Парфюмни размисли и страсти - 146

• 39 412
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Мислех, че в последните месеци съм намалила бройките, а се оказа , че са нараснали с 50%  ooooh!
Крайно време е мъжът ми да ми отнеме картите.

# 316
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4387931 - много интересно звучи.
Днес пробвах един стар Дюн - да си припомня младините. Меко казано ме изненада началото, чак се чудих какво толкова съм му харесвала, но пък после поутихна и стана красив. Определено не го искам пак.

# 317
  • при морето
Ооо,Хриси,забавих се,хаха!То не беше един,после друг,трети...Е ,дойде му времето и на Сенсус-а.Случи ми се да скачам от радост,и на мен,да!Не помня вече откога не съм се радвала така на парфюм!А ти,мила,този Маори -Муск 4 или както там беше,дето Денси писа,че го е душкала,ако е толкова страхотен,за мен защо не помисли. ThinkingОф,всеки път се ядосвам и зачерквам.Иска ми се да не съм така любопитна и алчна.Но пък като си помисля,че имам и реалните шансове за магазин и ....мирясвам.Да,момичета,признавам си,без бой.Искам да имам магазин с Нишови парфюми.И ще го имам.Не са само мечти.
Вие само записвайте ,аз също!Ковачева,теб специално ще те поканя!И Денси,и Мимс,и Венушчето,и Румик...ох,не се сещам,момичета,простете ми,това ми е проект бъдещ още. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 22:01 от Winter fairy

# 318
Я да се намърдам и аз при вас  Mr. Green   Относно канелата- харесвам я всякак,но забелязвам ,че повечето аромати, които ми допадат,винаги съдържат ванилия,дори имам парфюм само и единствено "Ванилия"!  Най-големия ми фаворит е Black XS-Paco Rabanne и дамския и мъжкия- ОБОЖАВАМ ГИ! Следва Hypnose-Lancome, Ice Diamond-Versace От по-лекичките Flowing Woman-Puma. Е,разбира се харесвам и други,особено комбинациите дамски-мъжки,примерно мъжлето беше купил едни Replay много си ги харесвахме, Dolce&Gabbana The One и The One Gentleman , 1 Million- Lady Million....... страхотни!
Не бих казала, че дамският и мъжкият Black XS са от категорията "само и единствено "Ванилия", ама никак, особено мъжкият.

# 319
  • София
Фейка произведе новина? Ха дано, стискам ти палци  Peace Дай боже скоро да се съберем при теб да режем лентата Simple Smile

# 320
Ооо,Хриси,забавих се,хаха!То не беше един,после друг,трети...Е ,дойде му времето и на Сенсус-а.Случи ми се да скачам от радост,и на мен,да!Не помня вече откога не съм се радвала така на парфюм!А ти,мила,този Маори -Муск 4 или както там беше,дето Денси писа,че го е душкала,ако е толкова страхотен,за мен защо не помисли. ThinkingОф,всеки път се ядосвам и зачерквам.Иска ми се да не съм така любопитна и алчна.Но пък като си помисля,че имам и реалните шансове за магазин и ....мирясвам.Да,момичета,признавам си,без бой.Искам да имам магазин с Нишови парфюми.И ще го имам.Не са само мечти.
Вие само записвайте ,аз също!Ковачева,теб специално ще те поканя!И Денси,и Мимс,и Венушчето,и Румик...ох,не се сещам,момичета,простете ми,това ми е проект бъдещ още. Heart Eyes
Какво да записваме, парфюми или ние да се запишем в списъка с гости? В Поморие ли ще е магазина и кои нишови брандове мислиш да включва? Тъкмо имам приятели близки там и все ме канят да им гостувам, та ще съчетая откриването и гостуването. Laughing Hug
Морските феи ще са много щастливи от откриването на такъв магазин.

# 321
  • при морето
Атти,проект си е,казвам си го предварително!Много голям мерак ми е,отскоро ми са в главата нишовите ,просто защото никъде другаде няма ниш,освен на 3-4 места в София,/дали са и толкова?/оф,мечти страхотни.Ако не  станат днес ще станат утре,обещавам. Hug

Денси.списъка с гости има кой да го пише! Laughing

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 22:15 от Winter fairy

# 322
Благодарение на една изключителна съфорумка....днес се запознах с Шанелите-Коко Мадмоазел,Шанс и Шанел 5 във варианти ЕДП и ЕДТ  Grinning
За щастие на семейната хазна Mr. Green....това определено не са моите-нашите аромати.Твърде ретро са ми.Мислех да дам шанс на КМ,но май няма да стане,доста скъп шанс ще е това  Thinking И определено съм го усещала по улиците,твърде познат ми е.Но не е за мен.Насилвах се,но не се получи.Твърде специфичен ми е и твърде "розов" в недобрия мускалчести смисъл на думата  Laughing .

Милата съфорумка ми изпрати и Armani code Elixir и Flowerbomb на Victor&Rolf.Тези двата са вълшебни ,определено доста "мои" аромати особено Коуда.Дълбок,чувствен,тайнствен,загадъчен....просто...с нищо не ме дразни и ми стои много елегантно вечерно.Може би търся нещо такова.
Флауърбомбът също е много хубав като поизветрее.Сладък е,но не натрапчиво,а дълбоко и внедряващо се  Laughing

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 22:32 от elfi4ka

# 323
  • Козлодуй
Зимна,честит ти Sensuous Noir Hug
И аз чакам един утре.На него се спрях като автоподарък за Коледа.С Годесчето ставаме три,още някой? Mr. Green
Шанелът не е ли Шанс?

# 324
Вчера цял ден се радвах на The Taste of Fragrance Angel Thierry Mugler.Сутринта порядъчно напръскана ала Маринската издуших хората в една маршрутка.
През ноща сънувах,че са го пуснали в нашия сайт 100 мл. тестер за 89 лв. Joy Joy
Днес тествах 1270 Frapin.Ами много ми харесва.Обаче много пари.
Някой пазарувал ли е от тук www.ausliebezumduft.de?Като че ли е обсъждан,ама не си спомням.

# 325
Шанс е да. Peace Чудесно име и му подхожда. Heart Eyes

# 326
Някой пазарувал ли е от тук www.ausliebezumduft.de?Като че ли е обсъждан,ама не си спомням.
Не е толкова много,100мл са Wink ако ще поръчваш,свиркай /ще си поделим доставката,че е 12евро,обмислям да си го самоподаря,тъй де,не мога да мина само с един Sensuous noir Mr. Green/,но след празниците,че сега изпадам в ужас от мисълта за пощите,спряла съм да пазарувам онлайн от началото на ноември Rolling Eyes

Няма да е зле,да ми се намира един нишов магазин на една ръка разстояние,Зимна Flutter

# 327
  • при морето
Сънчо,благодаря ти!Виж,теб те пропуснах,пък толкова подаръци си ми правила.Бе,магазина е проект,в главата ми е още,дай  боже да го осъществя/но е въпрос на време/Първо тук ще го съобщя,споко!Денс,ще те поканя,като специален гост,но няма да е тия дни/познати и приятели-друг път ще пируват,става ли/ Heart Eyes

# 328
Открих нов начин да направя подарък на приятелка по Коледа и същевременно да намаля запасите от парфюми, които не се очертава да видят дъно.
Колекция от отливки от разни редки парфюми. Ще изпробвам новата си идея тези дни и ще видя, дали съм постигнала желания ефект и кое се е харесало най-много. Laughing

# 329
Не е толкова много,100мл са Wink ако ще поръчваш,свиркай /ще си поделим доставката,че е 12евро,обмислям да си го самоподаря,тъй де не мога да мина само с един Sensuous noir Mr. Green/,но след празниците,че сега изпадам в ужас от мисълта за пощите,спряла съм да пазарувам онлайн от началото на ноември Rolling Eyes

Няма да е зле,да ми се намира един нишов магазин на една ръка разстояние,Зимна Flutter

ОК ще свиркам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт