Намаления 2011 / 2012 (3)

• 90 115
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
подтикната от писанията тук--тази вечер ходих до Некст--няма 50%--всичко е на 30% все още Sadно не съжалявам защото доста е пообрано и няма нищо от това дето си бях харесала Tiredне зная защо но във всички детски магазини нещата за 3-4-5 годишни деца винаги са кът newsm78

# 346
в Зара има много неща за 3-4-5 годишни; аз купих долнища на анцузи, за градината - по  19 лв.; имаше и блузи, и пуловери за тази възраст

# 347
  • София
в Зара има много неща за 3-4-5 годишни; аз купих долнища на анцузи, за градината - по  19 лв.; имаше и блузи, и пуловери за тази възраст
Има, да. Но не бих казала, че са изгодни. Исках дънки за дъщеря ми, 49.90 в намалението не ми се видя съвсем евтино. Когато взимаш и за 2, пък ooooh!

# 348
Да бе, верно... В Зара все още не ми харесват цените!  Crossing Arms

А да кажа за прибирането на разни неща. Да не би да го правят, за да ги изкарат на по-късен етап? Иначе най-хубавото ще се разграби още в началото и магазинът няма да представлява интерес и останалата стока ще стане по-трудно продаваема.

Иначе аз утре след работа пак отивам на лов!  Mr. Green

# 349
  • София
Okadi в МОЛа на Стамболийски дали вече има намаление?

# 350
  • София
Okadi в МОЛа на Стамболийски дали вече има намаление?

В "The Mall" имаше до 50% намаление в събота.В този на Стамболийски не съм ходила.

# 351
  • София
Благодаря, значи и на Стамболийски има намаление.

# 352
здравейте! чудя се дали знаете за намалението в hush puppies ,ще паднат ли още цените,въпреки че пише ,че е до 50%  ?

# 353
От днес в  Bobo Zander намаление до 50%

# 354
  • София
здравейте! чудя се дали знаете за намалението в hush puppies ,ще паднат ли още цените,въпреки че пише ,че е до 50%  ?
Не, чукват -50 и толкова.....догодина пак ще са нова колекция Laughing

# 355
Такааам, на сайта на Зара нали са обявени намаленията? Само че има едни стоки, които са с зачеркната цена, а под нея е изписана същата, ненамалена цена. Точно тези артикули, струва ми се, са прибрани... Направете си сверка с нещо, което знаете, че преди го е имало, а вече не и проверете сайта им. Не че голяма полза има от това, но поне ще знаете да не търсите съответното нещо като гламави из магазина.  Mr. Green

# 356
Разочарована съм от намалението ДО 50% на Некст... Нямаше нищо интересно, повечето неща бяха минимално намалени. Исках една детска шапка да взема, на оригиналния етикет пише 7 паунда, тука с "намаление" я продават за 23... То това си е направо увеличение! Не че ми е за тия 20 лв., но просто ме хвана яд.

# 357
Това за Некст ми направи впечатление още на предишното уж голямо намаление. Доста солени цени са, а намалението не е съвсем реално.

# 358
В Карфур вадят всеки ден, но като че ли примерно веднъж на ден и после до края на деня се обира...понеже работя наблизо, като ходех всеки ден,намирах различни неща  Grinning а на 70%беше доста добре, и без това не са им особено скъпи дрехите.
А какъв тип детски дрешки има в Карфур ? И има ли за по -големи деца - 7-8 годишни ?

# 359
В Карфур вадят всеки ден, но като че ли примерно веднъж на ден и после до края на деня се обира...понеже работя наблизо, като ходех всеки ден,намирах различни неща  Grinning а на 70%беше доста добре, и без това не са им особено скъпи дрехите.
А какъв тип детски дрешки има в Карфур ? И има ли за по -големи деца - 7-8 годишни ?

Всякакви.  Peace
Има едни пижамки от 20-25 лв. намалени с 50%. Купих на малката - много са хубави: плътен памук, ръкавите и крачолите са с ластик  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт