Парфюмни размисли и страсти - 146

• 39 408
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Бижу, съвсем съгласна съм - разликата при различните начини за тестване е голяма. При мен сравнително пресен пример е Шалимар Инисиал. Пръсване на ръката от проба - ами бива, ама нищо особено; от същата отливка разносих както си трябва - ахнах и поръчах; като дойде и се напръсках от флакона ми разкри такива божествени кожени връхни нотки, че ме остави без дъх. И сега е такова усещането, не че ми е бил нов тогава и съм се кефила повече. Имам чувството, че наистина излитат връхните при пресипване и това променя цялостното усещане за парфюма.
Да ти е честита Мексиканската, много миличка ванилия е  Heart Eyes
Мадагаскарската не познавам, но ме заинтригува с този тамян в нея.

# 436
Благодаря ти!  Heart Eyes Hug

В Мадагаскарската осезаемо вървят ръка за ръка изобилна ванилия и и ясно изразен тамян. Другите съставки от директно вдишване не усещам, но е различна от Мексиканската като се тестват паралелно, инак поединично може да ги объркаш и да не си сигурна коя от двете е.
Ще те запозная с Мадагаскарската, защото в шишенцето с пръскалото нямаше място за последното виалче, пък и ми е ценно мнението ти дали ще ги усетиш като мен различни. Wink

# 437
  • Варна
Благодаря ти!  Heart Eyes Hug

В Мадагаскарската осезаемо вървят ръка за ръка изобилна ванилия и и ясно изразен тамян. Другите съставки от директно вдишване не усещам, но е различна от Мексиканската като се тестват паралелно, инак поединично може да ги объркаш и да не си сигурна коя от двете е.
Ще те запозная с Мадагаскарската, защото в шишенцето с пръскалото нямаше място за последното виалче, пък и ми е ценно мнението ти дали ще ги усетиш като мен различни. Wink

Благодаря, с удоволствие  Hug  bouquet
Ще си кажа честно и непредубедено, макар че ти вече ме сугестира с този тамян  Laughing

# 438
  • Козлодуй
Бижутка,честито и със здраве Heart Eyes Hug
От вчера те мисля,че когато пак решиш да разнообразиш с нов ник,трябва да е Vanilla или производно Grinning

# 439
  • Германия
Ай, на кака тактичните. Whistling Hug Hug
Аз съм садист, изверг, мародер, издевател някакъв. Стига да не е маломерен обекта за подаряване - под 25 години и под 50 кг.  -  даже и Bandit ще му подаря от любимците си. Ароматикса съм го дарявала по сватби и кръщенета с ясното съзнание, че е труден като матура по лингвистика. Обаче, не мога да се отърва от порива си да подарявам красота - щото е именно красота, даже и да имате нещо против този накъртващ факт Whistling Изкуството да подаряваш го разбирам много особено - в избраното стои моята визия за стойност, моето схващане за ценно и не знам на кое  държа повече - да зарадвам непременно надарения или подаръкът ми е да е уникален като самия човек (за мен всеки е неповторим) и да му го покажа по нетипичен начин. Във всеки случай съобразявам характера на парфюма с натюрела на обекта, все едно му съчетавам обувките с чантата. Харпия, която се кара на мъжа си като ѝ избие възвратния клапан има всички шансове да отнесе един Еликсир или Бандит. Хрисима душица некоя, дето е въплътила божата милост? Рискът да ѝ разопаковам сама едно Ларте и да я опръскам е много реален. Чепата и чапрашита? Не ѝ мърда един Агент Провокатор от моите, пък ако ще да не е носила парфюм от първата си среща в гимназията или направо да ги мрази. Whistling Изверг, нали ви казах.

ПП Кръстницата да избягва да си сменя повече ника, нема нужда. Даже и в клюкарника сигурно знаят, че е диспансеризирана при ванилиите. Оказа се хронично Hug, че и нелечимо. А имах повече вяра в тази страхотна жена!  Whistling Whistling   bouquet Ай сега гледай ми се разсърди, че да видиш как ще те нашляпам, сладурчо. Само се шегувам, понеже ми е много чудно превъплъщението  Hug Hug, което претърпя. От друга страна като гледам теб и знам, че си приличаме - се пищисвам от страх  да не осъмна някоя заран с глад за Адикт или Кода на Армани. Шокът би ме убил.

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 08:17 от Натали Никол

# 440
Бижутка,честито и със здраве Heart Eyes Hug
От вчера те мисля,че когато пак решиш да разнообразиш с нов ник,трябва да е Vanilla или производно Grinning
Joy Е, няма какво друго да е! hahaha ooooh! Hug

ПП Кръстницата да избягва да си сменя повече ника, нема нужда. Даже и в клюкарника сигурно знаят, че е диспансеризирана при ванилиите. Оказа се хронично Hug, че и нелечимо. А имах повече вяра в тази страхотна жена!  Whistling Whistling   bouquet Ай сега гледай ми се разсърди, че да видиш как ще те нашляпам, сладурчо. Само се шегувам, понеже ми е много чудно превъплъщението  Hug Hug, което претърпя. От друга страна като гледам теб и знам, че си приличаме - се пищисвам от страх  да не осъмна някоя заран с глад за Адикт или Кода на Армани. Шокът би ме убил.
smile3534

Наталка, нали няма да припаднеш, като ти кажа, че преди да си легна снощи се напръсках обилно с ванилия, че даже и на ръцете отгоре(аз там обичам да пръскам) и сутринта( 11:27 ч.) като станах първото нещо което направих, преди да си отворя очите беше, да помириша какво е останало от пръснатото снощи?! Crazy К'во да се прави, парфюмната пристрастеност задължително избива нанякъде и води до сигурно полудяване. При теб избива Еликсирено-Л'Артово-шипрово, при други друго, а аз зациклих ванилия. Laughing
Имам си още едно съкровище Gucci Eau de Parfum Gucci, а едни чисто новички Мусони ме чакат в пощата. Heart Eyes bowuu Предколено се възнаградих с красоти!

ПП. Нат, при теб, честно, не очаквам превъплъщение, защото и ти си в крайност, онази която посочих отгоре. Няма поводи за сръдни тук, скъпа!  Hug

# 441
  • Germany
И аз обичам да подарявам парфюми  Grinning, особено на мъже Wink, там грешка нямам досега, винаги са оценени по достойнство. Имам приятели, които редовно се консултират с мен за мъжки парфюми.
На жена не бих подарила никога Angel, Sensuous Noir, Lady Vengeance, Nu, Black cashmere,Midnight poison  - точно заради полярните мнения за тях. Но ако познавам човека и знам, че ще му отговорят на характера - защо не?
Силви, стана ми интересно какво изтри за Ангела Thinking, чудно ми е кой може да се засегне на парфюм? Снощи си говорих с една мила приятелка за парфюм, който и двете познаваме. Чудех се за едно и също нещо ли говорим. Аз го усещам чист, всекидневен и много лесен, тя го усеща гурме, сладкарски, с препратка към много парфюми. Толкова различно го възприемаме и двете, но това не значи, че ще се обидя, защото възприятията ни са различни.

# 442
Снощи си говорих с една мила приятелка за парфюм, който и двете познаваме. Чудех се за едно и също нещо ли говорим. Аз го усещам чист, всекидневен и много лесен, тя го усеща гурме, сладкарски, с препратка към много парфюми. Толкова различно го възприемаме и двете, но това не значи, че ще се обидя, защото възприятията ни са различни.
kovatcheva, така се чудих и аз, конкретно в случая за Prada Candy. Аз го усещам като мек дъх от сладката, мокра сърцевина на прясно разрязано широколистно дърво. А приятелка като гъст, лепкав карамел и бонбони "лакта", но възприятията ни са такива - на всеки с особеностите, и затова са ни толкова интересни.

# 443
  • Козлодуй
Не бих могла да се изразя така цветисто както Годесчето,но в общи линии беше в смисъл,че Angel и мирише на изпотена ромка,правила секс,некъпана и замаскирала всичко с парфюм Mr. Green
Нат,ти вярно си садист,миличка Hug Heart Eyes Ароматикса на никой не бих го причинила,даже и ако недолюбвах някой...

# 444
  • София
Не бих могла да се изразя така цветисто както Годесчето,но в общи линии беше в смисъл,че Angel и мирише на изпотена ромка,правила секс,некъпана и замаскирала всичко с парфюм Mr. Green

hahaha

Е, не бих казала точно това, но Ейнджъл и за мен е невъзможен за носене и много бих искала да го усетя на някой, за да мога да видя как този парфюм може да стои красиво - както ме убеждават всеки път момичетата по парфюмериите  Flutter

# 445
  • Там, където ме обичат
Дами, моля за съвет по-знаещите:
Нали съм ненаситна и лакома на парфюми, и понеже безплатната доставка на нашия сайт предвижда 3 парфюма, та съм се замислила, кой да е третият аромат (два вече съм избрала), който да си поръчам. Нямам време за тестване, та ще трябва да избирам на сляпо.
Замислила съм се върху тези три:
http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/lolita-lempicka-l-edp-30-ml.php
http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/e-arden-5th-avenue-edp-125ml-m-m-.php
http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/versace-crystal-noir-edt-30ml.php
Харесвам трайни, шлейфови, ориенталци.
Моля ви, помагайте Praynig

# 446
  • виртуално
foxysilver
Crystal Noir, при условие че харесваш кокос,иначе Лолитата
Авенюто е приятен, лек, цветен и не особено траен

На никого не бих подарила Womanity, дори и на най-големия си враг
Лошото е, че дъщерята го е харесала много и иска отливка
Доброто е, че никой не дава   Mr. Green и аз все още дишам спокойно в къщи

# 447
Дами, моля за съвет по-знаещите:
Нали съм ненаситна и лакома на парфюми, и понеже безплатната доставка на нашия сайт предвижда 3 парфюма.....
Безплатна доставка при поръчка на 2 или повече продукта.
Ако ти е важна безплатната доставка и два парфюма са достатъчни за това.
5 Авеню не е нищо особено, излишно дадени пари и според мен.

Това е един шлейфов ориенталец http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/chopard-casmir-m-m-.php

# 448
  • София
Фокси, според мен тази Лолита Лемпика ще ти хареса (доколкото съм си изградила представа за вкуса ти от нещата, които си писала тук). Елизабет Арден 5-то авеню е много женствен аромат, но е много лек за теб, а и е твърде далече от ориенталски (и е много ретро). Кристал Ноар не го познавам.

Рапунцел, на мен също Ууманити ми е невероятно анти. Чудя се какво е това, което ми е толкова неприемливо в него.  Mr. Green

# 449
  • Там, където ме обичат
а Хипнотичната отрова и на себе си не бих си подарила Mr. Green
Joy Joy Joy отсега номинирам това изказване за Златната матара за догодина  newsm20
Elitsa_z, благодаря ти, най-после и аз да се доредя до номинация. Peace
Да споделя впечатление от този аромат:
http://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Ambre-F-tiche-1658.html
Защо ми го предложи консултантката в Съркъл, за ме е пълна мистерия.
Казах й , че харесвам ванилово-ориенталски и тя ми предложи няколко, включително този.
Така навява усещане за църква.. направо Sick. Моля да ме извинят почитателките на тази съставка.

Общи условия

Активация на акаунт