Намаления 2011 / 2012 (3)

• 90 081
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • I want it all and I want it now.
В Карфур вадят всеки ден, но като че ли примерно веднъж на ден и после до края на деня се обира...понеже работя наблизо, като ходех всеки ден,намирах различни неща  Grinning а на 70%беше доста добре, и без това не са им особено скъпи дрехите.
А какъв тип детски дрешки има в Карфур ? И има ли за по -големи деца - 7-8 годишни ?
За толкова голямо дете, няма голям избор. Има пижами,пуловери,якета,тениски.

# 361
Мерси   bouquet
А заслужават ли си ? Какво качество са ? Пижами определено ми трябват , пуловери също ...

# 362
Мерси   bouquet
А заслужават ли си ? Какво качество са ? Пижами определено ми трябват , пуловери също ...

Пижамата, която излиза 10-13 лв. (според размера) е супер. Има едни за около 5 лв. по-тънки са и са подходящи за пролет-есен. Но и в двата случая, за тази цена си заслужава ( стига да е останало нещо ...)

# 363
Мерси   bouquet
Днес следобяд бях там-имаше хубави пижамки между 8 и 11 лв.Моето е 10 годишно.Имаше хубави слипове и боксерки-примерно 5 чифта боксерки за 6 лв.,което е много добре.Миналата година купих също и качеството се оказа много добро. Peace

# 364
в Карфур  най-богат избор има за бебешките дрешки.  Моето ве4е е на 1.6м и миналата седмица не успях да изровя нищо за нея. Гледах едни пижамки, не помня цена, но бяха много развле4ени.

ЗА качество не са лоши, но без намаление не купувам. ЗА всеки ден стават, за игра и детска.  Но от гащите не съм доволна, много бързо ластика се развали

# 365
  • There I was on a July morning
в Карфур  най-богат избор има за бебешките дрешки.  Моето ве4е е на 1.6м и миналата седмица не успях да изровя нищо за нея. Гледах едни пижамки, не помня цена, но бяха много развле4ени.

Такива развлечени пижами имаше и за 4-5 годишни момчета, вярно че  бяха 5-6 лева, но и качеството - за толкова. И потници търсех за сина ми, но не намерих.  Confused

# 366
Аз купих пижамки за беб- 12м.- идеални са му засега, плюшени, мисля, че са прилични за паричките. Взех ги на 30 и 40 %, но сега не са останали. Тениски за баткото взех, цената е супер. Потници не взех тогава, сега ме е яд. А слипчетата не са мръднали на ластик и материя, но картинките паднаха още на 1-2 пранета...
В Некст и аз нищо не намерих изгодно  Sad
В детския Фокс имаше приятни дрешки от сорта за градина и игра.

# 367
Какво е празничното работно време в The Mall? Къде мога да го видя? Например утре работи ли? Не намирам информация за работното време на нито един от магазините... 

# 368
  • София
Какво е празничното работно време в The Mall? Къде мога да го видя? Например утре работи ли? Не намирам информация за работното време на нито един от магазините... 

Не знам в The Mall как е, знам само за Сердика- днес до 18ч, утре- затворено.

# 369
  • EU
Днес получих смс, че в Калиопе от днес тръгва на 70% разпродажбата. Значи и в Тера нова трябва да е същото. Успешни покупки от мен и весело посрещане на Нова година!

# 370
Абе момичета сега се сещам да попитам - във French Connection имаше много добри намаления... Накой знае ли къде имат магазин, че нещо им изгубих дирите след като си махнаха магазина от сити Център София?

# 371
Днес получих смс, че в Калиопе от днес тръгва на 70% разпродажбата. Значи и в Тера нова трябва да е същото. Успешни покупки от мен и весело посрещане на Нова година!

Da, в Терранов също има намаление, аз получих смс и от 2те  Peace

В Зара попаднах на готини изгодни неща за мен и мъжа ми. За деца също имаше, но малкия е затрупан с дрехи и нищо не намаза. Но ние в момента сме във Варна и пазарувах в тукашния магазин.

Някой питаше за Фурла - преди няколко дни получих и от тях смс за 30% намаление  Peace

# 372
да видим какво ще има първите дни след НГ!

ще 4акам 70те % в Карфур. Окаиди и Пренатал кога ли ще имат голямо намаление?

# 373
  • Враца
момичета, аз искам да си купя палто тип елегантно вълнено, в цвят ярко жълто-зелено, но повече бие към жълто / незнам как да обясня цвета, виждала съм го по списания Rolling Eyes/
някоя от вас има ли идея къде има такива, и дали са вече намалени в съответният магазин?

дано някоя да се включи, че ми е фикс идея, а не обикалям мн по магазините Flutter

# 374
http://www.messalina.bg/index.php?cmd=collections_detail&col … &is_double=0#

Не успях да покажа точно модела, но е в тази колекция- жълто палто.Не е точно жълто-зелено, но е най-близко до това, което предполагам, че искаш

Общи условия

Активация на акаунт