Парфюмни размисли и страсти - 146

• 39 399
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • при морето
Нели,тук винаги ще имаш подкрепа,разбра го вече,нали.Моят също свикна.Отначало ме бъзикаше,но като видя,че се засягам и с часове млъквам като риба,и спря.Мир да има.По едно време бях спряла да купувам и той се притесни.Вика "да не се повреди ..." и почна да ми купува ,за да ме зарадва.Все не уцелваше обаче.Накрая му казах да спре с тия покупки на сляпо.Така че сега си поръчвам каквото и когато преценя.Гледам да е с мярка,но не всякога успявам.Какво да се прави-мания.Не лишавам и него,де.Но той казва,че наличните 6-7 му стигат.
Факт е,че не той,а аз съм пушачката в къщи.Тъй да я наредиш. Thinking Laughing
Руми,тоя Навегар дали го има някое от момичетата ,пишещи тук? newsm78
Ох,кво ли ми трябва нов дерт.Ама ти така хубаво го описа,че сега сън няма да ме хване.Куражчето малко ме поохлади,ама пък най-добре си е пробата,мисля аз.Годес го искаше много ,дали ще се включи? newsm78

Само да ви кажа,че в нашия сайт явно е бомба паднала.Образно казано.Всички по-търсени парфюми са изкупени.Няма ни Инишъл,ни 50мл. Сенсус/аз ще се задоволя с 30мл.,ясно е,и Еликсира на Ерме е свършил,...пък за комплектите да не говорим/Купува народа.Много са като нас. Peace

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 01:12 от Winter fairy

# 226
  • София
Румик стори ми се че описа много точно L'Eau du Navigateur на L"Artisan, а не Navegar. Носих Навегар в разгара на лятото и наистина е прохладен като езерна вода, а Навигатора си е с пипер, ром и подправки като повей от пиратски кораб.
За втори ден пробвам White Suede на Том Форд и много, много ми харесва. Няма велур, няма никакво разитие, пълен е с муск и мирише всъщност на неутрален течен сапун - тотално анти. Просто не мога да се разбера.

# 227
Румик стори ми се че описа много точно L'Eau du Navigateur на L"Artisan, а не Navegar. Носих Навегар в разгара на лятото и наистина е прохладен като езерна вода, а Навигатора си е с пипер, ром и подправки като повей от пиратски кораб.
На същото мнение съм,макар че не познавам Навигатора.Навегар е прохладен по-скоро,но и рома се усеща.
Зимна мисля,че не са за теб,твърде тихи и скромни са ароматите на Артисан.

За манията ми LaughingЛМ не се противи,не роптае.Дразни се само,когато тръгна към пощата,заради кофти системата им на обслужване.Само веднъж май съм крила покупка на парфюм,но пък го пратих да го вземе,като дойде. Mr. GreenЗнае всичките ми парфюми,дори бройката им hahaha и обувките,и всичко...
Нели,не се ядосвай,може да е бил в кофти настроение Hug

# 228
Половинката мрънка и се съпротивлява само когато моите страсти се прехвърлят застрашително върху него. Щом се прибера с поредния чифт мъжки джинси или парфюм - бърчи нос. Ама ги носи  hahaha И страда щом ги износи/изпръска. Обувки само му харесвам. За толкова години знае кредото ми "по-добре нов чифт обувки в гардероба, отколкото нова дреха" и когато му се видят "много пари" за дадени обувки и се чуди, ме пита: "Да си ги купя ли?"  Mr. Green Знае си отговора момчето, ама друго е да получиш едно рамо (пък аз и цяла снага давам за опора).

Мрънка, мрънка, че го затрупвам с парфюми, пък той само по два-три искал, ама откакто получи Не Парфюма друго не ползва и вече целия свят знае какво е "ниш", амброксан и кой, аджеба, е Романо Ричи  hahaha

За да не съм тотален спам, чакам си Визата  Laughing и поради тази причина пръскам на воля отливката. Онзи ден един приятел коментира, че парфюма ми (Виза) бил най-красивия женски аромат, ама го "притискал". Цяла вечер спазва два метра почетно разстояние. Ели, дали да не експериментираш "самолетно" и с този аромат?  Grinning

# 229
Никакви покупки не крия, не мога да издържа и половин ден  Crazy той си има своите хобита, аз моите, щом децата са задоволени няма проблем за нищо  Peace
На мен малко ми позатихна парфюмната манията, за сметка на други естествено като всяка жена.
Днес чакам още малко количество от любимия Адикт  Heart Eyes да ви кажа такава хубава и подбрана колекция съм си направила, че си умирам от кеф, спокойно ми става само като ги гледам, само още търся хубав, траен и присъствен цитрус за лятото.

# 230
  • Германия
" Ами, с ботушите напредваш по-бързо отколкото с парфюмите. Като немската армия пред Полша настъпваш. " - коментар на ХН, който се прибра с един кашон обтегачи/стойки за ботуши и ме видя колко съм смаяна от факта. Повече за толерантността на този мъж не знам какво да кажа. Ненадминат, ако ще си ги мерим! Whistling Whistling

Hug Hug

Банда, бях обещала интервюто с Франсис Кюркджиян. Ако му е интересно на някой, моля. Превъртете надолу, докато стигнете до там.

Оле, имам голямо разбиране за твоя приятел и отношенията му с Виза. Особено след като Атти се опита да ме удуши церемониално. ooooh!

# 231
  • София
Тъкмо го прочетох, топло-топло още    bouquet много истинско и непринудено.

Натали  Hug моите дънки се измирисаха след няколко пранета, Нисана измириса ли се? Точната дума не е церемониално, а свръхнахално - на твоя територия, с твой парфюм, в личната ти кола Crazy Надявам се да си й намерила дестинацията на пустата Виза.

# 232
" Ами, с ботушите напредваш по-бързо отколкото с парфюмите. Като немската армия пред Полша настъпваш. " - коментар на ХН
Простете за оф-а,ама това изказване много ми хареса Joy Дали пък не ми е време за нови ботуши newsm78
Ще го споделя с ЛМ довечера,ще бъде във възторг Sunglasses

Хайде за да не съм оф,да си кажа,че днес съм с Отмъстителната+подобаващо бойно сняражение,в унисон с парфюма и горния цитат Mr. Green

Виза е прекрасен парфюм,да, малко завземаш чужди територии,но пък класно Heart Eyes

# 233
  • Варна
Що бе хора, какво и е на Визата?
Хич не ми е страшна.

# 234
  • Германия
Неее, за страшна - изобщо не е страшна. Много е красива, много е стилна, по учебник се държи. Но е много плодово сладка за мен и ми лепне като туткал на носоглътката. Влезе ли там, няма излизане. Обсебва ме, ако прекаля с количеството. На Атти кожата обаче, я усилва като с мегафон. Направо я вее на 10 метра зад нея. Такова чудо не бях виждала. Ехото ѝ виси във въздуха като смог - с нож да го режеш. Иначе е класен, признавам охотно.

# 235
  • Там, където ме обичат
Нямах търпение обаче в един момент да се прибера,да го измия и ...да си пръсна от Червения и Черния ууд.Не просто пристрастяващо.Звучи ми като зависимост./жалко само,че черния ууд и муск ууд са в толкова оскъдни количества ooooh!/
 Руми,можеш ли да опишеш Навегар,мн. ми е любопитен!
Winter fairy, предполагам си ги поръчала от лъкисент, та питането ми е за колко дни пристигна пратката и ако сега си ги поръчам дали има шанс да дойдат преди коледа. Мерси!

# 236
  • Козлодуй
Няма втори като ХН, спор няма по този въпрос.Ако случайно срещна някой и наполовина толкова страхотен, ще си наруша всички принципи и ще се омъжа повторно Grinning

Мойто мило е само ТМ, не живеем заедно и тъй като не ми дава пари, няма право на мнение за хобито ми.Не, че не се е опитвал да пуска някакви коментари, но кой му обръща внимание Whistling

Виза ми е от любимците и бих се напръскала с нея, като ме подсетихте, но усещам снощните си експерименти с Ириса на Ван Клийф.Помня Рени го беше оприличила на сауна.При първия тест ми се стори много незабележим и нетраен, почти го бях отписала, но явно носът ми не е бил в час нещо.Снощи си пръснах точно два пъти и тая сутрин като се събудих, усещах още аромата му в косите си.Не сауна, по-скоро някакъв стар луксозен скрин надушвам, тамян и амбра, пропити в дървото...или с друго думи май от всичко, тествано напоследък този Bois d`Iris се доближава най-много до любимият Черен кашмир.
Определено страстта ми е влязла в някакви по-разумни граници-както не бързам да се влюбвам, така и спрях да отричам още с първото подушване Grinning

# 237
  • Варна
Не съм забелязала до сега някой да е затиснат от Визата ми, но ще го сложа днес и специално ще наблюдавам  Simple Smile

Поръчах си този по бегъл спомен, но изобщо не съм сигурна дали ще мога да го нося. Някой, нещо?

# 238
  • София
Ох, ритуално ще си резна вените-заблудих ви без да искам - точно за L'Eau du Navigateur  става въпрос.   341uuТака става като не пиша ooooh!
 idomeneus, мерси за острото око и поправката Hug

# 239
  • София
чакам си Визата  Laughing и поради тази причина пръскам на воля отливката. Онзи ден един приятел коментира, че парфюма ми (Виза) бил най-красивия женски аромат, ама го "притискал". Цяла вечер спазва два метра почетно разстояние. Ели, дали да не експериментираш "самолетно" и с този аромат?  Grinning

срам, не срам, ще си призная, че не я познавам  Embarassed Embarassed
но с това описание и последващите коментари определено ме заинтрувахте  Mr. Green

последният път бях бяла и добра и не причиних никакви олфактивни страдания на пътуващите около мен, дори и след като Сергей Станишев (който седеше зад мен) ме оскуба за втори път.. за сметка на това го погледнах достатъчно лошо, за да си прибере п*******ките ръчички и да спре дори и да си мисли за това къде да ги сложи - ако ме беше оскубал само още веднъж, щях да му дам ексклузивно предложение в тази връзка  Twisted Evil
всъщност, по-скоро не исках и аз да си развалям кефа от Ели Сааб, Баленсиага Л'Есанс и Тер д'Ермес ПП, които бях сложила (съответно дясна ръка/рамо, лява ръка/рамо и деколте/шия) с цел тестване за трайност  Crazy резултатът беше категорична победа за Ели Сааб, като тер д'Ермес се предаде първи (при напръскаване около 19:30 БГ време в четвъртък, още при кацане - 2 ч. сутринта не се усещаше изобщо), след това Баленсиага (нея на сутринта не я усещах вече, освен на тениската, където пък предаде богу дух петък вечерта, т.е трайност на памук към 25-6-7 ч.), а Ели Сааб издържа до .. неделя вечерта  Shocked а аз в името на нАуката стоически удържах да не се къпя 3 дни - като за земноводно като мен, това си е своеобразен рекорд  Mr. Green (е, и топлофикация ми помогнаха, де - първо авария, а после решиха и да сменят абонатната, та 2 от тези 3 дни нямахме вода  Close)

Общи условия

Активация на акаунт