CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 17

• 55 519
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • в моя свят на мир и любов
Има търсене, но явно и предлагането е твърде голямо

# 436
По-важният въпрос е: От къде си къде си търсиш работа?

# 437
А как си с английския? 

Ниво В1-В2

Търся работа в София предимно, иначе живея в Перник.Съобразявам се и къде се намира раб.място, защото транспортните разходи не са никак малки.

# 438
А ти като кандидатстваш, пишеш ли по няколко думи на работодателя?

# 439
  • София
Може и местожителството да е спирачка. Пътят от/до Перник е доста времеемък  newsm78

# 440
А ти като кандидатстваш, пишеш ли по няколко думи на работодателя?
какво например може да се напише? и аз търся работа и все се чуда да напиша нещо, но какво да бъде  newsm78

# 441
Ами това, което искаш да кажеш на работодателя.

# 442
  • Пловдив / София
Може и местожителството да е спирачка. Пътят от/до Перник е доста времеемък  newsm78

Че то цял Перник работи в София.

# 443
  • София
Защо искаш да работиш за него, на кои изисквания отговаряш и защо, с какво можеш да допринесеш за неговия бизнес, някакви постижения или специфични умения можеш да изброиш и т.н.
Пише се индивидуално за всяка обява и работодател. Не използвай примерни писма и заучени фрази, защото са писнали на всички HR-и  Rolling Eyes

П.П. Всички мои колеги от Перник си имат квартири в София  Wink По един час път в едната посока (предполагам е толкова) доста натоварва. Друго предположение е, че много стриктно ще си спазваш работното време заради транспортния въпрос. Малко работодатели се кефят на някой, който си тръгва в минутата, в която му изтича работното време  Rolling Eyes

# 444
А как си с английския? 

Ниво В1-В2

Търся работа в София предимно, иначе живея в Перник.Съобразявам се и къде се намира раб.място, защото транспортните разходи не са никак малки.

Aми оглеждай се за компании,които са около Младост/Околовръстното. Имам познат,който е от Перник и ходи до Камбаните и му е много удобно. А и повечето големи компании предлагат транспортни разходи до определена сума.
В момента се търсят счетоводители,обаче с перфектен английски език.
Очакваме някакви позиции и със среден английски,но не знам кога и дали наистина ще са такива изискванията.

Имаме и колега от Перник,много често закъснява. При нас не е толкова страшно,и може да се закъснява, но все пак е хипер неприятно. Той пътува с влак, и често има независещи от него причини да закъснява--например някаква се качва без билет днес, кондуктора спира влака и докато не плати жената,не пуска влака да тръгне. А и често блъскат хора...

# 445
ами то и да си от София много често не ти мърда 45 мин в едната посока, най-добре като си счетоводител да си уредиш да работиш от вкъщи или да направиш счетоводна къща, въпреки че сега много фирми бягат от къщите заради една наредба. Затова пък търсенето на счетоводители по фирмите се увеличава

# 446
  • София
 hahaha hahaha hahaha
Дали си виждал жив счетоводител в живота си?

# 447
виждал съм baby_neutral

И знам много повече неща от теб!

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 23:07 от benatiof

# 448
ами то и да си от София много често не ти мърда 45 мин в едната посока, най-добре като си счетоводител да си уредиш да работиш от вкъщи или да направиш счетоводна къща, въпреки че сега много фирми бягат от къщите заради една наредба. Затова пък търсенето на счетоводители по фирмите се увеличава

Ай стигааааааааааааааааа бе  Joy

Така е най-добре. Всички счетоводители да си работят от вкъщи. И ХР-ите и те. И изобщо всички....

Аз пътувам от извън София в едната посока 30 минути с кола. Но ако не съм с кола,е много повече. Натоварващо е,особено като имаш семейство и най-вече деца.

# 449
  • София
И аз лобирам за това от доста време, ама не ми връзва  Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт