Парфюмни размисли и страсти - 146

• 39 368
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Валандин....може ли линк към тази табакова ванилия,че не мога да се ориентирам кой парфюм е  Blush

Tobacco Vanille Tom Ford

# 601
  • София
Ренка съчувствам ти SadЕликсира наистина не прилича на друг. На мен също ми избиваше на мъжки прекалено много и го махнах но нямам спомен ММ да се е оплакал.......

Значи аз съм повредена нещо Rolling Eyes На мен нито ми мирише на мъжки, нито ми е силен. Дори не си го усещам и се поливам направо с него Rolling Eyes

# 602
Момичета...може ли да ми кажете имат ли нещо общо тези два парфюма:
http://www.beautyzonebg.com/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC … BC-chloe-edp-75ml

и Chloe Love intense  Thinking

Предполагам,че са различни,защото в Клое Лав не виждам роза...но все пак да попитам  Rolling Eyes

# 603
  • BG-DE
Здравейте момичета, искам да си самоподаря за Коледа Хипнотичната отрова или Инсоленс и вече трети ден се щурам и не мога да реша кое да е. Много ще съм ви благодарна ако ми наклоните везната в една или друга посока  bouquet

# 604
  • Козлодуй
Значи аз съм повредена нещо Rolling Eyes На мен нито ми мирише на мъжки, нито ми е силен. Дори не си го усещам и се поливам направо с него Rolling Eyes
Изобщо не си повредена Naughty И на мен не ми е мъжки,просто лукс в чиста форма.Само това за неусещането ми е малко странно,доста осезаем,траен и шлейфов аромат е.

elfi4ka,познавам само Клое лов без интенз,но са различни с Клое ЕДП(аз лично предпочитам второто).

carla67,моят глас е за Хипнотичната Peace

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 12:51 от bubanka

# 605
  • Германия

Няма авария само в твоя телевизор.  Hug Нито за секунда не ми е тестостеронен или културистки силен. Луксозни смоли объркани до темперна амброзия. И аз се поливам а ла маринската, и аз жъна комплимани. Crazy Flutter

carla67, много ми се иска да услужа на дилемата ти, но не нося нито един от двата парфюма, а ги познавам отлично - за мен са буквално непоносими и ако трябва да избирам по-малкото зло, ще взема Хипнотичната. Освен това е по-подходяща за сезона. Сега ще се включат яростните привърженици и на двата  Hug Hug, дано са ти по-полезни с мнение.

ПП Сънчо бе, да не съм ти прочела мислите по телепатия   bouquet

# 606
  • Козлодуй

ПП Сънчо бе, да не съм ти прочела мислите по телепатия   bouquet
Сродните души мислят еднакво Heart Eyes Hug

# 607
  • София
Сега ще се включат яростните привърженици и на двата  Hug Hug, дано са ти по-полезни с мнение.
Няма  Stuck Out Tongue ще си трая Simple Smile И двата са lovehate парфюми, особено Инсоленс - ако човек не е убеден на 1000%, че го иска и че го може, значи твърдо не. В случай, че и двата са добре изпробвани и категорично харесвани и дилемата е само поради невъзможност и двата веднага, моите пристрастия са ясни накъде са  Heart Eyes

# 608
Лунен сън...много ти благодаря  Hug Не искам да рискувам все пак.

А има ли разлика между Хипнотичната отрова EDT и Хипнотик пойзън сеншуъл  Praynig

# 609
  • Козлодуй
Лунен сън...много ти благодаря  Hug Не искам да рискувам все пак.

А има ли разлика между Хипнотичната отрова EDT и Хипнотик пойзън сеншуъл  Praynig
Изобщо не става дума за рискове и компромиси.Вземи този,който си тествала и харесала Hug
Hypnotic Poison е само ЕДТ,доколкото помня.Не познавам sensuelle варианта.

# 610
Понеже съм тествала само сеншуъла и ми се стори много мек и топъл...се притеснявам,чистата хипн.отрова да не е по остра и различна  Thinking А там откъдето ще си взимам имат само чистата  Thinking

# 611
  • BG-DE
И двата са изпробвани и много ги харесвам, от Инсоленса имам останало още малко количество, но тези дни съм основно с него и подозирам, че докрая на седмицата ще замине, а Хипнотична досега не съм имала.  И заова съм така #Crazy

# 612
  • София
В такъв случай предлагам да си вземеш Хипнотичната, за да се разнообразиш  Peace

Елфи, на мен изобщо не ми е остра класическата Хипнотична, но на теб се боя вече да препоръчвам каквото и да е  newsm43

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 12:03 от Атти

# 613
  • София
Понеже съм тествала само сеншуъла и ми се стори много мек и топъл...се притеснявам,чистата хипн.отрова да не е по остра и различна  Thinking А там откъдето ще си взимам имат само чистата  Thinking

Елфичка, не е по-остра, по-скоро е една идея по-сладка и за мен не толкова рафинирана ("мека" е точната дума  Hug) колкото Сенсуел.. разликата обаче не е фрапантна, де.. ако искаш пробвай я ЕДТ все пак, но аз залагам, че ако харесваш едната ще ти хареса и другата.. аз лично търсех ЕДТ, пък ми изпадна на добра цена Сенсуел  Wink

Карла, щом имаш Инсоленс, вземи си Хипнотичната - малко разнообразие  Hug

ПП. С Атти пак сме на една вълна  Heart Eyes

момичета, които получихте подаръци от Килиан, моля дайте жокер (може и на лични) - кога са ви изпратени пратките, от къде/кого, имат ли някакъв тракинг номер, за колко време са пристигнали  Praynig Praynig Praynig моите още ги няма и подозирам, че някоя селянка в пощата ги е цапцарапнала лекинко  Crossing Arms

# 614
Ели,моите са изпратени на 16.12 и получени на 19.12 от Франция.
Като обикновен пакет са,без тракинг.Напълно е възможно някой да си ги е познал.
Но може и  по-късно да са ти изпратили на теб.Ще ги получиш! Hug

Общи условия

Активация на акаунт