ЗАНИМАНИЯ С 6-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Sunshine state

Привет на всички!
Майче,направо ме разби с тия изпълнения на роднините на мъжа ти. Shocked Не стига,че се самопоканили,ами и нагли. ooooh! Нормално е Кокича да е крив,след тази тирада.Изтощил се е малкият.И аз като Пуц се изнервям от дреболии,а камо ли да ми се изтърсят и да ми тормозят детето до сума ти часа.Направо ще ги разстрелям,а после мъжът ми ще го отнесе яко. #2gunfire
Иве,каква каша хапвате вие?
магнет,поне да не бяха публикували снимки във ФБ.  Close И аз ако съм,щях да ги отсвиря.
Пуц,какъв кеф е да се наспиш. Whistling Желая повече такива нощи. Peace

Тази нощ е спала добре.Теорията,че колкото повече спи през деня,толкова по-добре спи нощем се потвърждава за пореден път.Тя спи 3 пъти на ден-веднъж към 11-12,след обедното към 2 до към 4-5ч. и пред вечеря към 6-7ч. пак дремва.Ако пропусне някой сън,през нощта не спи добре. Peace
Днес ще отскочим до Карфур да купим каша,че е на свършване.  bouquet

# 616
ЧЕСТИТА НОВА 2012 ГОДИНА МИЛИ МАМИ

# 617
Добриутро!
Пуц, много се радвам за вас. Само така!
Пупи, не мога да му кажа дума, защото излиза, че те ни дали апартамент да живеем в него, а аз съм неблагодарна и не ги сакам. Няма значение. Мисля, че Коким усеща отсега разликата между едните баба и дядо и другите (моите родители) и с годините сам ще си прави заключения. Последният път като бях в София, освен че накупиха милиарди дрехи пак, мама ми даде и 100лв за Нова година. От свекърите още нищо не сме получили, нито като се роди, нито за Нова година, нито изобщо не са взимали нещо набебето. Освен една жилетка дето изплете свекърва ми и то на мене ми е много циганска някак. На племенника изплете 3-4 вече (комплект с гащеризонче) шаренки, хубавки. Няма значение. Тука има една поговорка: Се се върти, се се вракя. Се се памти, се се плакя (Всичко се върти, всичко се връща. Всичко се помни, всичко се плаща)!
Ние изобщо не спахме, което не е учудващо. Будеше се 4-5 пъти, накрая спа на спалнята пак. сега скимти, а не иска да спи, само сумти и сбръчква лицето и пръхти ядосано...

# 618
 Shocked Висват ви на главата от тъмно до тъмно и даже подарък на детето не носят?! Боже! Бо-же! Предполагам това до голяма част е поради факта, че си българка, нали? Млъквам, че само нецензурни слова ми напират.  Twisted Evil

Няма само така, искам пак да почне да си спи по цяла нощ.  Mr. Green Дневният сън при нас май не дава пряко отражение на нощния. Дори ако не е спала много през деня сякаш е по-склонна да спи непробудно цяла нощ.  Thinking

# 619
Добро утро!
Ние също пак не спахме.
Пуци, аз не мога да я оставя, защото ако е будна все мрънка, дори без да е гладна, жадна и др. А за непробудно спане цяла нощ.... не мога дори да си мечтая.....
Пупи, давам каша на ХИП или от елда или от ориз, но дори да сложа мляко, или плод пак не я изяжда. Тя се изнервя от самия процес на хранене, иначе отваря уста, хапва й се, но иска да я нося примерно, или да се търкаля.....

# 620
Добър ден майчета  Hug Ние изкарахме много добре на Нова година,Владис много е слушала майка ми и баща ми (те я гледаха) ние с мъжа ми празнувахме със сестра ми и нейният приятел.Направихме си добър купон с музика,танци и пиене  Joy Не се бяхме отпускали така от многоооо време  Hug Hug

# 621
Клавде, браво на вас! Много се радвам, че се отпуснали и сте си прекарали добре  Hug

# 622
Клавде, за много години! Тц, тц... направо ви завиждам. Кой знае кога ще мога да се отдам на лудории някоя вечер? Вчера мъжо пита кога ще оставим малкия при техните, за да излезем из града някоя вечер, да се позабавляваме. Докато се буди така на всеки час, а и както вече се научи да заспива на гърда, сам не е заспивамл от не знам кога, не виждам изгледи скоро да имаме подобно приключение.
Да не говорим, че нямам доверие на неговите. Онзи ден свекър ми дава бисквитена каша на племенника и реши, че трябва и на Коко да даде. Мале как се развиках. Той още не е захранен на краве мляко, нито на пшенични храни. Побърках се. Ама трябвало да яде не само тиква и картоф, ето Йоаким вече бил на обща храна. Само дето той е на 10м и е захранен от тримесечен...
На подаръци от тях не се и надявам, зълва ми донесе 6 пюрета на Хипп, тя поне донесе някакъв подарък. Дребното след много ревове сега заспа, имам половин свободен час, отивам да готвя!Клавде, за много години

# 623
Иве, ако мрънка не може, да, ама Кица не мрънка, а се оглежда, попипва ме, върти се, изобщо прави се на интересна. Като изляза, след 5 минути е заспала. Или се е размрънкала, което е по-гадния вариант.  Twisted Evil

Майче, ти си просто героиня, това е.

Забравих да кажа - снощи сънувах, че бухала произнесе първата си дума. Беше някаква дълга дума, от типа на квитанция или конституция, ама я забравих.  Mr. Green

# 624
  • София
Привет-мривет. Да ви питам - вашите хлапета как приеха елда? Моя чак позиви за повръщане и в мига в който хапна оризовата се разяде newsm78

# 625
Здравейте - аз почнах да пиша на обед, ама ми се затри поста и се ядосах. Ние бяхме на следобедна разходка - 'сичкото народ 'вънка беше.
Майче и аз само нецензурни думички ще ползвам, за това няма да коментирам къде си попаднала. Само да се разбирате с мъжа ти и да се радвате на детето - отсвири другите полека-полека, един  по един.
Пупи много бързо ми се втечнява бисквитената каша нещо, пробвах с повече сухо вещество, пак така. Издържа 15 мин макс. при теб как е?
От питката с късмети за мен е парата, на мъжа ми се падна работата  hahaha От баницата пак изнамерих парата докато я режех и слагах парчетата в чиния. Дано да сме ок през Новата година Simple Smile.
Пуци това с съня много готино.
Аз елда още не съм давала.

# 626
Моето муа и елда с удоволствие, но оризът е над всичко. Mr. Green

# 627
  • Sunshine state
Магнет,елда не съм давала. Confused Ние сме си на оризови каши,те се приемат най-добре. Peace Откакто въведох глутена,давам и пшеничени.И тях хапва.
Девил,аз я смесвам с бананова безглутенова,че имаме много от нея и не съм забелязала да се втечнява.Има една комбинирана бананово-бисквитена.Тя не би трябвало да е така.Пробвай с нея следващия път. Peace
Ние бяхме до Карфур и й взехме разни зеленчукови пюрета,защото днес отново отказа моето. Rolling Eyes
Взехме й също и една бананово-ябълкова кашичка.Видях,че "Слънчо" имат и зеленчукови каши.Някой да е пробвал? newsm78 Попълних запасите със сухари за сутрешната попарка.
Забелязвам,че косата й значително е пораснала само за няколко дни. Shocked Отгоре са й поникнали едни дълги косми и стоят като пънкарски гребен.  Laughing

# 628
Ахаха, това с косата ми е много смешно - и на Кица някак внезапно й израсна, но го забелязах със сигурност като гледах снимките, дотогава се чудех очите ли ме подвеждат.

За манджите аз исках да питам колко е нормалното количество месо за една порция? Имам предвид пълноценното, първоначално ясно, че ще дам съвсем нюню. Ще питам и педиатърката, но при нея ще сме чак на 13. Последно ми каза само, че дори една чаена лъжичка да е месото, пюрето се води месно (и кво от тва, питам аз). Мисля тази или другата седмица да й дам пилешко филенце, току-виж проявила повече апетит. В тази връзка, не знам дали си въобразявам, но ми се струва, че откакто редовно й сипвам по половин лъжичка зехтин в пюрето с малко по-голяма охота го яде.

# 629
Аз гребена го роша нарочно - така по си харесвам гъбката.
Аз давам зеленчуковата каша домати с картофи и мляко на Слънчо - яде я. Давам някой път за закуска или следобед, ако сме на месно пюре на обяд. Днес следобед сме на плодово пюре, че нещо изостанахме с плодовете. Не е ял няколко дни, че заспива рано. Пък искам вече 3 яденета да са твърда храна да влиза в ритъм.
С зехтин наистина става по-вкусно - не правя домашни пюрета, но само варени зеленчуци е малко безвкусно - нито сол има вътре, нито нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт