Дядо Коледа подаръците стяга за Февруарското човече!- Тема 24

• 30 479
  • 697
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, да ви пожелая приятно посрещане на празниците. Много приятни емоции и щастливи мигове  Hug  Hug  Hug

# 586
И аз като Мимозка искам да ви шибна сега едни пожелания, тъй като повечето от нас сигурно няма да смогнат тези дни да влизат!

Весело посрещане на празниците, мили момичета! Нека Бог пази нашите прекрасни дечица и да бъдат много здрави и щастливи! Нека Рождество донесе на всички ни по едно Коледно чудо!

Очото на бебока е доста по - добре, вече не е червено и имаше скромно количество гурели от сутринта. Аз кашлям като олигофрен и се чудя как може да съм толкова проста ...  Rolling Eyes

Аз на Бобърчо му взех е такова от Вега тойс, но още не съм го дала, че нали ще е коледен подарък!

http://vegatoys.com/view/5420.html

Изглежда много добре и мисля, че ще му е интересно. Булчето ме светна за него!  Heart Eyes
От леля му една музикална ферма да му дрънка и това е засега.

ИЗчезвам да чистя, че нали утре не трябва ...

# 587
Цоп Hug
Чета си ви постоянно,но не смогвам да пиша,тамън се наканя и нещо изникне,но сега зарязах всичко и викам сега ще е hahaha
Много хубави снимки качвате,искам и аз да снимам Марти около елхата,но я приема за голям враг и постоянно я бие и тем подобни CrazyАдаша е супер Дива Peace
Еспиноза и мен ме разби с това ставане Whistlingние си поспиваме добре до късно(то като майка си де)   baby_neutralИ добре че не мога да отлепя в толко LaughingСамо ако можеш да споделиш за гърнето повече,аз като се заговорихме мин. седмица и пак го пробвах и си вършим всичко там,но май не го слагам през половин час Thinkingако може сподели повече без памперс ли я държиш или как разбираш,знам че има знаци,ма аз за пикото не ги долавям JoyКубчето е много яко.
Евилче на тия с водата #2gunfire #2gunfire
Ние с дневния сън нямаме проблем заспива за 5 минути,оообачеее вечер по 1 час се мята в леглото много му се спи,но като го изкъпем и rotfImaoчудя се ако го оставям да играе още да не вися по 1 час в леглото няма да объркам а? newsm78
По улиците е ад и аз едвам издрапах за кухнята #Cussing out
И сега да ви попитам още мамите които казаха,че със сополи са вадили зъбчета децата да кажат какво представлява ние хъркаме от време на време и понякога има бистри сополки,но не постоянно,звънях на педи и тя каза,че не е проблем щом е само това,но аз се чудя  Naughty

Утре яе се пробвам да правя питката кажете някоя рецепт  chef
Весели празници на тези които няма да ги има Two Hearts

# 588
  • София
Влизам да ви пожелая весело изкарване на празниците и много вълшебни мигове!

Ако смогна, пак ще се включвам, ама ме съмнява, защото голямото чистене и готвене предстои  Joy.

# 589
  • област Варна
monika89, с памперс си я държа, но понеже и аз не мога да разбера кога й се пишка и си я слагам на всеки половин час на гърнето. Иначе за акото си знаем - веднъж след попарата и веднъж след обяда. Трябва да я пробвам един ден без да я слагам постоянно дали ще си показва сама.
А ставаме толкова рано, защото Соня си ляга в 19:00-19:30 и в 6:00 вече се е наспала и й се дивее.

# 590
И аз го слагам и все върши нещо Mr. Green,но не го разбирам трябва да се пробва

# 591
  • У дома... някъде
Хайде и аз да се разпиша,че тези дни ще сме по гостита и няма да има много време. Hug

Да пожелая на всички бебчета и семействата им от сега да са здравички и много щастливи заедно!!!   bouquet Hug Grinning Heart Eyes
Ние тези дни минахме през малко притеснения относно ежемесечните изследвания за урина. #CrazyПуснахме нарочно в ХЕИ и се оказа че сме за антибиотик този път със стафилококи.Заех се да повторят изследването пак там и минахме през педито да назначи антибиотика по антибиограма,ако отново се окаже че има същия разстеж,но слава на Бога урината се оказа стерилна.Бяхме пуснали с втората и кръв,за да мога да съм абсолютно сигурна дали има развиваща се инфекция,но радостното е че също се оказва без каквито и да е изменения. PeaceИ това добре че стана дето се вика в последния момент преди празниците,че не ми се мисли ако трябваше да чакам още няколко дена,за да знам дали му има нещо на детето или не.Ей така за едното нищо,ако бях дала АБ..... ooooh! ooooh!Баси и стерилните колектори дето продават. #2gunfire
Вече сме и с каката в къщи след коледното тържество в градината и само ме дрънка кога сме щели да излизаме на снега и да правим снежния човек. LaughingНо по нашите тротоари си е голямо сафари точно вчера и днес и сигурно чак утре ще се разтъпчем на снега с дребусите.
Хайде много подаръци да получат дечицата и мамите  Mr. Green и хубави празници! Hug

# 592
Здравейте!  Hug
Нямам време от малката да седна да ви пиша как сме.След като ходихме на гимнастика,това дете няма спирка,само се катери по мебелите,пада,пак се катери,мъчат я горните два зъба,тръгнали са едновремено...и така!Вкъщи е ад,очите ми са на хикс от нея,само я дебна,кой кабел ще налапа,или дали не яде килима и разни такива,ма кво ви обяснявам,знаете много добре какви са диванета  Heart Eyes Да се похваля,че днес на обяд яде само от мойта супа-зеленчукова,с морков,картоф,целина,лук и грах.Аз уж си сложих на мен,ма тя ми се развика и яде това дето си надробих  Crazy пюрето й си остана неотворено.Много съм доволна,че й хареса и си хапваше с кеф,само дето не знам колко е изяла,но давах докато не почна да ми откава.Има ли и други такива бебоци,дето си хапват от готвеното за големите?
Искам да ви пожелая весели празници!Много дестки усмивки,вкусни трапези и дано всеки получи желания подарък!  newsm51
Много силно ви гушкам и изчезвам да накисвам боба за утре!   chef
ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ПРАЗНИЦИ ОТ МЕН И АЛБЕНА!  cheers

# 593
Илианка, аз давам на Бобо понякога от нашите манджи, но по принцип избягвам заради повечето сол и ако е пържено. Не че не е ял и солено и пържено, но по принцип гледам да си е готвено за него. Другият вариант е да се готви по - безсолно и като отделиш за нея да си добавиш.  Peace

# 594
  • Варна, морето, сините вълни...
Абе Мончо и китайско плющя вече  Whistling малко оризец и месце му дадох да опита, а днес закусва кроасан, понеже трябваше да излезем и не ми уважи кисела. ДАвах му без крем и си му хареса.
Пък и те са доста големи вече, може да си хаповат (почти) всичко Peace

# 595
  • София
Абе Мончо и китайско плющя вече  Whistling малко оризец и месце му дадох да опита, а днес закусва кроасан, понеже трябваше да излезем и не ми уважи кисела. ДАвах му без крем и си му хареса.
Пък и те са доста големи вече, може да си хаповат (почти) всичко Peace

E това е златно дете, не като моето шиле  ooooh!, което нищо не иска да опита!

# 596
  • Стара Загора
Добър ден! Как сте Simple Smile Ние си играем тук,с един пъзел,трябва да ви го снима да ви го покажа.Казаха ми,че бил полезен за малките деца развивал им се мозъка.И пъзела е с 6 части и има дръжка отгоре,но Николайчо,вместо да ги слага на мястото им ги вади и ги хвърля.А бих искала да попитам за каква гимнастика става въпрос Simple Smile И да ви пожелая весели празници Simple Smile

# 597
Вече започнаха пожеланията за празниците. Личи си, че сме в предколедно настроение.
Благодаря на всички за милите думи за моите две слънчица - гордостта на мама и тати!
И понеже и аз не зная, как ще смогна да влизам тези дни ...

Искам през Коледните дни,
да ви се сбъднат всичките мечти!
Бъдете здрави и щастливи,
добри и справедливи.
И вярвайте сега - на Коледа стават чудеса!

# 598
  • Варна, морето, сините вълни...
А златно, вече се притесняевам че не можем да го изхравним  Joy след като го нахраня сядаме на масата и ние и постоянно обикаля с отворена уста и се моли някои да му дане нещо  hahaha но и на хляб е доволен.
А заорехите нали имаме хранителен магазин та там ще ги продаваме. Иначе някой ако иска може да му пусна някоя пратка  Mr. Green
Оставих Мони да спи за 8мин сам, за първи път, баща ми ме праща до банката. Тя е точно до входа, но толкова бързах. И за пореден път се убедих че когато в банката е с теглене на номерче става много по бавно (е тази беше без номерчета де).

Ами и аз тогава да пожелая весели празнии, много усмивки и много подарци!!!

Аз до никъде не съм стигнала с подаръците, на ММ трябва да купя, за мама мислех още нещо (освен календара. ММ се прибира довечера, утре идва мама  Heart Eyes и ще пообикаляме, макар че ще е лудница утре  #Crazy

# 599
Марти също хапва наши манджи а и докито каза ,че може да хапва и от нащо.
 mimi_jobnoto  и нашия е така,нахраня го и седнем да ядем и той  дофтасва и само пищи докато не му се даде. Mr. Green
Даже от седмица се научи като му дам зрънчо или соленки(рибки) и си папа сам.
Мартин втори ден ака в гърнето.

Общи условия

Активация на акаунт