Парфюмни размисли и страсти - 146

• 39 412
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • Козлодуй
Някой познава ли красивата черна Лолита,която Ренка показа по-напред?Не можах да се спогодя нито с класическата,нито с Л,нито с кораловата Лолита,но имам някакво хубаво предчувствие за тази.Има ли нещо общо аромата с някой предишен Midnight Minuit?Изброих цели 7 с производни имена и тотално се обърках Crazy

# 331
Емиа,чудесна идея Peace,аз го пробвах,но за рожден ден и мисля,че приятелката се зарадва,ама в моя случай-тя е запалена парфУманка,дано и при теб се получи Simple Smile

# 332
Я да се намърдам и аз при вас  Mr. Green   Относно канелата- харесвам я всякак,но забелязвам ,че повечето аромати, които ми допадат,винаги съдържат ванилия,дори имам парфюм само и единствено "Ванилия"!  Най-големия ми фаворит е Black XS-Paco Rabanne и дамския и мъжкия- ОБОЖАВАМ ГИ! Следва Hypnose-Lancome, Ice Diamond-Versace От по-лекичките Flowing Woman-Puma. Е,разбира се харесвам и други,особено комбинациите дамски-мъжки,примерно мъжлето беше купил едни Replay много си ги харесвахме, Dolce&Gabbana The One и The One Gentleman , 1 Million- Lady Million....... страхотни!
Не бих казала, че дамският и мъжкият Black XS са от категорията "само и единствено "Ванилия", ама никак, особено мъжкият.

Не,не Simple Smile в реда на мисли, че харесвам парфюми с ванилия (без да е нарочно) исках да кажа,че отденлно имам един ,който е само ванилия  Wink  Някои от тези,които съм изредила, я съдържат. Нещо не съм се изразила  Mr. Green

# 333
Открих нов начин да направя подарък на приятелка по Коледа и същевременно да намаля запасите от парфюми, които не се очертава да видят дъно.
Колекция от отливки от разни редки парфюми. Ще изпробвам новата си идея тези дни и ще видя, дали съм постигнала желания ефект и кое се е харесало най-много. Laughing
Аз отдавна подарявам отливки на приятелки, но не всичките са разбрани от тях. Laughing Твърде сложни им идват някои парфюми, а един-два бяха отливки от парфюми, които се водят лукс, ниш, раре или както там се водят.

Ох, Сънчо, тази Лолита и мен ме вълнува от известно време, защото се оказа, че се спогаждам с повече от един парфюм от този бранд(бренд?) и ми се ще да я има някъде за тест. Thinking

# 334
  • Бургас
Зимна,честит ти Sensuous Noir Hug
И аз чакам един утре.На него се спрях като автоподарък за Коледа.С Годесчето ставаме три,още някой? Mr. Green

PeaceОт вчера го разнасям Sensuous-а мнооого ми хареса.
Съжалих че си взех 30 мл.
Ама успях да си взема и Sensi и съм много доволна.

# 335
Открих нов начин да направя подарък на приятелка по Коледа и същевременно да намаля запасите от парфюми, които не се очертава да видят дъно.
Колекция от отливки от разни редки парфюми. Ще изпробвам новата си идея тези дни и ще видя, дали съм постигнала желания ефект и кое се е харесало най-много. Laughing
Аз отдавна подарявам отливки на приятелки, но не всичките са разбрани от тях. Laughing Твърде сложни им идват някои парфюми, а един-два бяха отливки от парфюми, които се водят лукс, ниш, раре или както там се водят.

Ох, Сънчо, тази Лолита и мен ме вълнува от известно време, защото се оказа, че се спогаждам с повече от един парфюм от този бранд(бренд?) и ми се ще да я има някъде за тест. Thinking
Точно заради това реших да са отливки, а не определен парфюм.  Grinning Все пак има някаква вероятност да и хареса нещо, пък и познавам човека. От моята зодия е и много си приличаме в доста от предпочитанията си.

# 336
Лю я познава и е писала на друго място за нея, че има лакрица и анасон. Тя ще се включи по-подробно предполагам. Аз лично настръхвам като чуя тези две съставки, а и парфюмите на Лолита въпреки красивите си шишета, са ми доста неприятни.

# 337
  • Козлодуй
Лакрицата от това,което си спомням като вкус ми харесва,но анасон мразя.
Първите две Лолити бях ги взела насляпо точно заради шишенцата,че и бяха сладки 30-тички.Така и не можах да ги нося.Няма да рискувам с този.Ако някой реши да ме запознае,няма да откажа Hug
И аз отдавна практикувам това с отливките.Не винаги мога да си позволя да подарявам цели бутилки,не че не ми се ще...Аз самата също се радвам на подарени такива Heart Eyes Човек не може да има всичко,а това е възможност да поносиш любим аромат,от любим приятел и е чудесен жест.

# 338
Аз също не те съветвам да рискуваш. Никой го няма все още от нашите форуми за проба или поне не се е похвалил. Party

Зимна, благодаря ти за поканата. Hug Приятелите ще чакат. Grinning

# 339
Открих нов начин да направя подарък на приятелка по Коледа ...

Преди две години подарих за Коледа на моята приятелка отливки от моите аромати. Обаче аз знаех кои парфюми харесва  Wink Рискувах само с два различни, а после и те й станаха любими. Бях опаковала шишенцата всяко - в различна хартия и ги окачих по елхата (тази Коледа подаръците си ги разменяхме у нас). Беше красиво и забавно. Мисля, че и твоята приятелка ще оцени подаръка.

# 340
# 341
Черната Лолита от 2011 си е от лимитките, които изкарват всяка година, там Minuit нещото си. Имало наистина много лакрица вътре, не анасон. Аз не знам, за съжаление не съм опряла до парфюмериите още.

А иначе и аз много обичам да подарявам отливки, особено на сестра ми. Само тази година се изложих, че нямам нищо подходящо за нея, но се случи натоварена есен и не ми остана време.

Годес пощите и тука покрай Коледа са риск печели риск губи. Аз чакам едно пакетче на всичкото отгоре не е с подпис, само 120км трябва да мине и му треперя много, сън не ме лови!  Mr. Green
Иначе имам още две поръчки, които умишлено мисля да платя по-късно, за да избегна най-натовареното време на пощите.

Днес открих, че Перлите на Лалик са ама много по-хубави на топличко. Разкошотия, или синусите ми нещо са се отворили или и аз не знам- ама много по-хубав ми се вижда днес отколкото по принцип.

# 342
Рени,аз затова казах,че нищо не поръчвам в момента,от 8-9 години всяка година треперя,писна ми вече,реших този път да си го спестя.Чакам само едно пакетче от размяна,дано дойде Rolling Eyes

Подсети ме за Перлите на Лалик,много искам да ги харесам и най-вече да са ми по-трайни,ще изкарам отливката тези дни,само да не забравя.

# 343
  • при морето
Всички ще поканя,Обещавам,само да стане,има време!Споделих само,че ми е идея,и че има шанс да стане,това е!Няма да е в Поморие,а в Несебър!

Много е хубав Сенсус ноар,утре ще пиша,ако още ме вълнува.Засега отлетя,след 3 часа,но пък удоволствието досега си заслужаваше .Голяма съм претенция,чак не мога да се понасям. ooooh!

И понеже и Шалимар инисиал ми е в главата...може ли да помоля за отзиви -как е,трае ли ,колко трае. Thinking

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 23:41 от Winter fairy

# 344

И понеже и Шалимар инисиал ми е в главата...може ли да помоля за отзиви -как е,трае ли ,колко трае. Thinking
При положение, че имаш десетки парфюми, какво значение има колко трае?  Wink Трае точно толкова, колкото да се наложи да го подновиш и пак да му се радваш. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт