Гали, благодаря за кафенцето
, много е хубаво и морско
А за вашия тати - успешен рейс пожелавам!

Навън си е доста студеничко... а трябва да се отиде до магазина и да взема да припаля колата, че да не падне тока...
Навън едно хубаво зимно слънчице като е запекло, чак ме присърбяха ръцете да ида да изровя колата от пряспата пред блока!
Успешен рейс на мъжа и жив и здрав да ви се върне!

Ти ще си ни цветенцето в принцеската тема 

Добре ,че слезе комшията да ми помогне с шейната и Ивет наготе,че се вкиснах страшно.И една приятелка се обади на кафе да ходим,но без асансьор никъде не ми се мърда.Иначе времето си е верно чудесно днес. 

и свестен екипаж
Сега ви е едно тъпо, но поне знаЙш, че отива в БразилскУ....любимо място на нашия тати...ама сега пере през БалтийскУтУ мУре.
А времето навънка наистина е чудесно. Лелееейй, какво хубаво слънчице е грейнало
на пук на студа. Дано да е слънчево дори при тези температури които се очакват
....няма да ни се струва, че ще е толкова студено....ще залъжем гадният студ 

Вече като си имам компания и не съм самa в очакване да се завърне любимия човек доста по-бързо минават дните... Нашият тати замина преди 17 дни и живот и здраве си го чакаме средата на август. Той пътува през тихия (както казвам аз – отзад на глобуса
) и казва че голям кочан, голям студ, ама вика има и добра страна, лошо времето и не им давали да работят навън, по-малко ги пресирали както казва той 
Бомба съм днес
, от сутринта съм в движние, дори и една разходка сред гората направих 

Хубава вечер!
Я виж пързалката как оправя настроение, пък и продължението ви чака на гости
Иначе, нямам нова прическа бе душата. Само всеки месец по това време боядисвам. Моята коса няма нужда от фризиране,......както каза flower84 -а по нагорЯ. Боядисват и подсушават.....толкУз....тя сама си заема формата....просто си е къдравелка и като е постригана добре, няма нужда от фризура.