ЗАНИМАНИЯ С 6-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 178
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И Жожо вири краци насън  Mr. Green няма пропуск!

Кашата засега се прие,въпреки че аз я пробвах и ми се стори супер безвкусна Thinking

# 601
А, де, и аз с това си блъскам главата от седмици насам. Безвкусна, безвкусна, а я лапа като ламя!  hahaha Почна диването да си мята играчките на пода, добре че има доста, да не търча да мия непрекъснато. И ме гледа една хрисима, хрисима "Кой, аз ли?".  Twisted Evil

# 602
Оказва се, че Мими е обратно на другите бебковци ..... за кашата отваря уста, но като хапне няма 100 гр. и почва да мрънка и да реве, същото го прави и със зеленчуците, а пък плодовете ги обича  newsm78
Аз каша й давам безмлечна, и се чудя дали затова не я харесва......

# 603
Иве, и аз давам безмлечна, не е затова. То това е нормалното, да харесват сладките плодове.  Laughing

# 604
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МОМИЧЕТА  Hug Hug Hug Много здраве, сплотеност и любов на всички ви! Благодаря, че ви има, че на моменти тук съм толкова самотна, че ми иде да се гръмна!
Свекърите естествено размислиха в последния моменти и решиха да дойдат, така направи и зълвата със зетя и бебето. Аз цял ден чистих из нас, готвих, правех мезета, салати... Не можах да обърна много внимание на детето, по принуда мъж ми го гледаше и се убеди, че наистина често плаче и че наиситна изискват енергия заниманията с него!
Нова година едва я дочакахме, с мъка задъжах малкият до 24ч. После отидохме да се приспиваме и понеже беше вече превъзбуден, а и предполагам, че шумът и многото хора го обезпокоиха, се почна едно киселеене и плачене до 3 часа!!! След това се разбуди в 3.30, после в 5 и накрая в 6.30 изобщо не можах да успокоя плаченето му и се наложи да го щипя, за да се разбуди окончателно. Цял ден плаче и мрънка, мъжът ми вече е дори обезпокоен защо детето е толкова нервно. Последните гости си отидоха преди малко и Коки се отпусна, заспа лесно и поспа почти час. Сега даже си играе самичък цели 10мин. По-спокоен е, когато сме си само ние. А и от 8 сутринта до 15ч само чистя, не съм седнала и за 5мин. Намекнах нещо от типа 'Всички цапаме, един чисти', но никой не схвана намека ми и аз си чистя, а зълва ми след мене цапа пасатори, чинии и какво ли още не (без да измие нищо, разбира се). Та така, днес 7 часа хвърча като финикиец. После изгушках и поиграх с малкия и заспа, явно и липсата на време за него, е допринесло за нервността му.
Сега мъжо спи. А аз пак ще си будувам, нали съм свикнала...

# 605
Е, Майче, извинявай, ама как може такова нещо! Да виснат сто часа в къща с бебе!  Stop А и защо е било нужно да го държите буден до 12? Карам ти се, ама ти се карам, щото си толкова бяла и добра, че си за бой и ти.  Hug Егати хората!

# 606
Ами добре че дойдоха едни други гости за половин час, иначе зълвта мислеше да остане да спи и тази вечер тук с бебето!
Иначе снощи отидох в другата стая да го приспивам на два пъти (будеше се за 15-20мин) и чувах свекърите от другата стая само да редят: "Къде е Мая? Константин къде е? Ще пропуснат Новата година! Къде е Мая, ама ще дойде ли за 12ч?'. И за да не говорят, че се отлъчвам от тях, че крия детето и тем подобни, го донесох в дневната. Преди време свекър ми се беше оплакал, че си крия бебето, понеже ходех да го кърмя в другата стая. Мъж ми казал, че ме е срам и той изкоментира, че не трябва да се срамувам, той бил лекар все пак, какво ли не е виждал!!! Изглежда не разбра, че не него, а мене ме е срам. Не че докато бях бременна, не ми нахълта една вечер, докато бях гола, за да си мажа корема и гърдите срещу стриите...

# 607
  • София
Оказва се, че Мими е обратно на другите бебковци ..... за кашата отваря уста, но като хапне няма 100 гр. и почва да мрънка и да реве, същото го прави и със зеленчуците,

същата работа,не че не си изяжда пюрето-изяжда го ,но точно както описваш и това го прави отскоро...

# 608
Ужас! Ужас! Ще пропуснете Новата година, въх! Гррр, как се ядосах! Като си помисля аз за какви дреболии си го изкарвам на мъжа ми заради неговите роднини, които са страхотни хора, впрочем, но имаме разлики в нагласите с брат му и аз се изнервям честичко.  Confused

Със зеленчуковото пюре и у нас е така. Днес вече стигнах до извода, че се наяжда по-бързо и с по-малко, отколкото си въобразявам.

# 609
  • Berlin
Честита нова година! Много здраве, щастие и късмет ви желая и весели похапващи и поспиващи бебчета!  Mr. Green
Ние бяхме у кумовете от вчера следобед и днес се върнахме. Имаше още 2 бебчета, та беше веселба. Те позаспаха към 21ч. и бяха сравнително спокойни около новата година. Ние естествено не спахме много, изкарахме много добре. Какво ви се падна от баницата? Simple Smile На мен здраве и нов апартамент (раобтим нали по въпроса), на мъжа ми ученето (той има да завършва бакалавър още  Laughing), а на Павчо - любов. Всеки с късмета си. Simple Smile

Аз давам млечна оризова каша (вкусна ми е  Grinning) и след пюрето давам АМ, не мисля да махам млякото от някое ядене, а с плодовете хич не бързам. 1во ще си въведа каквото мога зеленчук и тогава по малко ще давам плод.

Мая, ама те и свекърите ти ... как ще настояват бебето да стои до толкова късно ...  ooooh!

# 610
На мен ми се падна работата  Laughing, на мъжа ми пъргавите крачета (късмет, предназначен за мен си), а на Кица се падна здравето. Доволна съм.

# 611
  • София
Мая..по-добре да не коментирам...че... #Cussing out

Аз да ви споделя -за пореден път разочарована от приятелите на мъжО, от едни от тях де...бях ги поканила на НГ в нас и жената от 100 кладенеца вода донесе за да не дойдат: 1.децата-нямало кой да ги гледа,а малкия им лягал в 22, та ако дойдели щяло нали да е до преди този час, а не може да го остави на майка й щото оназ била на работа...освен това нямали никакви пари и щяли да си останат у тях- Убу-аз никой не насилвам! Обаче сега качила във фейса снимки от новогодишно събиране,даже мъжо й се похвалил на моя че били в сестра й...ок,но се чувствам тъпо! Тази въпросната само като има нужда се обажда,а сега по-често че се записа да учи и само ме тормози за помощ ...учебници и прочие #Cussing out и сега съм решила тотален игнор ooooh!

# 612
Майче, и аз няма да коментирам, че съм бясна. Горката, как издържаш не знам.  Hug
Магнетче, най-добре наистина да не се занимаваш с такива хора!
Пуци, и на мен ми се падна успешна кариера, на мъжът ми му с падна нова кола, а това не е ново, той ги сменя по две, три на година и сега пак си продава колата и то откакто я е купил (тя е на мое име и я купихме на 08,03,2011г.)  Mr. Green

# 613
Мацки, мерси за съчувствието, как издържам и аз не знам.
Преди час и нещо мъжо стана и предложи да погледа малкото, а аз да поспя. Приех на драго сърце и не успях изобщо да заспя, разбира се. Но поне полежах отатък на тъмно, отпочинах, нали не бях седнала цял ден и си посъбрах мислите. Нищо, че вече наново ми се разпилахя.
Магнет, съжалявам за това наистина грозно изпълнение от страна на твойта "приятелка", но в такива моменти човек разбира на кого наистина може да държи. Сега вече знаеш, че за нея всичко е интерес и имаш по-реален погелд върху нещата.
Тук баница с късмети не правят. Аз обаче във фейсбук си изтеглих едно и ми се падна кола  Joy

# 614
Добро утро! Тази нощ едно будене по-малко, та съм и аз малко по-наспана. Вече като я видя, че не е будна от нервност, глад илки жажда, а просто е будна, я зарязвам, заспива си.

Магнет, точно така - игнор и да се оправя сама.

Общи условия

Активация на акаунт