Намаления 2011 / 2012 (3)

• 90 097
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Днес бях в ЗАРА в Сердика център - честно да си призная в дамската секция нямаше една дреха,която да ме грабне, за която да кажа искам да си я купя - аз съм фен по принцип на марката.Да не говорим,че намалението няма и 30%.И това,което най-много ме дразни е за втори път след лятното намаление хубавите чанти от 200 лв нагоре са прибрани, т.е. или за вътрешни хора на намалени цени, или пък въобще не се намаляват после се изкарват отново.Много бързо се побългариха тези магазини ooooh!

Поправете ме, ако бъркам, но Зара са на гръцки франчайзинг. Това може да обясни много неща. Радвам се, че H&M няма да са, за да няма такива побългарени или погърчени неща.

И те са гръцки, доколкото знам.

Статия от Дневник
Тя влиза в България директно, а не през франчайз, каквато е практиката на част от конкурентите му

Това, разбира се, доколкото може да се има доверие на медии
 Hug

# 316
  • София
Имате ли спомен миналата година,кога започнаха 50% намаления?По-специлано ме интересуват Бенетон, Есприт и Маркс§Спенсър.

# 317
 Аз, пък, чаках Бершка 1 месец, за една жилетка и един суетшърт и днес отидох с огромно желание за намалението, но за моя неприятна изненада двете неща изобщо ги нямаше изкарани. А преди 2 седмици говорих с една от продавачките там и тя ме увери, че от суетшърта, специално, имат супер много бройки и няма да свърши. Те за това сигурно са го прибрали, да си го пазят в многото бройки. Супер много съм разочарована!
Иначе в Зара и аз не видях нещо кой знае какво.

# 318
  • Beyond the Frontiers
blackisback, не споря. Просто собствениците на магазина са гърци, до колкото разбрах и то от човек, който комуникира директно с тях във връзка с изграждането му.

# 319
  • София
Аз отидох до Зара в The Mall специално за чанта и наистина в общи линии са останали много малко модели,но пък и намалението си е добро,все пак успях да си взема една намалена от 219 на 99,кожата е страхотна и е в тюркоазен цвят  Flutter Някой ако го интересува дали е имало някой модел да пита ще му кажа дали го е имало  Whistling

# 320
 Thinking Ще ги видя Масимото какво са ми подготвили  Mr. Green
Бях си харесала панталон ще го купя дори да не е намален  Tired дано не е скрит  някъде  Tired
Тази вечер минах от Зара и Промод срещу съдебната палата. В Промод пише 50% намаление но реално е около 15-20% , за Зара нямах време да обикалям много но реално намаленията бяха някакви дребни: палта от 199 на 169, панталони от 79 на 69, пуловери от 25 на 19 и т.н Simple Smile Зара не ми харесват особено та влезнах да споделя впечатления Simple Smile

# 321
Нищо не си харесах от Зара,аз и по принцип особенно не съм впечатлена от дрехите им и все се чудя какво толкова ги превъзнасяте  Thinking

# 322
"Разписах се" в Манго, но ми е наблизо.Дори си "заплюх" още две-три неща.
В "Бенетон" струва ли си хабене на време, за детските стоки ми е питането?

# 323
  • У дома !
Да споделя,че днес бях в Зара в The Mall заради една блузка с дълъг ръкав-поло,която майка ми си беше харесала преди месец.....обиколих целия магазин,но не я открих......реших да попитам едно от момичетата,което сгъваше дрехи по щандовете,като и обясних...за коя точно става въпрос.....тя ме попита кой номер ми трябва и какъв цвят......след малко излезе и ми я донесе от някъде,точно същата,която търсиех,но без намаление......разочаровах се....отидох на касите и попитах защо няма намаление блузата казаха,че е от новата колекция и за това.Става въпрос за нова колекция пролет-лято 2012г,така че явно тях прибират,а ние точно тях искаме.....В намаление са само дрехите есен-зима 2011 г. ,а аз се чудя....не е ли раничко за нова колекция Rolling Eyes

# 324
  • There I was on a July morning
И аз минах днес през Зара срещу Съдебната палата, но нищо не си избрах, а намаленията нямаха дори 30 %  Whistling

Поправете ме, ако бъркам, но Зара са на гръцки франчайзинг. Това може да обясни много неща. Радвам се, че H&M няма да са, за да няма такива побългарени или погърчени неща.

В Спрайдъра има 50 % намаление на всичко - без аксесоари и бельо, те също са гръцка верига, така че не виждам никаква логика в подобни коментари  Peace

# 325
Мацки, не знам защо мислите или откъде ви е информацията, че Зара са франчаиз, но аз знам от доста сигурен вътрешен източник, че са си директно към фирмата и не са франчаиз. Естествено това не пречи да ги има тези типично български изцепки по намаленията.

# 326
И аз чаках по-голямото намаление в Канвело и се оказа, че това дето си бях харесала е скрито Sad.

# 327
Остава ни надеждата, че  във времето на намаления ще изкарат желаните от нас неща  Simple Smile

# 328
Аз пък да се похваля, че във Варна не ги скриват нещата  Twisted Evil Бях си харесала няколко неща преди намаленията, засега се сдобих с чанта, обувки и няколко топ-а на 50% от Манго и Страдивариус. В Зара наистина намалението е малко (от 59 на 49 лв.), но все пак има цял месец.  На мен ми е направило впечатлението, че сменят и изкарват нови неща всяка седмица, така че ще трябва да проверявате по-често. В Масимо намалението е до 50%, в Бершка и Страдивариус видях дори до 70%  bouquet Успешни покупки от мен Simple Smile

# 329
  • София
Коженото яке, което исках от Масимо го няма! Няма! И продавачката се направи доста на разсеяна, като каза, че не помни изобщо такова. При все, че имаха точно 3 модела кожени Crossing Arms
Зарата не ме грабна, нищо не си избрах.

Общи условия

Активация на акаунт