Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 556
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро, Hug

Гали, благодаря за кафенцето  bowuu Hug, много е хубаво и морско  Wink
А за вашия тати - успешен рейс пожелавам! Hug

Навън си е доста студеничко... а трябва да се отиде до магазина и да взема да припаля колата, че да не падне тока...

# 631
ГериСян ти с толкова задачки, ами този дребошлък, има ли кой да удря по едно рамо  newsm78

# 632
Здравейте на всички! Simple Smile Навън едно хубаво зимно слънчице като е запекло, чак ме присърбяха ръцете да ида да изровя колата от пряспата пред блока! Simple Smile
Гали, страшно кафе! чак ми се прищя да го опитам, а това си е направо комплимент! Simple Smile Успешен рейс на мъжа и жив и здрав да ви се върне!
Делти, аз все си мисля, че на тия нашите мъже, просто ако не са им поне малко луди жените, няма как да им се получи да изтраят  Thinking

# 633
Снежни поздрави принцесиии!! Hug Hug Hug
Радвам се ,че тук е весело и компанията се увеличава с нови-стари членове,със съвсем,съвсем нови малчовци,още скритички на топличко .С това лошо време не можем да си правим срещите на живо така както ни се иска,ама живот и здраве идва пролетта.
Добре дошла flower84  Hug   love001 Ти ще си ни цветенцето в принцеската тема newsm51
Агира,тука сме само такъв отбор юначки,особенно като ги няма татковците,така че давай смело напред и НЕ БОЙ СЪ!!!-както казва Делти!!Така бебовците още от предния свят знаят каква мама ще имат и се подготвят психически на купона на земята newsm68
Натали,да знаеш как добре се посмях на този текст.Аз мисля,че за добро съм свидетел и участник на всичко това,което е описано.Ако не го бях изпитала,сега нямаше да мога да оценя това,което имам.
Има един много хубав филм на Костурица-Ъндърграунд.Изтеглете си и го гледайте,ако не сте.Това е филм класика за социализъма и комунизъма.
Гери,радвам се,че е в десятката попадението на екипажа-това е може би 80% от успешността на рейса!
Гали,да знаеш откога не съм чувала във Варна приказката хайде с шейните и навън.Преди две години имаше някакъв бегъл опит това да се случи за седмица може би!!Пързаляйте се и заради нас!!!
От мен един хубав следобеден,съботен коктейл 

# 634
Здравейте!
Да мина и аз да се разпиша днеска.Излизахме с малката навън с шейната ,нали сме набрали вече инерция.Връщаме се и асансьора се развалил през това време голям кеффффф,живеем на 8 я етаж. Whistling Добре ,че слезе комшията да ми помогне с шейната и Ивет наготе,че се вкиснах страшно.И една приятелка се обади на кафе да ходим,но без асансьор никъде не ми се мърда.Иначе времето си е верно чудесно днес. Grinning
Гале,лек рейс на вашия татко!
Агира,да се пазиш,че аз веднъж бях се изтърсила с тумбака,зимата в която бях бременна 2009/2010 беше просто ужасна.
Наде,не само се посмях и аз ами чак и се просълзих.Просто се завърнах много назад в годините на моето детство и ми стана хем мило,хем смешно.
Цветенце,спомням си аз ,бременни бяхме като се вписахме в тази тема.
Весето на купон отиде снощи и никаква не се е списвала днеска.Весееее,да не ти е тежко на главата? Laughing
Гери сян,супер ,че е попаднал сред хубави хора мъжът ти.И моя така. Sunglasses
Делта,браво с корем на лодка ,по-смела си и от мене.
МамаР,каква страхотна пързалка се е заформила точно до вас,но с нашия асансьор ще пропуснем днес. Confused

# 635
Да докладвам и аз.Прибрах се фризирана и нагласена.А какво е хубаво навън,не е студено и до нас на баирчето дечицата умират от кеф да се спускат по снега.Искам и аз,ама съм вече дъртичка. Wink
Гали,успешен рейс на момчето ти.Да,в Бразилия е лято.Моя писа,че е топло и ловят риба,докато чакат на рейда.
Спокоен следобед1Принцеси,аз отивам да простирам докато има слънце и после мисля да си полегна.
 Hug

# 636
  • Varna
ГАЛЧЕ,
Лек рейс на вашия тати smile3548 и свестен екипаж newsm10 Сега ви е едно тъпо, но поне знаЙш, че отива в БразилскУ....любимо място на нашия тати...ама сега пере през БалтийскУтУ мУре.

ГериСян,
Както е казала Надето, голям късмет това със свестен екипаж. ЩотУ моя като се прибере след рейс с такива свестни момчета, не е толкова уморен от рейса. Дай Боже всекиму по-често да случват така!

И аз сЪ прибраФ от фризьор, боядисана и доволна.  newsm03 А времето навънка наистина е чудесно. Лелееейй, какво хубаво слънчице е грейнало  Nature Sun With Face на пук на студа. Дано да е слънчево дори при тези температури които се очакват Praynig....няма да ни се струва, че ще е толкова студено....ще залъжем гадният студ Grinning
Набързо забърках едни Яйца по панагюрски....ако имам муза по - късно може и друго да забъркам. Но за сега засядам тука пред ПС-то и шЪ мързИлувЪм newsm47

# 637
Хайде честито на фризиранитe, да бяхте казали че днес е денят и ние да си запазим час Wink
Тук при нас ни слънце ни нищо, и с този сладолед на Надето още повече ми замръзна носа, че и прането в стаята опнах на сушилника и над 20 градуса не мога да мръдна термометъра...
Nataliiiiiii верно „дебелани” заедно бяхме и shanika помня, ама нещо май и тя е в отпуск по форумски Simple Smile Вече като си имам компания и не съм самa в очакване да се завърне любимия човек доста по-бързо минават дните... Нашият тати замина преди 17 дни и живот и здраве си го чакаме средата на август. Той пътува през тихия (както казвам аз – отзад на глобуса Simple Smile ) и казва че голям кочан, голям студ, ама вика има и добра страна, лошо времето и не им давали да работят навън, по-малко ги пресирали както казва той Wink
Живи и здрави да се завърнат момчетата ни!
Нещо ме боли главата мен, пих един аналгин и се опъвам на дивана докато малчо спи и аз да отпочина...

# 638
 wavey Бомба съм днес  Wink , от сутринта съм в движние, дори и една разходка сред гората направих  Laughing  Утре сме на пикник, Надето знае какви заслони има на нашия балкан  Wink
Гали, лек рейс на твоето мемче . Живи и здрави да се завърнат молските ни лъвове!
Днес отново Босфора е затворен, а това ме прави по-спокойна....а и веста че ще разтоварват, след като натоварят от Констанца в Бургас  Laughing  Дано само да имаме възможност да се видим, тък и те щом ще влизат в нефтохима да разтоварват....няма да са пълни и ще свършат вързо....може и да няма време за поръчване но лодка и срещи.....но коквото токова.
Цветенце, добре дошла!
Гери, хич не се тревожи за колата, тази седмица все още температурите са прилични, ама другата ще е ужасна....тогаз със сигурност и моята няма да запали  Mr. Green
Делти, Мамич поздровления за прическите, само тъйййй, трябва винаги да сме хубави, независиму дали сме сами или с мъжете  Peace
И аз ще мързелувам, чистия въздух ми се отрази добре....време е и аз да си полегна  Wink

# 639
Привет момичета, Маме, Делти, честите ви нови главички, другата седмица и аз ще ви последвам, че съм станала за боядисване.
Гали, как беше на пързалката? Искам и аз сняг за пързаляне, но тук само лед и вятър си имаме.
Лек път и успешен рейс на твоето момче Hug
Веси, какъв пикник во това време бе, браво на теб, ти си нашата купонджийка, само така!!!
Агира, леко бременеене и най-хубавото бебе на света Wink
Отивам да извадя чашите за вицето Grinning Хубава вечер!

# 640
Момичета,благодаря за пожеланията.Надяваме се мъжът ми да се прибере края на април за бала на щерката.Тя е казала,че ако баща и го няма не иска гости за бала.А ние сме голяма рода и имаме доста приятели които са вече поканени,а тя ще го изживее неприятно.Но да се надяваме,че ще успее да се прибере навреме.
Ние чак сега се прибираме от кафето и пързалката.Ходихме и с трите дъщери.Приятелите на голямата дъщеря я хвърляхамалката в преспите и тя сякаш се гмуркаше.Беше голяма радост,но постояхме доста на студа и имаше сняг даже в бельото, та дано не се разболеем.
Делти,Маме честити прически.
Веси-докато учех в Шумен много ходихме на една вила на полицията горе на платото.Имам мн.хубави спомени,но сега нещо трудно се навивам да ходя зимата.
След малко отивам да будя дребосъка,че сме на гости и трябва да се гласим

# 641
  • Varna
Галче,
Няма да сте съвсем увесили нос Wink Я виж пързалката как оправя настроение, пък и продължението ви чака на гости Wink Иначе, нямам нова прическа бе душата. Само всеки месец по това време боядисвам. Моята коса няма нужда от фризиране,......както каза flower84 -а по нагорЯ. Боядисват и подсушават.....толкУз....тя сама си заема формата....просто си е къдравелка и като е постригана добре, няма нужда от фризура.
Големи купонджии сте бееее, но е чудесно, в тези студени и дълги зимни вечери newsm10

# 642
опала тука съм...
времето днес беше чудно, таа като се прибрах от магазина, метнах малкия навън, много добре му дойде на снежеца.  Mr. Green
а пък колата, наистина си запали, аз какво съм я замислила, то наистина не е студено чак толкова, че да не запали... ама поне я почистих от снега.

Цвете, живеем със свеки, тааа ми помага - събота и неделя. през седмицата си ходи на работа жената. Simple Smile

Ето и да се представим с малкия ми капитан:

# 643
Делтиии, честита нова прическа Simple Smile а аз утре ще боядисвам свеки Simple Smile  4470

# 644
  • Varna
Герииии,
Много сте красивиии, ама много бееееееее...пу, пу да не ви е на уруки newsm10
Нямам нова прическа бе душата, нали това писах, че всеки месец си ходя да боядисват, щото сЪ вижда бялата коса. Нямам нужда от нова прическа. Laughing

Оффф, кога ми беше Диването, такава топчицаааа..................

Общи условия

Активация на акаунт