Намаления 2011 / 2012 (3)

• 90 089
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • Девето поколение софиянка
От днес -50% в NEXT

# 331
  • София
Момичета, има ли намаления в Фокс кидс?

# 332

уффф, аз на 30% офуках стотина лева в детското....

Прецаках се  Blush 

# 333

[/quote]

Прецаках се  Blush 

# 334
 smile3523
връщам се да ви чета, че съм изпуснала много

# 335

Прецаках се  Blush  

[/quote]

Не си Peace
Кавото и да харесаш в Некст, се оказва че го няма ooooh! Намаленията са им ужасни Tired

# 336

Прецаках се  Blush  

здравейте, момичета, сега я видях темата и реших да споделя че намерих страхотни коледни намаления в bebedreshki. то и аз профуках стотина лева ама си заслужава щото са на c&a и техните с доказано много качествени и са много сладки. взех и гащеризон от био памук и това май ми е най-ценната покупка  Simple Smile

Не си Peace
Кавото и да харесаш в Некст, се оказва че го няма ooooh! Намаленията са им ужасни Tired

[/quote]

# 337
Benetton в Mall Plovdiv от днес -30%!Някой инфо за Адидас,кога ще е всичко на -25%?

# 338
  • София
The Mall, отворили са магазин на Фокс  Peace
Уж е до -60, но не съвсем Laughing

# 339
Benetton в Mall Plovdiv от днес -30%!Някой инфо за Адидас,кога ще е всичко на -25%?

Мислех, че Адидас не правят намаления.  В  магазина им в мола на цариградско  харесах анцуг, който беше 204лв.  Взех го същия от интерспорт за 190  Mr. Green  голямата файда-14лв...

Ще чакам сериозните намаления, интересува ме само детското. Искам да обзаведа малката за следващата година.  Но всичко се разграбва, никога не остава размера, който ми трябва...

# 340
Здравейте !
И аз тук да ви следя   bouquet
Някои знаели дали найстина в Карфура детското от януари ще е на -70 %  newsm78
Така чух ,че януари и юли им били големите намаления ?!
Адидаса януари и юли правят такива намаления,но не аутлетите ,а тези с новата колекция и точно след намалението почва да пристигат новите колекции  Peace

# 341
  • sofia
Аз да питам пак за Саламандър - има ли вече нещо? Grinning

# 342
jenq007 така беше в началото на годината, сега не се знае знае ли се .....
От детските дрешки в момента с -50% има липси, а до -70% ще оставят онова, което са прибрали.

# 343
В цяла Европа по принцип намаленията са януари и юли. Докато живеех в Белгия поне беше така. Така че предполагам и сега януари ще има -70% в Карфур, пък ако има няма кой знае какво здраве да е. Аз това лято накупих на детето доста неща и до последно все вадеха по нещо ново. Пък -70% ми дойде идеално, особено преди рожденния му ден.

# 344
В Карфур вадят всеки ден, но като че ли примерно веднъж на ден и после до края на деня се обира...понеже работя наблизо, като ходех всеки ден,намирах различни неща  Grinning а на 70%беше доста добре, и без това не са им особено скъпи дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт