на Коко! Да ви е здравичък, да успява в спорта, да расте разумен и най-важното - да е все така щастлив, че си има такова чудесно семейство   bouquet

Ноел, да знам, но въпреки това ми е леко свито стомахчето  Wink Hug
Бърди  Hug
Адаш, Ицето не участваше, но въпреки това го видях. Както и устата му дружка. За девойките не ми се коментира  Laughing, въпреки, че ако наистина ти е интересно, мога да драсна няколко реда Whistling...
Мила - ето тук можеш да се запознаеш с начинанието. А иначе записа ще се излъчи утре от 19.45.

Хайде да ви откъсна малко от зъби, недоспиване, мрънкащи дечица и да ви разкажа пледоарията преди записа (срещата ми с двама милионери).
Действието се развива в гримьорната, където са монтирани телевизори, за да следят девойките какво се случва на снимачната площадка. Когато се налага да връхлетят за корекция на грима - да отреагират в подходящо време. Вървеше запис на Новогодишната програма с водещи Азис и Нели Петкова (хванах последните 15-на мин). Гости в студиото бяха Ицето с избраниците му, дружката му Емил и още няколко човека. Да ви призная - шапка му свалям на Азис - човекът е роден за да бъде на сцена - толкова непринудено държание, уверен, с невероятно присъствие (не съм почитател на стила му на пеене  Whistling)... Нели е симпатяга, но той определено печели по точки  Laughing Та приключват те със снимките и в гримьорната нахлуват, без да почукат, Кошлуков, още някакъв мъж и след тях - Ицетоооо. Няма "Добър вечер", няма - извинете... все едно са си в къщи и всички са им длъжни. Сираков се усети, че не са почукали, но просто го констатира като факт. А ние в стаята сме 3 участнички, плюс гримьора и двама асистенти. Взеха си по 1-2 влажни кърпички, свалиха грима и отново - няма довиждане, нищо... 2-3 мин. по-късно се чука на вратата и се появяват Азис и Нели. Поздравиха всички, преоблякоха се, говореха и се шегуваха през цялото време, а на тръгване - пожелаха весели празници и си заминаха  Whistling Thinking "Славея" може да има някой и друг милион по-малко, но определено не се е самозабравил. А Ицето, ако само по време на деловите срещи и пред камерите е любезен  ooooh! .

# 337
Ох, мяркала съм подобни риалити, американски предимно.
Ама какви са тези млади момичета, които се канят да се омъжват за този хмм,
не го знам колко е годишен, но видях и 18 год.участничка.  newsm78

# 338
Такаааа, малкият дзвер спи, и бързам да се похваля - от няколко дни като отворя пощенската кутия и отгоре ми се изспиват картички - по 3, по 3, днес бяха 4  Flutter
Вече имам 12 картички  newsm44 от irinopolis, poliglot, Mishana, Pozitive, Pashic, MartaKely, Nad1Nad1, Fluffy, Miriams28, Не съм, сем. Владимирови  Wink , lina borisova, Nani-banani.
благодаря ви момичета, пожеланията са прекрасни  Hug

ЕТО и вещественото док-во: ЦЪК
Не съм, твоята картичка я пуснах на 01.12, ако до сега не си я получила, най-вероятно се е загубила  Sad

вчера пуснах картичка до Х'америка, как мислите, дали до Нова година има шанс да пристигне (Вашингтон) или да я чакат догодина  newsm78

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 14:41 от didanka

# 339
 Hug  bouquet
Сутрин от 5,30 до към 7 часа трябва да пазим тишина на татко му да си поспи и през това време го занимавам. Четем книжки, редим строител, с едни кукли на сестра му си играем, но не плътно, а отвреме навреме. Но не го правя с голям ентусиазъм. После през деня се гушкаме, говорим си, казваме стихчета, много обичам да си пусне той музикалната играчка и да му пея. На разходката го държа за ръчичка да ходи и пак си говорим. Старая се да не е без хич... Общуваме си, но не предимно с играене с неговите неща.
Успокоява ме това, че и при вас е така.  Hug

# 340
Честито на порастналото ти момче,Наде,много да те слушка  bouquet
Облаче,аз доста често си играя с Ники,или се въргаляме на спалнята и се гъделичкаме,или с играчките,строители,хвърляме топки и др такива.Но има моменти,когато като се прибера от работа след тежък ден,ми се иска да си полегна,или да си запаля една цигарка на спокойствие.Тогава всеки път се чувствам,че го пренебрегвам Tired
Моето майчинство го получих вчера PeaceНа 01.12 ми са поддадени осигуровките

# 341
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Смехи, следващия път да му кажеш на Сираков, че няма да го взема!  Mr. Green Колкото и пари да има - брррр!  Sick М/у другото и аз не слушам Азис, но ми е симпатичен, забавен е и наистина си е роден за сцена, само дето аз не бих го слушала де ...

За игрите - аз съмм на периоди, понякога много се вдетинявам и играя с децата, друг път ми е досадно, не се притеснявам, аз затова ще ги направя много - да си се забавляват самички!  Mr. Green

Наде, аз забравих да ти кажа, че е страхотна Дари, невероятни снимки, хич и не се замисляйте, няма я само вие да му се радвате на това прекрасно дете!

Спирам да пиша, че Стоян разлива и маже вода по столчето!

# 342
  • София
Hug  bouquet
Сутрин от 5,30 до към 7 часа трябва да пазим тишина на татко му да си поспи и през това време го занимавам.  ... Но не го правя с голям ентусиазъм.

Едва ли има някой, който да може с особен ентусиазъм да се занимава с каквото и да е между 5:30 и 7  Joy
Като чета съвсем нормално си се занимаваш с детето. Да става мъж, няма я мама ця лживот да му виси на главата   Wink

аз затова ще ги направя много - да си се забавляват самички!  Mr. Green

nuts  superuu

# 343
# 344
Облаче, супер си! Хич и не го мисли повече.  Hug

Не съм, хаха, и ти си супер! Лятото те искаме в Бургас с цялата банда.
Аз моята картичка до теб също отдавна я изпратих.  newsm78

Диданка, добре си ги наредила, аз чакам да се понатрупат още и също ще снимам.

Общи условия

Активация на акаунт