ЗАНИМАНИЯ С 6-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 181
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Да ви е честита новата 2012 година! Да сте живи,да сте здрави,да сте винаги засмяни!

И аз не мога да не похваля Жожо-спа като пън Mr. Green а само се притеснявахме да не се стресира! Преди да започне същинската пукотевица в 00 часа, дребния се будеше от някой по-силен пукот,но в 00 въпреки,че беше като в Бейрут-спа като заклан Mr. Green

# 586
Нашто се събуди с любопитство, ама аз и не очаквах да се стресне, свикнала е. Обаче после ме побърка направо. Все пак ми даде възможност спокойно да изпия цяла бира достатъчно време преди да се наложи да я кърмя. В момента страдам от хранителен махмурлук.  Tired

# 587
  • UK
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! НОВАТА 2012 ДА БЪДЕ ПО-ЩАСТЛИВА ,ПО- СПОРНА И ПО-БЛАГОДАТНА!
МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА ДА РАСТАТ ЗАДРАВИ , ЩАСТЛИВИ , РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ.

# 588
  • Sunshine state

Добро утро или добър ден. Hug
Понеже вече ви честитих новата година,започвам направо с отчета.
Малката купонджийка остана будна до 00.30ч. снощи,но не заради бомбичките(те изобщо не се чуваха дори),а просто защото беше решила,че няма да спи. Laughing Та посрещнахме новата година с нея,след което заспа,но ставала през 2 часа ту за вода,ту за биберон.В 8ч. окончателно се наспала и я слушах от другата стая как крещи и извива трели игриво. Crazy Мъжът ми твърди,че се е наспал,въпреки ставанията й. Crazy Предложих му да си доспи,но отказа.Днес ще остана да спя аз при нея,че от 3 дни насам само той я гледа нощно време. Peace
При нас бе спокойно,нямаше много пукотевица.И ние хвърляхме пиратки де,да не си помислите,че ще пропуснем. Mr. Green Имаше останали от миналата НГ и решихме да ги оползотворим. Whistling
Аз отивам да си допия кафето.  bouquet

# 589
  • София
Да питам нещо,помагайте молим...начи,захранен е вече :зеленчуци и месо яде и днес мисля да дам каша следобед- как се дава? Цяла порция или няколко лъжички?

# 590
Магнетче, ако е за първи път, казват няколко лъжички. Аз започнах с една лъжица каша и съответното количество вода (нали на опаковката пише пропорции), а на следващия ден вече дадох цяла.

# 591
  • София
Пуци в на ХИП  пише,има как се прави с вода,с мляко.... дефакто минимума е 100мл вода с 2 лъжици каша на прах...та идеята ми е от таз смес примерно -давам само 2-3 лъжички?

# 592
  • Sunshine state
Магнет,правилно си разбрала.От готовата смес по указание даваш 1-2 лъжички. Peace
Напоследък Лора заспива по много странен начин-опитва се да достигне нещо и така заспива.
Вашите бебоци правят ли така?

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 14:54 от Pupitka

# 593
  • UK
Почти ви изчетох  най-накрая .
Ние бяхме на гости на едни братовчеди . Анни остана при баба и дядо.Казаха че уж не се била изплашила ,но когато се прибрахме към 2 и двамата бутаха количката в коридора, а маймуната ги гледаше много страшно отвътре. После си хапна и се буди само два пъти за бибата.

# 594
За много години момичета!
Ние седнахме рано на масата около 18:00, малкия тъкмо беше заспал. Нооо 00:00 се събуди от гърмежите - не е плакал, аз го взех и му ги показах през прозореца , беше му интересно. Има егати ненормалниците - от нашия и другия блок двама идиоти се стреляха с ракети, в резултат имахме петно от барут по прозореца. Аз бях в другата стая, но доколкото разбрах тъкмо мъжа ми затворил прозореца и видял порче от ракетата - разстоянието е повече от 200м между двете сгради. Бях бясна.
Стоически издържахме до 01:30 и си легнах.
Магнет аз първия път направих 1/2 доза от кашата и дадох няколко лъжички, на следващия ден 1/2 и на третия ден цяла доза.
Пупи Дидко заспива с вирнати крака вече няколко пъти, а в момента се държи за една играчка закачена на кошарата и така заспа. Снощи беше заспал докато гледа на земята биберона, който сам хвърля там Simple Smile.

# 595
  • UK
Pupitka и ние го правит това хахахаха
 Слагам я в леглото бутам бибата в устата и тя като по команда свива коленцата и си обръща като забива нослето и бибката в леглото и отнася плувката. Много е смешна милата, но веднага заспива.

# 596
  • София
Благодаря ви Hug значи ше направя така: 50мл вода и 1 лъжица каша и от това лъжичка-две, утре: ще дам цялата тази доза, а в другиден вече 100мл вода и 2 лъжици каша.

# 597
Магнет, и аз така направих с кашата-50мл. вода 1 лъжица каша. Дадох й няколко лъжички, на другия ден цялото и така.....
Мимито вчера спа от 22:00 до 00:30 и после като се събуди.... до 03:00, буди се няколко пъти, в 06:00 яде и 10:00 се наспа и сега съм доста изморена. Пукотевиците не ги отрази, спеше си дълбоко.

# 598
Благодаря ви Hug значи ше направя така: 50мл вода и 1 лъжица каша и от това лъжичка-две, утре: ще дам цялата тази доза, а в другиден вече 100мл вода и 2 лъжици каша.

И аз така направих.

Правят, Пупи, правят.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Да не говорим, че насън вири краци, но това го отдавам на газове.

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 14:58 от ИрПуц

# 599
  • Sunshine state
 Joy Joy Joy
Малее,как е заспала и твоята душица. ooooh! Изглежда в стремежа си да се докопат до нещо ,просто се уморяват и заспиват в движение.И ние сме от сомнамбулите. Mr. Green Вирим крака,тръгваме нанякъде и заспиваме по средата на движението,говорим насън,абе страшна работа. Laughing Веднъж я чувам,че си бабосва нещо "Аба-баба-абу",поглеждам-спи. Shocked
А понякога се събужда и сякаш се сеща накъде е тръгнала и продължава,но заспива в още по-изкривена поза. Simple Smile
Девил,това за барута по прозореца много ме разсмя.Споделих го с мъжа ми,щото той  е пироман и направо беше запленен от способностите на вашите съседи.  Party
Мама на Ани,и твоят пост ме усмихна.Говоря за частта с бабата и дядото,бутащи количката в коридора. hahaha Представям си ги горките в отчаянието си. Whistling Сигурно не са искали да ви притесняват и за това са казали,че е спокойна.Много мило от тяхна страна.И майка ми не би ми казала,ако Лора плаче.То какво можеш да направиш от разстояние,освен да се притесняваш?На моя колежка майка й постоянно й се обажда за щяло и нещяло-детето мрънкало,звъни,детето плачело-звъни,детето искало мама-звъни.И така само се притесняваше,когато й се налагаше да идва на лекции,а майка й постоянно звъни.Сега изобщо не й го оставят и не могат да мръднат никъде.Според мен,когато си поел ангажимент да гледаш детето,би трябвало да умееш да се справиш с някои ситуации,без да тревожиш родителите.Нормално е бебе да плаче,особено ако обстановката не му е позната.Разбира се,има и ситуации,в които трябва да се уведомят родителите-болест,нараняване,неистов плач и т.н.  Peace
Иве,тежка нощ сте изкарали,но имаш златен мъж,който те щади.Права си,че като видят какво е,започват да оценяват труда ни. Hug
Магнет,успех с кашата!Да кажеш как се е приела. Peace

Пак стана много дълго,съжалявам. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт