Намаления 2011 / 2012 (3)

• 90 104
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Бенетон обявиха 30% от днес. Значи пак всичко ще се случва след Нова Година. Нещата, които бях харесала в Зара са намалени с 30 лева - от 170 на 140, все тая е общо взето:) Така и така не пазарувах досега, ще чакам още да мине и Нова Година.

# 301
  • София
А в Плейлайф намаленията още ли са 30 процента?

# 302
  • София-Лагера
Taкава грозна колекция в Бенетон /детско момче/ не бях виждала от години.
Всичко в сиво и черно.
Убити и грозни цветове.
Дънки 114 лв даже и с 30% ми е много.
Разписах се с 2 чифта джинси по 27 лв.
Много зле. #Cussing out

# 303
И аз чакам намаленията в Масимо Дюти

Видях, че в онлайн магазина на Капаска има намаления: http://capasca.com/shop/

# 304
В Бенетон намалението е с 30% или до 30%?
между другото от сайта на Капсака вече пускам втора поръчка с това намаление /много съм доволна и от цените и от качеството/

# 305
  • Beyond the Frontiers
В Бенетон намалението е с 30% или до 30%?
между другото от сайта на Капсака вече пускам втора поръчка с това намаление /много съм доволна и от цените и от качеството/
А колко е доставката до БГ?

# 306
Доставката до някой от магазините на Капаска е безплатна;на мен са ми взимали до Пловдив-7лв;последния път като поръчах сметката беше около 350лв и доставката ми беше безплатна

# 307
В сайта ма Масимо Дюти вече има намаления

# 308
massimo dutti--да днес в сердика център --но всичко беше доста разхвърляно

# 309
  • София
Днес бях в ЗАРА в Сердика център - честно да си призная в дамската секция нямаше една дреха,която да ме грабне, за която да кажа искам да си я купя - аз съм фен по принцип на марката.Да не говорим,че намалението няма и 30%.И това,което най-много ме дразни е за втори път след лятното намаление хубавите чанти от 200 лв нагоре са прибрани, т.е. или за вътрешни хора на намалени цени, или пък въобще не се намаляват после се изкарват отново.Много бързо се побългариха тези магазини ooooh!

# 310
Днес бях в ЗАРА в Сердика център - честно да си призная в дамската секция нямаше една дреха,която да ме грабне, за която да кажа искам да си я купя - аз съм фен по принцип на марката.Да не говорим,че намалението няма и 30%.И това,което най-много ме дразни е за втори път след лятното намаление хубавите чанти от 200 лв нагоре са прибрани, т.е. или за вътрешни хора на намалени цени, или пък въобще не се намаляват после се изкарват отново.Много бързо се побългариха тези магазини ooooh!
Даа и аз ги хващам, че скъпите неща изобщо не ги показват по намаления, да не говорим в Манго какви щуротии съм засичала - дрехи от миналата година сложени като нови, едни и същи модели с различни цени "намалени" уж. Доста тъпо. Бенетон пък обратното, винаги по намаления вадят дори нови неща.

# 311
# 312

Поправете ме, ако бъркам, но Зара са на гръцки франчайзинг. Това може да обясни много неща. Радвам се, че H&M няма да са, за да няма такива побългарени или погърчени неща.

# 313
  • 1st floor
От днес са с намаления Масимо Дюти, Зара, Бершка, Страдивариус , Бенетон. Есприт - минус 30%.
Аз чаках една жилетка в Зара, но днес беше изчезнала - нямаше я в нито един размер , в нито един от трите цвята... Mr. Green В Бенетон учудващо и мен нищо не ме грабна. Само бебешките дрешки , ама ние вече сме големи за тях...Та се прибрах с празна чантичка...

# 314
  • Beyond the Frontiers

Поправете ме, ако бъркам, но Зара са на гръцки франчайзинг. Това може да обясни много неща. Радвам се, че H&M няма да са, за да няма такива побългарени или погърчени неща.

И те са гръцки, доколкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт