Дядо Коледа подаръците стяга за Февруарското човече!- Тема 24

• 30 498
  • 697
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна, морето, сините вълни...
Ох Лори дано нищо ви няма Hug

На Мони дупето му е червено и има кръж от подсичането  Cry защо не го заведох на лекар ooooh! Мажа със судо крем и се оправя, но като а.а в памперса и става мноого червено. Сега чакам  ММ да донесе калиев перманганат да гомия смрадлика ако има, но се съмнявам. И утре в 29та поликлиника (Кама  Hug).
От 3 дена сме с Премиум кеър и кърпички такива. Май ще трябва да купувам многократни пелени  Confused

# 511
  • Русе/Germany
опа...
ММ отиде до китайски да вземе за хапване, че нали не можем да идем ние Mr. Green и аз да драсна някой ред че той тук до нас и бързо ще се върне.
Лори, много кофти за случката. Много се радвам че Бобо е добре и се е разминал с по-малкия дявол. Дано бързо се оправи дружката. Hug
Наде, честит ти рожденик. Много да ти е здрав и много да се обичате още дълги години. А на Борянка и предай че не и давам да се разболява. Hug
Пчеличке, и аз го видях този папагал в един магазин тук но не му обърнах внимание.
Зелдичка, ще ти драсна на лични Hug
Дива, Марти е сладко джудже Hug
Прощъпулник и аз знам че на проходило дете се прави, то иначе някой трябва да го държи и да го води. Ние тези дни ще правим.
Евридика, аз това положение го оправям с пудра. Ръся много пудра да стане бяло напластено и така като пиша или ака няма да му дразни пряко на кожичката и ще може да се оправи по-бързо. Дано бързо му мине  Hug
Къпане, в един лиген и косата я мия с шампоан през 3-4 дни.
Мими, пробвай с Пиоктанин. Аз така оправях преди Боби като бебе като ставаше така на рани. Мажа го с него и после Дефламол отгоре. Много цапа но помага (поне на нас)
Ние утре отлепяме пак Tired отиваме първо на моето село да вземем родителите ми и отиваме на Силистра при родата. После ще сме на село и после май се прибираме в Русе, и ме чакат едни гости че да може да се видим с приятелите на ММ и така.
Ох спирам, че уж на бързо а стана роман.
Лека вечер на всички Hug 1dating

# 512
Мерси Снежи той ММми донесе и смрадлика и с това го миг че ние пък като бебе с това само го оправяхме Монката. Дано утре е по добре  Praynig

Къпем се всеки ден, косата понякога през ден. Не виждам смисъл всеки ден, аз дори гледам да е без препарати повечето пъти, само дупето с Нивеа. Вече мия дупе след всяка смяна на памперс, а това е по 5-6 пъти на ден (само акото), а ако е напишкан не мия винаги.

ММ замина за Варна ще патува тази нощ с автобус че утре е на интервю за Англия  Praynig

Следващите няколко реда са малко тъжни, за това да предупредя който не иска, да не чете  Naughty
Момченцето на което бяхме на РД е в НКБ и ще му правят катетаризация, но днес е вдигнал Т и я отлагат, не е никак добре, посинял е и много отпаднал. Моля за малко стиснати палчета, дано сваля Т, че трябва да го оперират по скоро. Гого е на 1г. и е 7900гр. Много е сладък, толкова ми е мъчно за него и за семейството му. МАйка му е много готин човек. За пореден път се чудя защооо точно на такива хора се случват лоши неща  Cry

# 513
Лори стискаме палци всичко да е наред с Бобчето  Hug
Дива ние имаме същата "джуданска" нощница  Mr. Green
Наде да ти жив и здрав мъжа и много да те слуша!!! Борянка да се оправя бързо, че празниците чукат на вратата! Hug
Ние се къпем през ден в коритото и мием всичко!Сега сме с шапоан на Веледа, преди бяхме с Мустела.
Прощъпулник и аз съм в чуденка кога се прави точно, все си мислях като направи детето по уверено 4-5 крачки  newsm78 За сега сме само на две  Grinning така че има време.
Абе момичета какви сладки сте метнали да правите? Едни сложнотии..... ми звучат  Thinking

# 514
И ние сме на 3-4 крачки  Mr. Green

# 515
Здравейте, много мъчно ми стана като прочетох за бебенцето с менингита... Cry и после за другарчето на Монката... Cry Дано преборят всичко малките душички  Praynig Praynig Praynig Лори, за вас съм сигурна, че нищо ви няма , ама гуш и за Бобчето  Hug

Набързо по темичките и лягам, че нещо ми е много натоварено покрай идващите празници...но това са хубави емоции и умората е сладка  Crazy Днес бяхме на детски РД, ама малкия го уждивиха големите и накрая ревна... Mr. Green Утре сутринта сме при Дядо Коледа между другото... Mr. Green

Водичка - от както се е родил си пие и ако аз не махна шишето ще си пие до откат... Wink В момента пие около 400-500 мл на денонощие, и то като имате предвид, че забравям да предлагам, това е докато се приспиваме предимно  Peace Сокове не давам много много, ама то кат пие вода няма смисъл...

Баня - всеки ден,косичката вече веднъж седмично..ако е много уморен за баня на душа в банята задължително набързо, но се измива  Peace

Козметика - вие добре си ползвате Мустелите от раждането, ама кака ви Йоанка преди време каза, че срока им на годност е 6 месеца имайте предвид  Peace Иначе аз вече не вземам Мустела, купувам сапун бебешки и мия с него, само шампоана е на Мустела още ...

Честит РД на мъжът на Надето и Борянчето да се оправя за празниците бързо  Hug

Това запомних май, ама прочетох по диагоналната система...Харесах страхотен подарък за РД-то на малкия, ама след Нова година като го поръчам от Англия и като дойде живи здрави ще ви се похваля  Wink Sunglasses

Лека нощ и целувки на всички  Hug

# 516
  • София
Oooo... много тъжно за болните бебенца... Cry Стискам палци всичко да мине и то бързо....!! Praynig Съдбата е безмилостно сурова понякога...
Дано никое от контактните дечица не се е заразило!
За подсечено дупе има много рецепти, но странно, че за моите ту едно е помагало повече, ту друго... Когато е доста зле и аз съм прибягвала до смрадлика и кал. перманганат, както и лайка. Редувах мазане с Дефламол и крем за подсичане на Мустела - но Стелактив, а на А-Дерма техният за дупе Ериазе май беше (той дотук за нас е най-добър). Има и други лекове не сега не се сещам... Рових преди по темите и пусках нови, и много неща ми казаха.
Но съм имала случай с Дария, в който се оказа, че не е подсечено, а гъбички! И съответно сме се лекували съвсем погрешно! Само измъчих детето тогава с бани, мазане и какво ли не, а то било друго....! Confused
Стискам палци на всички болни бебчовци - много ми стана тъжно... Лека нощ! Peace

# 517
  • Стара Загора
Ние мислим другата седмица да правим прощапулката малкия вече прави доста крачки сам.Но се чудим в това студено време къде да я направим... Cry Мислех ме,за някое заведение където има детски кът и има деца  Thinking

# 518
  • София
Добро снежно утро на всички!! Hug
Сняг, сняг, сняг най-после навсякъде! Grinning
А ето и кафето:

# 519
Ние мислим другата седмица да правим прощапулката малкия вече прави доста крачки сам.Но се чудим в това студено време къде да я направим... Cry Мислех ме,за някое заведение където има детски кът и има деца  Thinking

Аз за първи път чувам в заведение да се прави  Whistling мисля си че вкъщи е най-добре.  Peace

Честит първи сняг (на нас)  Hug Дадох на Мони да пипне снега и той направи адски очудената физиономийка  Crazy и малко уплашена.

Веднага вземам кафенце, Агилея   bouquet

# 520
Добро утро и нас!
Агилея,благодаря за кафето,аз още не съм пила. Tired
Хубаво,хубаво,колко да е хубаво на вън?!Гледайте си го пред прозореца и му се радвайте,че аз водих каката на ДГ и щях да се ликвидирам  ooooh!,че на места има доста замръзнало от предния сняг  Crossing Arms
При нас нищо ново,чакам Лина да се събуди и да закусва (заспала е снощи в 22 ч.).
Пчеличке,много се смях за папагала  hahaha.Да си кажа хич не ми изглежда страшен и проскубан,но си мисля,че повече те дразни,че говори?! Laughing

От нас приятен снежен ден!

П.С. Мими,стискам палци на детенцето,дано се оправи! Praynig
       Снежи,ти хубаво ще хайманосваш,но не ни забравяй  Naughty.Драскай,когато имаш възможност и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

# 521
И Мони спа цяла нощ  Party от 22 до 8

МАлко проучване Whistling да знаете каква е цената на орехите? Но на ядки.
 Мерси предварително. Отивам да храня  Hug

Мацки дайте идеи за Бъдни вечер, какво ще готвите? Аз тази година за първи път съм самичка и сега мисля меню. Е и мама ще идва, но аз искам всичко аз да си направя, ртя ще гледа Бонбончето  Crazy

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 09:36 от mimi_jobnoto

# 522
Здравейте.
С тези празници, вече направо се чувствам скапана, а още не са започнали. Но на каката програмата е натоварена - цялата седмица, то са едни тържества, концерти .... Тичам нагоре надолу ...
По темите да се изкажа.
Миене на коса - веднъж седмично, в прав стоеж, че коритото го неще вече, нали е мъж - къпем се и се мием прави със сушалката от доста време.
Пиене на вода - то при нас е по-скоро чай, този на ХИП, само че по-разреден, да не е толкова сладък. Да ви кажа изпива си по 500-600 мл., но ние пием АМ само веднъж по 210 мл.
Прощъпулник - ще правим, най-вероятно между Коледа и Нова година, че той вече си ходи сам от стая в стая и си е вече проходил добре. Ще си го правим вкъщи само с бабите и дядовците.
Лори, Мими - много тъжно ми стана и на мен за болните дечица, стискам палци да се оправят.
Снежи, радвам се за теб, че подкрепата ти е дошла - да изкарате хиляди щастливи мигове заедно през празничните дни.
Хей, Лили, кво толкоз му има на папагала - малко грачи, като повтаря, ама то зависи и какъв глас ще му говори smile3532. Зная това, защото взехме такъв на племенницата и го изпробвахме вкъщи. Пък и като се попроскубе, спира да пада перушина .... Майтапя се - от близо не изглежда много добре smile3521. Но аз го поръчвах по Интернет.

# 523
  • София
Здравейте милички майчета и бебета  Heart Eyes
Ние пак се загубихме за доста време... Blush

За миенето на коса - Ние до скоро не се къпахме, понеже кожната ни беше забранила, заради АД...
Пиене на вода - и Никол е на чайче Хип, а чиста вода не обича много да пие, най-много по 50мл наведнъж.
Прощъпулник - още сме далеч Simple Smile
mimi_jobnoto за менюто - пълнени постни чушки, содена питка (задължително), ошав или някакъв компот (от праскови...), друго в момента не се сещам, но определено няма да е само това. За съжаление няма аз да готвя, а свеки, тя много не ме обича в кухнята... Rolling Eyes
За подсечено дупе
- не сме имали много случаи, но винаги ни е помагал Судокрем. С Бочко я мазах веднъж при здраво дупе и веднага се подсече от него.
Сега прочетох за Гого  Sad много мъчно ми стана! Желая му от все сърце да се оправя и всичко да е наред и да е здравичко детенце!!! Praynig
mimi_jobnoto и ние ходим там в 29-та поликлиника, да ти дам контакти на нашата док?
Лори  Praynig пожелавам ви да е добре детенце! Да се оправя и да е здравичък!!! Praynig Praynig Praynig
QueenBee пожелавам ви да сте здравички!!! Hug
nadejdata Борянка да се оправя! Hug
Сега отивам пак да чета...

# 524
Добро утро.
Взимам си от кафето,че тая нощ Марти не ме остави да спя  и съм много зле.
Да ви почерпя,че удъртях и аз. Mr. Green

И честит незнам кой под ред сняг.
Най големия подарък за РД-то ми е снегът,толкова много исках сняг и той взе че днес заваля.
Хайде  отивам да обличам дрепчо и отиваме да си правим снежен човек. Party

Общи условия

Активация на акаунт