CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 17

• 55 499
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
И аз пътувах в София по 45 минути с градски транспорт до работа. Сега (не в София) ходя за 25 минути пеш на работа.

# 451
  • София
Искам да ви попитам къде виждате колко човека са кандидатствали по дадена обява, когато кандидатствате през jobs.bg ?
Преди малко за първи път пуснах документи през сайта и никъде не виждам подобна информация. Очаквах имейл да ми изпратят, но няма такъв.  newsm78

# 452
Понякога се случва известието за пусната автобиография по дадена обява да се забави.
Провери пак след час, ако не и повече. Peace

# 453
Имейла може да пристигне и на следващия ден. Аз вчера предиобяд изпратих СВ-то на мъжа ми и чак днес е получил потвърдителния имейл. В него пише че до момента са кандидатствали 37 човека.

# 454
Зависи как си кандидатствала, като регистриран или неригистриран потребител. И аз преди малко кандидатствах по една обява и веднага ми изпратиха инфо на мейла, с който съм регистрирана в джобс. То, ако питаш мен, хич не ти трябва да знаеш колко човека са кандидатствали, лошо ще ти стане Wink

# 455
Ами и той е регистриран, но вчера цял ден нямаше мейл. Иначе на история на кандидатстването си излизаше в колко часа е изпратена кандидатурата му.

# 456
На мен като ми се забави много известието от jobs.bg си пускам отново документите.
След това обикновено получавам 2 известия и при първата ми кандидатура обявата е видяна от 20 човека, да речем, а при втората от 250 човека  Mr. Green

Броят на кандидатствалите също скача лавинообразно само за 40 минути  Mr. Green

# 457
дори и да не сте регистрирани в джобс пак се получава имейл за потвърждение, аз не влизам в профила си като пращам и си получавам, но наистина понякога със закъснение

# 458
  • София
Благодаря ви.  Peace И аз съм регистрирана, общо по 3 обяви кандидатствах преди малко, значи ще чакам мейли.

sisi1974 - 37 човека добре звучи като сравнявам за какви цифри се пишеше тук скоро.  Rolling Eyes Разбира се от значение е и кога е пусната обявата и колко време остава до изтичането и. Успех на мъжа ти.  Peace

# 459
Мерси Ивон. Обявата е пусната на 18.01., но наистина кандидатите са толкова, защото сме малък град. За сметка на това пъки хубавите обяви са също по-малко.

# 460
На мен като ми се забави много известието от jobs.bg си пускам отново документите.
След това обикновено получавам 2 известия и при първата ми кандидатура обявата е видяна от 20 човека, да речем, а при втората от 250 човека  Mr. Green

Броят на кандидатствалите също скача лавинообразно само за 40 минути  Mr. Green

И така за съжаление попадате в черния списък на онези кандидати, които си пускат сивито без да четат обявите....и си пускат автобиографиите....

# 461
Здравейте! И аз да се включа в групата на безработните... През Ноември 2011 напуснах работа по собствено желание, за ужас на всички  Shocked в тази криза. Мислех, че все ще излезе нещо подходящо, но леко започнах да се отчайвам.
 Искам да попитам , кое е по-удачно да запиша като заемана длъжност - това, което действително съм правила, или това което ми пише на трудовата книжка. Защото една от основните причини да напусна беше точно това, изпълнявах функциите на управител на обект, но на трудовата книжка ми пише продавач-консултант.
Въпросът ми е свързан с това, че в повечето обяви се изисква опит , как да го докажа този опит, преди изобщо да съм получила покана за интервю.

# 462
Ми то на практика в един малък обект много често продавач-консултатнтът е и управител.
Можеш просто да си опишеш под позицията какви са ти били задълженията, както се прави в едно СВ.

# 463
37 кандидатствали си е направо чудесно. Laughing Последната седмица кандидатствах по общо три обяви, като на едната бях четиристотин и някоя, на втората-шестотин и някоя, а на третата- "едва "196 та.

# 464
  • Пловдив / София
mila, аз мисля, че трябва да напишеш това, което действително си вършела.
Мн. работодатели са наясно, че в труд. книжки фигурират различни длъжности, заради плащане на по-ниски осигуровки, особено, ако фирмата има практика да осигурява на прага по длъжността.

Няма нужда нищо да доказваш. Нормален човек едва ли би излъгъл, че е правил нещо, което не е. Нали, ако те вземат на работа, ще лъсне цялата истина.
Пък и на интервю никой не иска трудова книжка.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт