CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 17

• 55 548
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Веселушко, честито и на теб!  bouquet Разбира се, че всичко ще е наред, много успехи ти пожелавам на новото работно място!  bouquet
Дай Боже още такива хубави новини да научаваме! Praynig

# 151
Нинчето, честито , много се радвам за теб   bouquet Дано много да ти хареса новата работа  Peace
Да се похваля и аз - от 10.01 започвам новата си работа в чуждестранната компания, за която ви разказах. Избраха ме за втората позиция, която ми е и по специалността. Сега се надявам само всичко да е наред и жива и здрава да започна новата работа  Crazy

Честито, честито! Grinning Как изведнъж потръгна, дано е на късмет на всички! Peace Успешна работа и много парички в края на всеки месец! Wink

# 152
Интересен и полезен материал, после ще го сложа на 1-ва страница.
http://www.sou-yavorov-pl.com/person/km/kmIMG/book.pdf

# 153
  • Sofia
Хайде успехи и дано само честитки да има вече в тази тема.

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 21:13 от vaflichka

# 154
  • София
Moже вече да ми честитите. Laughing От 3-ти януари съм на нова работа. Party

Честито!!!

# 155
И аз бързам да се похваля , но само с интервю за сега.
Следващата седмица ще е . За сега толкова, после ще видим какво ще стане.

# 156
  • София
 Hug Честито на всички!

# 157
  • вече Пловдив
Честита нова работа и на веселушко! Лека, спорна и успешна работа!
Стискам палци и на veti_d за интервюто!

Хайде, момичета, повлечете крак в темата  Praynig

# 158
Честито на всички Simple Smile Hug

# 159
Честито на онези, които вече са намерили своята работа! Използвам случая да пожелая на всички ни в темата да имаме техния късмет!
Весело посрещане на празниците и дано другата година да е много успешна и щастлива! Close-mas:

# 160
Момичета, благодаря ви от сърце за пожеланията  Heart Eyes
Нека всички ви очакват прекрасни новини и много скоро да намерите мечтаната от вас работа  Peace

# 161
  • София
Весииии, Честито, миличка- само ако знаеш колко се радвам за теб- това е твоето Коледно чудо Hug Heart Eyes Пир нас се случи друго коледно чудо, не е свързано с работата на мъжа ми, ще ти пиша на лични Heart Eyes
Моят мъж за съжаление тази седмица получи отказ от едно място- но не спираме да се надяваме- Нова година, нов късмет Praynig
Момичета, желая ви хубави празници и дано новата година донесе на всички ви работа Praynig

# 162
Нинчето честито и от мен . И аз като теб се надявах да ме харесат от едно място , но ме извикаха на друго. Леко скептично бях настроена и сякаш в копнежа си за другата работа бях като кон с капаци за тази . Супер предобеда бях. Сега след почти 10 работни дни мога да кажа ,че направо извадих късмет ,че не ми се обадиха от първото предпочитано място . Между впрочем ми се обадиха една седмица след уговорената дата с положителен отговор , но беше вече много късно. Та за работата : колектива е супер готин. Хубава нова и топла бизнес сграда. Много точни шефове . И дори вече мога да се похваля с първа заплата. Зарадваха ни за Коледа . Та така съдбата си знае работата .
Успех на всички !!! Hug  bouquet

# 163
Честито и от мен!

# 164
Честито на получилите работа! Много успехи им желая на новото работно място.

Общи условия

Активация на акаунт