Дядо Коледа подаръците стяга за Февруарското човече!- Тема 24

• 30 474
  • 697
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна, морето, сините вълни...
A рибки и стар с масло (са ни любими) отдавна си яде сам.
А от гърнето реве. Аз пробвам почти всеки ден по 1 път, но няма да го насилвам, после да го е страх от него. Снощи стоя 5 мин да гледа реклами, но нищо не свърши.

НАшето приятелче Гого е с няккъв гаден вирус с Т и разтройство и се надяват след коледа вече да правят какетаризацията  Praynig

# 601
МОМИЧЕТА, ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ! МНОГО УСМИВКИ И САМО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ.
Аз сигурно няма да мога да се вясна около празниците, че ще имаме гости и сигурно ще е пренаселено, но от време на време ще ви хвърлям по едно око.Всички да са здрави!
Честито на всички, които съм пропуснала.Сори, че не е поименно, ама малката ме дърпа за крачола, а каката иска да рисува коледни картички  Simple Smile
Всички бебоци са страхотни, но това си го знаете и без да го споменавам.
Прегръщам ви  Hug Hug Hug

# 602
Здрасти от нас,
сутринта станахме пихме лекарства с Бобо, яде той и си легнахме и до преди малко. Такова главоболие имах направо щеше да ми се пръсне главата.

За манджите-и нашето педи каза, че може вече да му даваме от нашето-е да ама Бобо  Sick неще и да го помирише. От вчера му давам и супата преди вечерното мляко.
Зрънчо не му давам често, но много го харесва. Затова пък си рупа солети самичък.

Мими, стиснати палчета и за вашето приятелче.  Hug

Нашето имало малко подобрение, но като цяло положението не е добро. За това пък сме сигурни, че ще се пребори  Praynig

Аз ще си Ви честитя на Коледа  Heart Eyes

Тони, а мирнете се с тази коледна Виена и елате да ви видим  Hug

# 603
  • Стара Загора
И моя мъник яде всичко и най-обича коричка хляб да си гризка ххихих  Heart Eyes

# 604
Хайде и аз да ви пожелая Весела Коледа!! Дано да е снежна и красива и в домовете ви да има много радост и топлина! Това е първа Коледа с нашите сладурковци и искрено се надявам да е всичко това, за което си мечтаете!!

Съветите за хранене, които получих са семейството да се храни заедно. Малките в столчетата и с разни гризки и зеленчуци , които могат да държат сами. Ние винаги го слагаме в столчето и му даваме оризови гризинки, зеленчузи или плодове. Като се храним навън пак така . Ако случайно забравя да взема му взимаме нещо от менюто  Laughing Храната за големи ще почака при нас . Солени неща гледам  съвсем да не му се дават.

Оставям ви! 

# 605
Мони сам си пъха фигурките в кубчето  Heart Eyes някои с малко помощ, аз само му показвам коя фигурка къде да сложи.

Вижте на какво попаднах, на мен лично малко страховито ми се вижда  Whistling
http://www.mytwinn.com/Dolls/Galleries-and-Testimonials

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 20:35 от mimi_jobnoto

# 606
хахахаха вярно е страховито хахахааха

Аз де се похваля- -6 кила за 10 дни  bowuu

И нещо, което ме истински ме зарадва-Днес на втората пункция на приятелчето ни-резултата е добър и ако така продължава след десетина дни ще са си вкъщи  Party

Бобо пък не може да слага фигурките по кубчетата, но може да ги вади  Laughing

И не знам дали ви казах, но реших да си пускам дълга коса-вдъхнових се нещо от Теди
Не че ми е станала дълга де, ама Бобомного обича да мине зад мен с проходилката, да хване кичур коса и дърпа и се смее , ама как дърпа ooooh!

Бобо също много обича рекламите, но само ако има анимация. Иначе обожава да гледа животинските програми-пристрастен към кучета, ясно защо...

лекинка и мекинка  Hug

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 21:02 от Мама на Боян

# 607
  • София
хахахаха вярно е страховито хахахааха

Аз де се похваля- -6 кила за 10 дни  bowuu

КАК?

Уф, да оздравяват дечицата  Praynig Praynig Praynig

# 608
Цитат
Аз де се похваля- -6 кила за 10 дни  
Как така  Shocked Свалила си? Нещо съм изпуснала и не съм разбрала, я раздуй плийз как става това чудо  Hug
И чакай да се редактирам, че акълът ми изфиряса при мисълта, че това е възможно, чак лигите ми потекоха  hahaha Та не написах много по-важното, че се радвам за бебенцето !!! Хайде дано скоро се прибера у дома  Praynig

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 21:36 от Zelda S

# 609
 с точкова диета, като по-скоро забравям да ям и нея, покрай зоровете с Бобо. Ама си имам още в достатъчно количество кила де  Laughing Днес например съм яла едно сиренце, докато правих на Бобо попарата, но си изпекох една тава с мръвки за вечеря  smile3508 ММ, ми каза вчера, че е по-добре аз да си ям разни работи, а да отглеждаме Пума hahaha Иначе съм много доволна от диетата, бая неща могат да се хапват, вкл и биричка  Hug
И преди съм била на нея-но това с килата е само в началото, после по кило на седмица.

# 610
Ехее браво бе Лори Hug

Радвам се и за бебенцето че се оправя  Simple Smile

# 611
  • София
с точкова диета, като по-скоро забравям да ям и нея, покрай зоровете с Бобо. Ама си имам още в достатъчно количество кила де  Laughing Днес например съм яла едно сиренце, докато правих на Бобо попарата, но си изпекох една тава с мръвки за вечеря  smile3508 ММ, ми каза вчера, че е по-добре аз да си ям разни работи, а да отглеждаме Пума hahaha Иначе съм много доволна от диетата, бая неща могат да се хапват, вкл и биричка  Hug
И преди съм била на нея-но това с килата е само в началото, после по кило на седмица.

Брей...аз уж съм "много прочела и много информирана", а пък не знам за тази диета хихихихи, веднага пуснах един Google. Лошото е, че съм адски лакома и обичам да готвя и особено като съм у нас мнооого ям. Бях споменала, че съм свалила 22, имам още 6...

Оня ден идва старото гадже на сестра ми, не се бяхме виждали от 100 години /още от преди да забременея/ и веднага изръси, че съм много надебеляла /винаги преди съм била клечо/. Обаче като видя една снимка от края на април, вика: "Ау, ама ти си била квадратна!"  Twisted Evil.

Редактирам- брей черен хайвер- 0 точки!

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 22:37 от Little Evil

# 612
Привет и от нас....(не знам дали ни помните още).
Влизам да пожелая на всички вас в навечерието на Бъдни вечер светлина и топлота в душите ви, здраве и любов в домовете ви, бъдете щастливи сред най-близките си хора, а и всички ние ще посрещнем тази Коледа с по един (двама) малчовци в повече-дано всички са здрави!

# 613
Хихи всеки се готви за празника  Hug

Аз чакам мама, че трябва и до мола да отидем,когаще готвим... Whistling

Кремена Мама как няма да ви помним мерси за вкусната трапеза, ако можеше да си я копня  Rolling Eyes

Весело изкарване  Hug Hug Hug

# 614
Добър ден!
Когато най-хубавите празници потропат на вашата врата ,посрешнете ги с вяра и красива усмивка! Коледната звезда ще огрява вашия път в живота!Здравето и късмета ще бъдат ваши спътници, а сърцето и умът - ваши съветници! И не забравяйте да оставите едно отворено прозорче в сърцата си за хората, които ви обичат!Честито Рождество Христово и Весела Коледа!
 Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт