Парфюмни размисли и страсти - 146

• 39 396
  • 727
  •   2
Отговори
# 180
  • София
мерси, Годес Simple Smile
предполагам, че и двата имат еднакво развитие, или по-скоро липса на развитие?

# 181
Мацки, що за концентрация е Еsprit de parfum  newsm78 Става въпрос за класическата отрова - мини 5мл  Rolling Eyes

ти да видиш  Whistling
http://www.fragrantica.com/news/Luxurious-refill-bottle-of-Dior- … e-Parfum-267.html
аз лично на аромат не намирам разлика от класическата отрова  Rolling Eyes

Имала съм есприт парфюм на Дюн и разликата беше съществена в полза на есприт!Мисля,че е по-интензивен и топъл..

# 182
  • София
Мацки, що за концентрация е Еsprit de parfum  newsm78 Става въпрос за класическата отрова - мини 5мл  Rolling Eyes

ти да видиш  Whistling
http://www.fragrantica.com/news/Luxurious-refill-bottle-of-Dior- … e-Parfum-267.html
аз лично на аромат не намирам разлика от класическата отрова  Rolling Eyes

Имала съм есприт парфюм на Дюн и разликата беше съществена в полза на есприт!Мисля,че е по-интензивен и топъл..

и аз първоначално реших, че недовиждам и става въпрос за еликсира, обаче 'де тоз' късмет  Laughing
ще ги тествам паралелно и ще докладвам  Hug

# 183
Момичета,някой случайно да е пробвал двете тоник версии  на мъжките Булгарита- Аква и Марин?Не съм влизала в парфюмерия от много време и мисля да си взема насляпо Аква Марин Тоник,. Но все пак ,ако има някой пробвал ги,ще ми е много полезен Hug

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 21:58 от РЕ (от Рени)

# 184
  • при морето
Аз днес изпръсках каквото имаше останало в L`Agent-а.Полях се както трябва.И като никога на другата ръка не пръснах от друг парфюм/правя го за разкош,както знаете Laughing/.Изобщо не се чувствах парфюмирана.То и вятър нямаше днес,де,ама пък толкова да не се усети  бива ли.Няма да го повторя.Категорично.Като се прибрах у дома след 4-5часа си пръснах Ууд муск и Бляк ууд на Монтал.И...се телепортирах.Буквално.Муска определено започва остро и зъболекарски,все едно ти слагат пломба ,такова е усещането в началото.После уляга и стои много плътно.Черния ууд е точно тъмночервена роза,от най-наситените.Но е сякаш полята с бензин,толкова е блъскаща миризмата в началото.Както Мимс казва-като ритник в стомаха.Направо е така.Звучи ужасно,но ,който е носил Монтал знае за какво говоря.После и той уляга и става плътен и хубав.Важното е да се изтърпи началото.Странното е,че на мен точно първите 30мин. ми харесват страшно.ЛМ като му тикнах ръцете под носа да каже мнение...сбърчи нос,почти с погнуса. JoyА не е като да не обича силни и присъствени аромати.Мазохистично,но съм влюбена в Монтал-ите.Искам да пробвам още...

# 185
  • Бургас
.....Като се прибрах у дома след 4-5часа си пръснах Ууд муск и Бляк ууд на Монтал.И...се телепортирах.Буквално.Муска определено започва остро и зъболекарски,все едно ти слагат пломба ,такова е усещането в началото.После уляга и стои много плътно.Черния ууд е точно тъмночервена роза,от най-наситените.Но е сякаш полята с бензин,толкова е блъскаща миризмата в началото.Както Мимс казва-като ритник в стомаха.Направо е така.Звучи ужасно,но ,който е носил Монтал знае за какво говоря.После и той уляга и става плътен и хубав.....Мазохистично,но съм влюбена в Монтал-ите.Искам да пробвам още...
Ааа, Ферия, ти сега друга работа нямаш ли си.  Crossing Arms Почвам да ги искам  ooooh! и аз и докато не ми пратиш пробички да ги душна  Outta Joint, няма да мирясам  Laughing
/П.С. В Бургас някой има ли ги за тест или къде мога да ги намеря?/

Моля, Денси /като отявлен фен на бранда/, както и останалите запознати, да ми кажат има ли разлика в Коко ЕДТ и ЕДП на Шанел, че нещо ми е влязъл в мислите  Whistling

# 186
  • при морето
mle4ko,хич не ти и трябва,пристрастяващи са!

Относно Алюр едт аз съм на друго мнение.Това е един от малкото Шанели,с които се разбирам.В чудна хармония сме.Не съм се замисляла особено дали и какво точно развитие има,но е толкова обгръщщ,чувствам се като обгърната в омаен облак,когато го нося.Толкова е мек,като кашмирен шал.Една прекрасна ванилова магия.На всичкото отгоре траен и шлейфов.Не на последно място-всесезонен.Една от малкото ми вечни любови.

# 187
  • Там, където ме обичат
Вчера пробвах Guerlain Coquin по-добре, предвкусвайки импулсивна покупка. Уау, каква голяма разлика между тест на хартия и на кожа!  На хартия, шоколадовият аспект едва се усети, ако изобщо. На кожа, шоколадът се открои доста добре, по-скоро ароматът на печена курабийка с шоколадови чипс, поръсена с щедра доза ром. Вкусен, дълбок, приятно сладък без да лепне,  изключително траен, с приличен сияж, но... не искам цяла бутилка. Не знам колко пъти в годината ще искам да мириша така.  Ако някой търси шоколад + ром, си струва да се пробва.
Pixie,  аз съм върл фен на Герлен и с този коментар направо ме хвърляш в поредното безсъние. Къде го тества този шоколад с ром Heart Eyes

# 188
колко голяма и каква е разликата между Алюр едт и едп newsm78
EDT е по-цветен,докато в ЕДП има и ванилия,аз лично бих предпочела втория,макар  и да разкарах и двата Simple Smile
Точно така е. Алюрите наистина нямат голямо развитие,но са много женствени и сексапилни за мен аромати. Особено ЕДП, много го харесвам в определени моменти. Да го нося всеки ден обаче не, защото идва задушлив.

mle4ko, има да и то за мен голяма. Не толкова в нотките, колкото в духа и усещането на парфюма. ЕДТ е доста по-ретро. За мен Коко Шанел ЕДП е единствената правилна версия. Най-добрия! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 07:23 от densi

# 189
  • София
За мен Коко Шанел ЕДП е единствената правилна версия. Най-добрия! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз единствено с него се разбирам и се носим с голямо удоволствие. Като изключа Петицата, която не познавам достатъчно добре и не съм носила, както трябва. Все нещо трябва да предстои Simple Smile

Имам нужда от около една кофа кафе, цяла нощ бяхме в приключение, не съм спала изобщо, стигна се и до викане на спешна помощ Tired

# 190
Ароматни момичета, пак имам нужда от вашето компетентно мнение: Фрагрантика ми подсказа, че близки до "Органза" са този и този - бихте ли споделили мненията си, особено по отношение на трайността им и дали обгръщат носителките си плътно?
Бях решила да взема Алюр, но последните ви мнения ме разколебават, а доста го харесвах, поставен на една жена.
Благодаря ви предварително! Hug

# 191
Бижу, Румик, благодаря ви    bouquet

# 192
marini, Органзата не я познавам добре, но Клое и The one нямат ама нищо общо за мен. При мен и двата са трайни и шлейфови, Клое за пролет-лято, а The one е за зимата подходящ. Не се отказвай бързо от Алюр, особено ЕДП версията е доста добър аромат, помвече ми харесва от предните два, а и те не са с кой знае какво развитие.
Аз искам да ви попитам за това http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Miss-Dior-Cherie-Eau-de-Parfum-11588.html трайност, шлейф, повечето ми знаят вкуса, ще ми хареса ли?

# 193
Абсолютно нищо общо нямат посочените парфюми с Органза. Не се отказвай от Алюра ЕДП въобще. Пробвай го хубаво на кожа и тогава решавай.

Алиена, хубав е Диора, но няма голям шлейф, нито супер голяма трайност. За мен е пролетно-летен и мисля, че ще ти хареса, но изчакай. Сега го пробвай, но пролетта пак, защото се държи различно.

# 194
Благодаря за мненията, Алиена, densi! Hug Не съм се изразила правилно - Фрагрантика предполага, че който харесва "Органза" ще хареса и някой от тези.
Харесвам Алюр, но няма да го купувам за себе си, така че и да го пробвам, не е гаранция, че на майка ми ще стои по същия начин. Но ще пробвам, разбира се...Стига да ги намеря! Confused

Общи условия

Активация на акаунт