Парфюмни размисли и страсти - 146

• 39 412
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ау, Мимс, много съжалявам за "гредата".Аз го мирисах само от шише/блотер и реших ,че не е за мен.Надявах се да се харесате.

Днес се заформя някаква кулинарна тематика.Бекон, пържоли , бира ...  Crazy Остават само пържените картофи и бобената салата с лютеница и директно ще се пренеса на някое "капанче" край пътя, правейки компания на някой космат тираджия (по възможност с една вежда) ,чиято естествена миризма силно напомня напомня на "Kouros".  Stuck Out Tongue

# 391
  • Там, където ме обичат
....момичета моля да ми помогнете и ориентирате да открия един аромат....
Аз докато четях, от монитора ми замириса на Meteorites (Guerlain). ................ Обаче ухае именно топло и плътно, с корекомско лустро. Потърси някъде за проба, имам добро чувство. Flutter :hu
g:
Не знам защо, но и аз залагам на Герлен, ето този:  Apres-l-Ondee (Guerlain)

# 392
  • София
Мога да допълня балканската гурме-тематика - върху моята кожа в един момент Myrrhe Ardente на  Annick Goutal ми напомня за луканка..може да е от опушеното звучене на миртата Rolling Eyes

# 393
Ей, момичета, най-накрая на спокойствие се добрах до компа!
Атти, страхотна предколедна тема за канелата - поздравления! Heart Eyes
Обожавам канела - и да хапвам, и да си пръскам! Най-много ми допада в Опиум и Rousse на Серж. Предпочитам я суха, пудрена, но не съм я намирала такава. В Амариж Мариаж хич не ми харесва...
Ох, Метеоритите...само да ми паднат...
Аз бях по френските земи на конференция, но така ме изненадаха организаторите с ужасно разпределено време, че никакъв пазар, камо ли тестване на аромати, не успях да си спретна... Sad
Все пак щурмувах дюти фрий-то в Париж и си имам Concentre de pamplemousse rose (за мен доста различен от Eau de...) и Un Jardin Sur Le Toit на Hermes, както и лимитката на A Scent - Soleil de Neroli (беше на по-добра цена от всички възможни онлайн магазини...).
Пробвах няколко нови неща - Черната далия на Живанши (нищо особено, спокойни цветя, в никакъв случай черни), Air - Nina Ricci (странно съчетание от лилиум и пепел от цигара, хич не ми допадна, противно на прелестната реклама), преиздаденият Yvresse (сочна нектарина, но със стил, хареса ми и ще я търся и тук за повторен по-обстоен тест), новата черна Лолита (анасонова вкусотия, но с подложка от сладък корен -  на мен ми допадна. Май още нещо подуших на блотер, но това помня... EmbarassedИмах доста проблеми на връщане, а и този месец (даже последните два...) мозъкът ми се спихна от напрежение и неприятности...и хич не е услужлив.
Из Франция се носи дъх основно на КМ, Инсоленс, Прада Кенди, Извънземното...Даже, за да се уверя, че не си внушавам, тествах Инсоленс и Прада Кенди едновременно и основата и шлейфът им доооооста си приличат...
И като сте заговорили за странно миришещи и "гурме" асоциации - Ирисовата инфузия на Прада ми мирише на риба и водорасли и е единствената Прада, която недолюбвам и не мога да нося...
И само още нещичко мъничко - убедих се за втора поредна година, че в студен сезон понасям много добре чисто цветни парфюми. Тия дни нося Geranium Bourbon - Miller Haris, гарденията на Ив Роше, новият ми неролен A Scent, Stella...

# 394
бульовче,честити ти придобивки. Hug
Разкажи малко повече за Черната далия.Усеща ли се добре пачулито.
Много обичам комбинация роза и пачули,та затова ми е много любопитен.  bouquet

# 395
  • Бургас
Момичета помагайте отново Simple Smile търся този парфюм ЗИЛЛИОН на Хербалайф http://www.ta86.dial.pipex.com/herbalife_parfum_vitessenc.htm
не се внася вече в България (питала съм) или ми помогнете да намеря някой сходен, като аромат много ми харесваше и като трайност много издържаше върху мен:)
Няма начин да не е ползван от някой от вас ,вие сте на ход ,дайте предложения:)

# 396
  • София
Момичета помагайте отново Simple Smile търся този парфюм ЗИЛЛИОН на Хербалайф http://www.ta86.dial.pipex.com/herbalife_parfum_vitessenc.htm
не се внася вече в България (питала съм) или ми помогнете да намеря някой сходен, като аромат много ми харесваше и като трайност много издържаше върху мен:)
Няма начин да не е ползван от някой от вас ,вие сте на ход ,дайте предложения:)

ето за този има мнение, че бил подобен:
http://www.fragrantica.com/perfume/Salvatore-Ferragamo/Parfum-Subtil-656.html

# 397
  • Бургас
Elitsa_z Hugблагодаря

# 398
  • I want it all and I want it now.
Здравейте. Може ли да ми препоръчате парфюм за възрастна жена? Да не е лек нито тежък. Благодаря.

# 399
Аризона, отчетливо усещам сандал и ню-ню ванилия. Има някакви горчилки и пушеци, но тях ги усещам единствено като вдъхна много дълбоко с нос, забоден в китката (специално си пръснах преди малко), и то в първите 3-4 минути. После всички уж тъмни и черни неща изчезват и на кожата ми остава само сандал и нещо като чай. И при нормално носене е същата работа, че и по-зле. Невзрачна, блудкава бозица, разредена с водица. Нищо бе, просто нищо. Чак не мога да го опиша като хората. Толкова е безличен, безрадостен и безжизнен, че дори не мога да го намразя. Мисля, че изобщо няма да го харесаш. Дай някакъв адрес, с (не)удоволствие (толкова е глупав този парфюм) ще те запозная и с достойнство ще си приема ругатните  bowuu Laughing
А на мен винаги ми е бил много любопитен Bvlgari Black и неколкократно съм питала тук за мнения, но такива нямаше, затова моля Mims да го опише, пък било то и негативно.  Simple Smile

Аз не мога да го опиша,но мога да кажа,че на мен ми харесва и си ми е типично мъжки.Нищо женствено не намирам в него,а са писали,че е и за жени.Странен е леко ми намирисва на гума,може би от кожата,хард ми е и не бих го купила,но бих го поносила  Mr. Green

ПП. Това бил любимия парфюм на Анджелина Джоли (колко е вярно не знам)  Laughing

Благодаря за мненията!  bouquet
Мимс, мерси и за предложението Hug, но предвид историите с пощите, ще пасувам; ще го нацеля все някой ден наживо.
Аз очаквах магазин за гуми или поне гараж с гуми Laughing за малко пари, пък то не било.

# 400
Можете ли да ми кажете ,нещо за този Bvlgari Omnia? Благодаря. Искам сега да поръчам за да може  да дойде преди празниците. Нямам ,време да отида до магазина и да избирам. Жената обича по плътните аромати.

# 401
Щом обича по плътни аромати Омния Кристалин не е подходящ,а и са нетрайни омниите  Peace

# 402
Щом обича по плътни аромати Омния Кристалин не е подходящ,а и са нетрайни омниите  Peace
Можеш ли да ми препоръчаш някой? Благодаря.

# 403
  • Бургас
Elitsa_z до колко може да се вярва на фрагрантика ? ЗИЛЕОНА като съставки е черна орхидея,жасмин ,ветивер и ванилия по спомени Simple Smile а този на САЛВАТОРЕ е вишни и портокалов цвят,сърцевината-лале,момина сълза,жасмин и бял мускус:)
други предложения ?
срам не срам от фрагрантика не съм поръчвала Embarassed

# 404
  • София
Можете ли да ми кажете ,нещо за този Bvlgari Omnia? Благодаря. Искам сега да поръчам за да може  да дойде преди празниците. Нямам ,време да отида до магазина и да избирам. Жената обича по плътните аромати.

категорично не Омния  Naughty

Диор Адикт.. или Версаче Кристал Ноар (по-бюджетно) - обикновено се харесват, плътни са, трайни са, подходящи са за сезона  Hug

Elitsa_z до колко може да се вярва на фрагрантика ? ЗИЛЕОНА като съставки е черна орхидея,жасмин ,ветивер и ванилия по спомени Simple Smile а този на САЛВАТОРЕ е вишни и портокалов цвят,сърцевината-лале,момина сълза,жасмин и бял мускус:)
други предложения ?
срам не срам от фрагрантика не съм поръчвала Embarassed
от фрагрантика и да искаш не може да поръчаш  Laughing Hug
може да се вярва доколкото можеш да вярваш на нечии чужди възприятия, там мненията са писани от кого ли не и не е гаранция, че асоциациите на някой друг ще са валидни и за теб  Peace за насока може да се използва, но да се довериш 100% за покупка на сляпо - аз не бих рискувала, освен ако не става дума за нещо много трудно откриваемо  Rolling Eyes
най-добре го пробвай този Салваторе - възможно е да е 1:1 същия, възможно е да няма нищо общо на твоята кожа - но пък може да ти хареса, дори и да няма прилика  Crazy

ПП. ти май ме питаше за пирамидите във фрагрантика  Whistling за мен и те са по-скоро ориентировъчни - ако погледнеш 2 парфюма, дори такива, които много хора оприличават един на друг (например Dior Pure Poison и Jesus del Pozo In White), ще видиш, че има големи разлики в пирамидите  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт