Парфюмни размисли и страсти - 146

• 39 412
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
  • София
да се изкажа и аз за черния дел Позо (не че някой ме пита  Laughing)

аз имах нещастието смело и безотговорно да го пръсна на кожа+ръкав на риза на летището в Мадрид (при това както никога си бях чекирала куфара  ooooh!) .. смрад и мор е мноооого меко казано  Sick Sick Sick за щастие имах тениска в ръчния багаж и се преоблякох и изтърках ръката най-старателно (разбирайте, няколко пъти).. дотук добре..
на Шарл де Гол се прекачваме и аз отварям раничката да извадя пликчето с течности (куфар чекирам, макар и рядко, но парфюм НИКОГА  hahaha)  и оттам като ме лъхва една прелест - вишнев ликьор и още нещо - навремето баба ми правеше едни сладки от смлени орехи (преобладаващо), какао и (предполагам) пудра захар , в центъра на които се слагаше пияна вишна (вишна от вишновка, разбирайте).. ей на това ми замириса.. забърсах аз потеглата лига (мислено  Laughing) и взех да се почесвам по русата кратуна (пак мислено  Wink) откъде аджеба идва тази прелест, при условие, че бонбони категорично не носех.. след проверката на багажа моментално се метнах в първата тоалетна и си прерових багажа, за да установя, че идва от.. ръкава на ризата, която бях съблякла (и тайно мислех да изпращам на екарисажа  Mr. Green)
та така.. оттогава това дел Позо се носи така - напръсквам дрехата, влизам да си взема душ и докато се оправя с душ, прически, грим и т.н. парфюмът е достигнал хубавата си фаза  Heart Eyes на кожа не мисля, че бих могла да си го причиня втори път  Naughty

Всъщност само в Блик на Иван-Асен са се държали маааалко по-нормално, веднъж даже ми извадиха от склада един кашон с много намалени наченати тестери и единични бройки.
ей, Атти, кажи с какво си ги омаяла  Mr. Green аз като съм ходила са се държали почти нормално, но пък чак тестери не са ми предлагали  Crossing Arms

# 301
Рени ама как ти се връзва туй шише на аватара Heart Eyes
млечко ти първо попитай имат ли го  Grinningиначе като цени ми се вижда да е читав сайта ама за първи път го чувам пък и никъде не съм срещала мнения ти ще си първата сигурно ако рискуваш Laughing

# 302
  • София
Всъщност само в Блик на Иван-Асен са се държали маааалко по-нормално, веднъж даже ми извадиха от склада един кашон с много намалени наченати тестери и единични бройки.
ей, Атти, кажи с какво си ги омаяла  Mr. Green аз като съм ходила са се държали почти нормално, но пък чак тестери не са ми предлагали  Crossing Arms

С уникален Чаромат  Crazy Laughing Не бях сама, след парфюмна среща, облаци се носят в огромен периметър... мислиш ли, че не сме представлявали интерес?  Mr. Green

# 303
  • София

С уникален Чаромат  Crazy Laughing Не бях сама, след парфюмна среща, облаци се носят в огромен периметър... мислиш ли, че не сме представлявали интерес?  Mr. Green

и аз все след парфюмни срещи съм влизала там (когато е оставала кожа за тестове  Mr. Green), вероятно затова са били не чак толкова зли  Thinking

# 304
  • Бургас
Моля ако някой е поръчвал Жулиетите да сподели за кодчето колко процента е отстъпката?
И пак ли за 10 дни пристигат?
Искам да си поръчам Каламити ,  мислех първоначално 50 мл. да поръчвам но разликата в цената не е голяма,чудих се чудих и реших да е 100 мл.  Дали ще пристигне преди Коледа Thinking

# 305
  • при морето
Аз да се похваля-имам си най-после Sensuous noir... newsm44
Да казвам ли колко съм щастлива.Божеее,много е хубав,нямам си думи просто!
На първо пръскане разкошен тамян,моля се само да задържи по-дълго време,че е толкова красив...
Щастлива съм,давам всичките си пари за парфюми,но се чувствам вълшебно.Сега ,ако кажете,че Сенсус ноар е и траен...ми кво повече да искам. Hug

# 306
Зимна, честит Sensuous.
Аз си нямам нищо ново, но най-накрая приключих Кензо Амур. То не беше пускане, не беше чудо, все пръскам и все има... ooooh! Много си омръзнахме, радвам се, че свърши.

За базата данни - Наталка, Кензо Амур - 50 мл. тестер с капачка (бял флакон), празен - 204 грама. Без капачка не го претеглих, защото съм голяма бяла птица, но ако трябва пак ще отида до Била.
Ако някой има обезглавен тестер на Амур - да свирка преди да съм хвърлила капачката.

# 307
Я да попитам ....Шанелите шлейфови ли са? /Коко Мадмоазел и Чанс/  Thinking Да не би да се усещат само покрай ушите ми  Mr. Green
Много при мен! Винаги усещам и познавам КМ на колежки и случайни дами застанали до мен някъде навън. КМ е за мен един от най-шлейфовите аромати. шанса е по-тих, но също влачи воал.

Честити придобивки на всички мацки!  bouquet

# 308
Лучката,кода за отстъпка е всъщност цената на виалите,ако си поръчвала такива.

Моят Sensuous noir виси в офиса на Спиди вече втори ден,защото ме мързи  след работа да ходя до там Rolling Eyes Мисля утре да си го взема.Траен е и шлейфов.Зимна, притегли ли го или забрави? Thinking

# 309
Бижу, ти си НАЙ-ГОЛЯМОТО БИЖУ - богата съм.... и щастлива 

# 310
Оу, Ренка, говори ми, говори... Flutter Много обичам така! Crazy Laughing
Радвам се! Wink Hug

Имам си So Elixir Eau de Parfum Yves Rocher. Златен! Crazy Пътувал, пътувал, пътувал... 7 дни от Младост! Joy ooooh! Малко ми напомня КМ, но странно защо, не ме тревожи това! Rolling Eyes Затова пък започва да ме тревожи толкова осезаемата ми парфюмна промяна... Thinking
Очаквам още любими аромати и съм парфюмно щастлива. Благодаря на трите дами, които ме зарадваха! Heart Eyes  bouquet

# 311
Я да се намърдам и аз при вас  Mr. Green   Относно канелата- харесвам я всякак,но забелязвам ,че повечето аромати, които ми допадат,винаги съдържат ванилия,дори имам парфюм само и единствено "Ванилия"!  Най-големия ми фаворит е Black XS-Paco Rabanne и дамския и мъжкия- ОБОЖАВАМ ГИ! Следва Hypnose-Lancome, Ice Diamond-Versace От по-лекичките Flowing Woman-Puma. Е,разбира се харесвам и други,особено комбинациите дамски-мъжки,примерно мъжлето беше купил едни Replay много си ги харесвахме, Dolce&Gabbana The One и The One Gentleman , 1 Million- Lady Million....... страхотни!

# 312
  • Germany
Зимна, честито Hug, убедена бях, че ще го харесаш много Sensuous Noir, даже много се забави с него, със здраве да си го ползваш! Трайността му е много добра и за мен е всесезонен. Още чакам мнението на Мимс и оценката й дали е еднакъв/по-лош/по-добър от Ню ЕДП Flutter Чудя се обаче, дали да споделя, че се пристрастявам все повече към Аметистовата кожа Twisted Evil Днес си сложих шал, обилно напоен с него, ухаеше божествено!
Мен ме е подгонил ванилов глад, както винаги, по това време на годината. До такава степен, че опръскана цялата с хипнотичната отрова, чакам 9-тата минута от пръскането на стайния ароматизатор, зареден с Airwick Vanilla&Caramel, за да мина през парфюмния облак Crazy Crazy
Бижу, ЕДТ на So Elixir още повече напомня КМ, но ЕДП е по-добрата версия Peace

# 313
Имам си So Elixir Eau de Parfum Yves Rocher. Златен! Crazy Пътувал, пътувал, пътувал... 7 дни от Младост! Joy ooooh! Малко ми напомня КМ, но странно защо, не ме тревожи това!

На мен пък повече ми прилича на Шанс. Абе със сигурност има препратка към Шанел, много е хубав аромата.  Peace Честит!

# 314
Бижу, ЕДТ на So Elixir още повече напомня КМ, но ЕДП е по-добрата версия Peace
Това много ме радва! Hug
Относно твоят ванилов глад, то моето тогава ще да е трайно умопомрачение. Crazy Laughing Снощи бях на работа и така се бях поляла с Мадагаскарска ванилия, че колежките още от входната врата, преди да са влезли в лабораторията го отбелязаха! Laughing На сутринта като си тръгвах, въпреки че я усещах още, я поднових да си ми ухае. Легнахме си двете да спим и вече като станах, имаше място да сложа нов парфюм.
ЕДП на So Elixir малко ми напомня и 212 Sexy, защото откривам и нещо плодово в него, а нищо такова не е отбелязано в пирамидата. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт