Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 555
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Gali, голям купон е паднал на снега, дано успее татито да си дойде за бала, да зарадвате щерката!
Веси, явно ще е на снежен пикник  newsm12 Странна работа Simple Smile
Делти, я стига се обяснява на всички, ами гордо приемай комплиментите  newsm03
Гери, прекрасна снимка с прекрасни хора! Хубаво е когато се разбираш с тези, с които живееш и аз тръгнах с тази за огромно мое съжаление – илюзия...Надявам се при теб отношенията по между ви да се развиват само в положителна посока... Живеем с надежда в един скорошен ден да се отделим, ама както искаме още един дребосък да ни краси семейството, ще я видим до къде ще я докараме. Но едно разбрах със сигурност, не си заслужава да се ядосваш и да трошиш нерви, на някои неща е по-добре да се поглежда по повърхностно!
Хайде да сипваме винцето да се посгреем  Wine Glass

# 646
Гери,много сте хубави с Едуард.
Как живеете със свекърви направо незнам.Моята е далеко и така ни е по-добре.

# 647
Благодаря за милите думи, момичета.  Hug
А със свеки, да не си мислите, че винаги е розово - НЕЕЕЕ!  Stop Mr. Green
Но ние с моя мъж си мечтаем да се отделим, да създадем свое собствено жилище, да го превърнем в уютен и прекрасен ДОМ, в който да отгледаме Еди и дай Боже още едно такова съкровище (ако може розовичко  Blush stork-girl)

# 648
Благодаря за милите думи, момичета.  Hug
А със свеки, да не си мислите, че винаги е розово - НЕЕЕЕ!  Stop Mr. Green
Но ние с моя мъж си мечтаем да се отделим, да създадем свое собствено жилище, да го превърнем в уютен и прекрасен ДОМ, в който да отгледаме Еди и дай Боже още едно такова съкровище (ако може розовичко  Blush stork-girl)

Пожелавам ви го! Hug
Много бях щастлива от факта,че Ивет е момиченце. Simple Smile
Моите диванета днес ми скъсаха нервите и ги отделих в отделни стаи.Наду ми се главата.
Дано до утре да са оправили асансьора ,че да се измъкнем от тука .
Лека нощ и вълшебни сънища на всички! Hug

# 649
Кой става в неделя преди 8 - този, който си пише с моряка Simple Smile
Добро утро на всички ви!
Прясно сварено кафенце...

# 650
Добро утро цветенце, мерси за кафенцето! Хубаво събуждане си имала днес Simple Smile
И аз станах рано, че малката трябваше да ходи на състезание по хандбал, обаче, те пък го отмениха. Разходихме и кучо - така хубаво е пекнало, че минусовите температури не се усещат.
След обед пък мислим да се разходим до спортните магазини, че щерката няма шапка.
Хубав и слънчев ден!

# 651
Добро утро, русалки.. Hug

Цвете, благодаря за свежото кафенце!  Hug

Пекнало супер, таа след като си вземе сутрешната дрямка малкия ми капитан и го мятам навън на снега отново  Mr. Green

# 652
Добро утро и от мен  Wink
Цветенце, страхотно кафенце, ще изпия поне двойна доза, Тъкмо сега приключихме с оргонизацията за днес  Wink , и по обяд сме готови за пикника. На баира има страхотни заслони, с вградени камини и барбекюта, единият е точно до онози вила за която се и спомнила Галито....обличаме се топло, я и там с греена ракийка и тежки мезета откарваме 4-5часа. Студено е, но слънцето създава усещане за топлина, щом ходих по двора по пижама  Laughing
Гери, страхотни сте, а малкия е такъв сладур, ще го изям  Wink
Момичета, хубав неделен ден  Hug

# 653
Цветенце-благодаря за кафенцето.

Досега съм обикаляла да купувам подарък, че сме на детски рожден ден.Оказа се че заради снега вси4ки магазини са затворили в неделя.И палих колата да отида до близкият ни МОл.Сега се чувствам като ледена шушулка.

Веси -весело изкарване на пикника.

# 654
Добър снежен неделен ден   Nature Sunny cold
Цвете,това е най-хубавото сутрешно събуждане - със сладка приказка с любимия човек,когато е на път.
Гери,този сладурски топчо ми напомня моя малкия юнак-беше същия бузльо-сякаш си му  напомпил бузките!!!Да ти е жив и здрав и да ти носи много радост и любов.А доколкото за съвместния живот със свекито,ти пожелавам да имате и двете повече търпение,докато се снабдите с ваше жилище.Дай си поръчката там горе на този дето отговаря за това и вярвай ,че ще стане.
В тази връзка ви препоръчвам момичета, една страхотна книжка на Бербел Мор-Поръчки от Вселената. smile3529
Можете да си я изтеглите оттукhttp://www.spiralata.net/booklist.php?fieldFrom0=60&LangID=0&Letter=%CC
Веси,весело изкарване!! newsm53
Аз днес съм се изпринцесила,защото вчера се престарах и ми стига простеене!!Ама трябваше да се размразя,защото дори Пенка беше замръзнала,коееееето говори,че навън наистина е голям студ.
Айде,хубав неделен ден!!  love001

# 655
mim_d в такива снежни и студени дни като изминалите все съм се чудила на хората с кучета, в този студ навън, а не може без да го разходиш животинчето, големи грижи си изискват и те...
vesselaa заслони с вградени камини... много ме озадъчи, трябва да качиш някоя друга снимка да покажеш за какво иде реч... направо да му се приходи на човек само като си го представям, пред камина а в снега...
GALI-GALI приятно изкарване на тържеството!
Аз пък днес се разшетах,  newsm79 уж неделя е за почивка, ама то при нас като не ходиш на работа всеки ден е какъвто си го направиш. Та сутринта пуснахме прахосмукачка с моя малкия сладур, че той нали ми е пръв помощник като задърпа да я пуска сам така ме изпращя в главата още ми се вие свят Grinning Сега спи сладко в кошарата, а аз ще разпусна малко из интернет.
Да ви се оплача, 3 дни преди мъжа ми да замине на рейс тази година, ходихме до Варна да се явя на един изпит и... откаднаха ни лаптопа... та сега съм се амбицирала така да се каже – да си го върна Simple Smile затова ако искате да си опитате късмета, заповядайте - http://konkurs-bg.blogspot.com/2012/01/macbook-air-vipofertabg.html
Ние с моя малчо също излязохме малко на снега хем да поизчистим колата, хем да си поиграе, ама нещо му замръзна нослето и бързо се прибрахме. Иначе слънцето пече ли пече, много е приятно.
Усмихнат следобед на всички!

# 656

Здравейте и заповядайте по едно следобедно питие!
Аз днес ходих да нагледам къщата на моряка и да погостувам на старите си съседки и като му отпрахме една приказка - стана обед.Времето беше приятно,но трудно се върви,хлъзга се.Вчера моя фризьор ми каза,че ползва течни вериги.Купува си флакон от бензиностанциятя,напръсква подметките на обувките,изчаква да изсъхнат 10-15 мин и поема.Може да е полезно,затова споделям с вас.
Гери,много сте сладки с малкия капитан,да ти е жив и здрав.А колкото до свекървата,не се умира,аз живях 30 год. с тях и съм си все още жива. JoyНо сега като сме си сами , е съвсем друго.Затова и децата ми живеят отделно - всеки на къщата си и идват само на гости.Пожелавам ви по-скоро да се сдобиете със самостоятелни жилище и да си живеете както на вас ви харесва.
Хубав следобед и приятна вечер,Принцеси!
Аз отивам да простея 1ironing

# 657
оо прекрасно следобедно питие, ще се възползвам не само тук във форума  Blush  bowuu

# 658
# 659
Добрър вечер, принцеси!
Днес беш един страхотен леден ден за мен! Малко ми е  Joy така ама щото в други ден студ не дстуд ще има лодка и ще ходя на БургаШ  Wink , от притеснение как ще са кача по трапа ме хвана винуту  Laughing , аз ще се кача ама как ще сляза не знам  Laughing ....., успокояма ме факта че мното филипинци има  Laughing шъ ма Носят......ако ме иЗпуспат , да знайте що не съ обаждм   Wink  друг сцеНарий - останала съм при капитана  Laughing
Цветенце, заповядайте ми на гости ще ви заведа на това място и ще се влюбите  Wink , само кажете кога, всеки сезон е уникален...но зимата за мен е най-приятно...въпреки че е студено....

Общи условия

Активация на акаунт