ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 23

• 31 964
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Не знам дали предпазва от коклюш коклюшната съставка, но знам от лекар - специалист пулмолог, че точно тя често причинява астма.  Sad

# 481
  • Пловдив
Ох,като заговорихте за това...да ви разсмея малко...Преди малко попаднах на част от Листопад,където ваксинираното дете се разболя от Рубеола и как си говореха,че за другите няма страшно-нали са ваксинирани... Joy Mr. Green

Е,случва се понякога...

# 482
Не знам дали предпазва от коклюш коклюшната съставка, но знам от лекар - специалист пулмолог, че точно тя често причинява астма.  Sad
.. и отток на мозъка. Доколкото знам тя е и причината за повечето странични реакции, когато са се прилагали две ваксини, полиото било по-добре.

# 483
  • Добрич
Саше, голямото дете е било доста голямо и едва ли е заразило малкото с бактерията, щом защитата трае от 2 месеца до 2 години. Според мен голямото дете не е карало коклюш  Thinking а малкото неваксинирано го е изкарало доста тежко  Confused
Всичко си зависи от организъм
Ето моята малка неваксинирана принцеса от октомври насам е за четвърти път със сополи и кашлица, която от 2 дена вече е "лаеща"  Sad

# 484
Новини за нашите "любимци" Глаксо Смит Клайн, които са си правили незаконни експерименти с бебета, като са ги ползвали за оптини зайчета за ваксини. В резултат са умрели 14 бебета.

http://www.buenosairesherald.com/article/88922/gsk-lab-fined-ove … killed-14--babies

Глаксо са фалщифицирали родителски подписи за съгласие за експериментиране с неразрешена ваксина и са експериментирали с бебета. Съдът в Аржентина ги е осъдил на глоба...Но иначе само за наше добро мислят, нали?

# 485
Саше, голямото дете е било доста голямо и едва ли е заразило малкото с бактерията, щом защитата трае от 2 месеца до 2 години. Според мен голямото дете не е карало коклюш  Thinking а малкото неваксинирано го е изкарало доста тежко  Confused
Всичко си зависи от организъм
Ето моята малка неваксинирана принцеса от октомври насам е за четвърти път със сополи и кашлица, която от 2 дена вече е "лаеща"  Sad
Веси, миличка, ваксинираните деца страдат(боледуват) с много пъти повече от не ваксинираните! Затова има супер силно основание, което всички медици ще продължават да отхвърлят, докато са живи и дишат!

Няма как да слагаш откровени отрови в човешкия организъм и това да остане незабелязано!
Същото важи и за тежките метали, само че там се забелязва, когато бебето стане на 20-40 и повече години. Поради факта, че е супер трудно (невъзможно) доказуемо, моите приказки си остават само в този форум и дотам...

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 01:00 от XVisible

# 486
Новини за нашите "любимци" Глаксо Смит Клайн, които са си правили незаконни експерименти с бебета, като са ги ползвали за опитни зайчета за ваксини. В резултат са умрели 14 бебета.

http://www.buenosairesherald.com/article/88922/gsk-lab-fined-ove … killed-14--babies

Глаксо са фалшифицирали родителски подписи за съгласие за експериментиране с неразрешена ваксина и са експериментирали с бебета. Съдът в Аржентина ги е осъдил на глоба...Но иначе само за наше добро мислят, нали?
Ужас, не знам какво да кажа... Само остава да се възмутя на факта, че наистина сме опитни зайчета Sad

# 487
  • София
Новини за нашите "любимци" Глаксо Смит Клайн, които са си правили незаконни експерименти с бебета, като са ги ползвали за оптини зайчета за ваксини. В резултат са умрели 14 бебета.

Глаксо са фалщифицирали родителски подписи за съгласие за експериментиране с неразрешена ваксина и са експериментирали с бебета. Съдът в Аржентина ги е осъдил на глоба...Но иначе само за наше добро мислят, нали?

Бе и аз не видях никъде думата ЗАТВОР, вярно ли само на глоба са ги осъдили? #Sniper Ами да - губернатора, сенаторите и т.н. - мълчание, спокойствие, мога да си разсъждавам, какви контакти имат тези изроди!

# 488
Туцка, то ако трябва да си говорим, това си е престъпление срещу човечестото и експерименти с хора...за такива неща на Нюрнбергския процес са ги съдили на друго, не на глоба....

# 489
Може ли да ми пуснете линк с репортаж с майката на момченце на 12-13 години, увредено от ваксина на 1-2 годишна възраст... Бил е по някоя от трите най-големи телевизии... Мисля че е излязъл преди около месец - месец и нещо, много го търсих, но не успях да го намеря.... Благодаря!

# 490
# 491
Да... Сигурна бях, че съм го виждала някъде/в нечии подпис...  Peace

# 492

Нещо интересно за алуминия

# 493

Какво да кажа, освен руска рулетка... Такова хубаво дете увредено по такъв начин

# 494
Не е много по темата, но да ви питам - имате ли впечатления от йонно водния детоксикатор, дето се потапят краката и с колана на кръста? Виждала съм как водата става черна от токсините, които се изхвърлят през кожата, но покрай тях дали не се чисти тялото и от разни полезни микроелементи?

Общи условия

Активация на акаунт