Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 459
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Моля, който дава овесени ядки, да сподели как ги приготвя.
Сварени с масло и сирене, или с плод, накиснати в кисело мляко.

# 151
  • sofia
Аз само се записвам.
Бебетааааа, оздравявайтеее.
Лия от 4-5 дни е само с Т, без червено гърло, без сополи, кашлица, без нищо.

Какво може да е?

# 152
тутинка, не се самообвинявай!
може да е някакъв период на таня.
да не е заради момче? в тази възраст обикновено са и първите трепети, най-най-първите де Simple Smile

# 153
Ааа, gerito, Изи вече е обещана на нас  Heart Eyes!

# 154
  • В две тъмни очички
Люба, Влади и 2-та пъти , в които боледува беше така! Чисти гърди, чисто гърло, единият път без сополи (вторият със) и Т над 39  ooooh! Не знам дали и при вас е същото, но при Влади мина както и дойде! Изведнъж! Горе долу на 4-5-я ден! Давах вит.Ц , ципрофлоксацин, а за Т Панадол, ако е над 39- Хексалгин

# 155
  • Пазарджик
Тути, трудна работа е с децата. Явна има нещо, което я мъчи или притеснява. Знаеш какви са децата, не обичат да са различни. Да не би да е практика в класа и Таня да не иска да се различава от останалите?
Пате и аз това попитах госпожата ,дали само моето дете не работи в час,а тя ми отговори ,че за мене е важно моето дете.С което съм напълно съгласна,но трябва да разбера къде се къса нишката в мене ли е вината,в Таня ли или в госпожата,от която въобще не съм доволна.Миналия петък ми хвалеше Таня колко добре се справя,а този ,че не роботи добре и ,че не си пише всичките домашни.И аз бях като гръмната,на въпроса ми защо не ми е съобщила за това по рано,тя вдигна рамене и ми отговори,че мислила ,че е нещо временно и ще се оправи. ooooh!

Любе,висока ли е Т?През целия ли ден е подържа?

Димара,аз ги накисвам в кис.мляко от вечерта(около 150гр.кис.мляко+две-три лъжички фини овесени ядки)сутринта прибавям плод-банан,круша и един път кайсия от компот

# 156
Здравейте!

ХрисиHug
Вече разбирам мамите чиито дечица се събуждат по 100 пъти. Кали заради хремата цяла нощ се буди през половин час със рев. Накрая я взех при нас и с триста зора я успокоих. Заспа в мен, както бях седнала в леглото, тя изправена до мен, само леко се отпусна и облегна върху ми. А съм мръднала, а се е събудила. Така сме "спали" тази нощ. Днес и сложих едни нови капки, дано да подействат. Има само хрема и нищо друго.
Хайде леко и спокойна вечер!

# 157
Ну заяц, ние сме още беззъби а днес ставаме на 11 месеца. Но зъболекаря каза, че няма нищо страшно до 1 год и месец било нормално да нямат още зъби.
Всички мъничета да оздравяват бързо, че идват само празници и рожденни дни.

# 158
  • Пазарджик
Елч  Hugпроблема и е концентрацията,много бързо се разсейва и когато госпожата не може да овладее дисциплината и прекъсва урока на няколко пъти на Таня и става безинтересно и ....

# 159
  bouquet
при нас днес е горе-долу спокойно.ама снощи на 4 пъти се събуждаше с такъв сърцераздирателен рев Tired чудя се дали вече не започва да сънува,и така да реагира на новите усещания Thinking

бързо оздравяване на всички Hug

# 160
Пепи,един ден и разбра,а 10 месеца така? Crazy WhistlingМилата Калинка,да се оправя бързо и да не ви тревожи.За хрема давам само Стери мар и вит Ц.Вики вече пресуши супол,спа като ангелче,докато посред 3 ч не се изкрещя кака му с вдигната температура. CrazyТака е.Да не взема да се отпусна и да се залежа с 2 здрави деца.Редуват се.Но аз нали съм вечен оптимист и се радвам,че не се дублират,а се редуват.Де се вика подържат ме във форма.
Бебешондел,дори ме ми се мисли колко е било страшно. ooooh!
пада ми заряда,до после.

# 161
  • София
Само минавам да отчета прощъпулника, че едвам гледам от умора.

Както и се очакваше (не знам защо си правихме труда за цялата организация) Ива хвана питката. Ние я дръпнахме, за да си вземе нещо друго, но детето се огледа, видя къде сме сложили питката и отиде и я захапа. Вече се наложи съвсем да я скрием и от няма накъде, Ива отиде, взе черпака и го захапа... Мамината буфта сладка на която й дойде полата на воалчета и умирам от смях като я гледам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 162
Момичета, започвам колажа! Искам да кажа само че ще режа снимките и ще отидат рогата  hahaha Може да измисля някакъв друг вариант за да ги запазя... все пак са само 40 снимки Simple Smile))

Някои мейли са без ник и име на детето, повечето деца ги разпознавам, но от страх да не объркам, ще пиша обратни мейли.

# 163
Момичета, започвам колажа! Искам да кажа само че ще режа снимките и ще отидат рогата  hahaha Може да измисля някакъв друг вариант за да ги запазя... все пак са само 40 снимки Simple Smile))

Бебеш, ако това се отнася до нашата снимка оставам на теб да прецениш коя от двете да е  newsm10

Люба, Ети  Hug Hug да се оправят малките принцеси !

Ети твойта Ивка е опасна мадама Simple Smile със сигурност ще е кулинар, а пък кой знае..може да завърти някой ресторантъорски бизнес хи хи Simple Smile

и всички болнички бебочета да се оправят бързо !

ние също сме от тези, коите се събуждат 3-4 пъти на нощ, всяка нощ Simple Smile

# 164
A, не сте само вие с рога  hahaha Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт