CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 17

• 55 550
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви, момичета!Вашата морална подкрепа беше изключително важна за мен през изминалите месеци...време на надежди и на много отчаяние.Но както се казва-след дъжда, винаги изгрява слънце. Hug.Такъв е живота, винаги ще има моменти на възход и на падение. Laughing.Важното е да не се отказваме, нали. Peace
Това е фирмата, в която ходих на интервю в неделя.Занимава се с метални конструкции,тръби и т.н.Единственото представителство е тук, оперират и в други държави(т.е.международна компания).Длъжността ми е "back office sales assistant."Нова сграда, офиси и т.н., всичко е на ниво.Общо взето работата ми се състои в това да комуникирам по тел. и мейли, презентации, доклади, отчети и т.н.Работно време-от 8:30 до 17:30(понеделник-петък).Осигуряване върху реалната заплата,която е около средната за страната, с тенденция да се повиши.Ще има и бонусна система.Колектива е малък(до 20-25 души), запознах се вече с някои от колегите.Друго не се сещам да напиша.То като отидох, уж на второ интервю,направо шефа ме попита дали искам да започна, хахаха. Joy.Аз пък за себе си реших, че там където първо ме повикат, там ми е късмета. Heart Eyes
И така се чувствам,мисля че това е моята работа, нищо, че не е това, което първоначално исках. Peace
И искам да ви кажа, че когато човек най-малко очаква,тогава му се получават нещата. Peace

# 136
Moже вече да ми честитите. Laughing От 3-ти януари съм на нова работа. Party

Честито и аз мисля, че ще си доволна  bouquet.
Имам близка приятелка, която е търг.представител в София, само хубави неща говори за работата си. Нямат и текучество, имат хора работещи при тях от много години, което пак е някаква индикация в тази посока...

# 137

Честито и аз мисля, че ще си доволна  bouquet.
Имам близка приятелка, която е търг.представител в София, само хубави неща говори за работата си. Нямат и текучество, имат хора работещи при тях от много години, което пак е някаква индикация в тази посока...
Meрси....само, че ако говориш за Вюрт, не е тя фирмата. Hug

# 138
Браво, Нинче
Много се радвам за теб  bouquet  bouquet  bouquet

# 139
Благодаря ви, момичета!Вашата морална подкрепа беше изключително важна за мен през изминалите месеци...време на надежди и на много отчаяние.Но както се казва-след дъжда, винаги изгрява слънце. Hug.Такъв е живота, винаги ще има моменти на възход и на падение. Laughing.Важното е да не се отказваме, нали. Peace
Това е фирмата, в която ходих на интервю в неделя.Занимава се с метални конструкции,тръби и т.н.Единственото представителство е тук, оперират и в други държави(т.е.международна компания).Длъжността ми е "back office sales assistant."Нова сграда, офиси и т.н., всичко е на ниво.Общо взето работата ми се състои в това да комуникирам по тел. и мейли, презентации, доклади, отчети и т.н.Работно време-от 8:30 до 17:30(понеделник-петък).Осигуряване върху реалната заплата,която е около средната за страната, с тенденция да се повиши.Ще има и бонусна система.Колектива е малък(до 20-25 души), запознах се вече с някои от колегите.Друго не се сещам да напиша.То като отидох, уж на второ интервю,направо шефа ме попита дали искам да започна, хахаха. Joy.Аз пък за себе си реших, че там където първо ме повикат, там ми е късмета. Heart Eyes
И така се чувствам,мисля че това е моята работа, нищо, че не е това, което първоначално исках. Peace
И искам да ви кажа, че когато човек най-малко очаква,тогава му се получават нещата. Peace

Честито   bouquet Всичко звучи направо перфектно ,дано и занапред да е така ,успех  Peace

# 140
  • София
Честито и от мен, Нинче  bouquet
Много се радвам за теб Hug
Наистина на Коледа се случват чудеса!
Желая ти само успехи на новата работа!

# 141
  • София
Нинче, честито!   bouquet
Дано "повлечеш" крак и всички от темата да се зарадват с подобни новини още през януари  Peace Hug

Весели празници, момичета   bouquet

# 142
  • В Балкана
Браво, Нинче!    bouquet
Започваш новата година чудесно.

На мен ми харесва как звучи новата работа. Ти отдавна търсеше и се радвам, че най-накрая я намери.
Дано скоро всички да си намерим нещо наистина добро.

# 143
Благодаря ви!И на вас ще ви се усмихне късмета, сигурна съм!  bouquet
Между другото, имах чувството, че ако променя заглавието на темата ни(както и го направих),ще се получат нещата.Както винаги, интуицията никога не ме лъже! Hug

# 144
Честито и от мен , Нинче!
Получи своя най-добър подарък за Коледа  Grinning. Всичко най-хубаво и само успехи , както в работата, така и у дома.
Дай Боже и на всички останали момичета в темата такъв късмет.

# 145

Е, браво! Grinning Ето че най - после успя! Честито!:party: Мисля, че мина почти година, но в провинцията за съжаление е така, доста отнема намирането на работа. И все пак се намира! Peace Пожелавам същия късмет на всички чакащи своя час! Hug

# 146

Е, браво! Grinning Ето че най - после успя! Честито!:party: Мисля, че мина почти година, но в провинцията за съжаление е така, доста отнема намирането на работа. И все пак се намира! Peace Пожелавам същия късмет на всички чакащи своя час! Hug
Hug Година-не, точно 9 месеца.На 22 март последно бях на работа. Peace

# 147
  • София
Нинче, много се зарадвх! Честито!
Пожелавам ти успех, липса на разочарования и сили за предизвикателствата   bouquet

# 148
Нинчето, честито , много се радвам за теб   bouquet Дано много да ти хареса новата работа  Peace
Да се похваля и аз - от 10.01 започвам новата си работа в чуждестранната компания, за която ви разказах. Избраха ме за втората позиция, която ми е и по специалността. Сега се надявам само всичко да е наред и жива и здрава да започна новата работа  Crazy

# 149
Браво и на теб, veselyshko! Успех в новата работа!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт