ЗАНИМАНИЯ С 6-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 157
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • UK
Здравейте, момичета!
Ние сме още на гости и вече нямам търпение да се приберем в София. Искам да видя майка ми когато види Аничка. Толкова много е пораснала за тези 10 дни. За 10 дни започна да сяда почти без да се подпира. Ани винаги посяга към стъклените чаши на масата и когато явземе зъбките започват да тракат по стъклото, много е сладко.
Аз ползвам Пуфис и Памперс доволна съм от Пуфиса (някой питаше).
Хайде пак да се връщам да ви чета, не мога да смогна тези дни.

# 676
  • UK
 newsm10
В "На Кафе" дават за проходилките. Peace

# 677

Вашите какво лапат предимно?

Каквото докопа - играчките, чувалчето за спане, пръстите ми.  hahaha

# 678
Добло утло!
И нашето чаве лапа, каквото докопа, като започнем от неговите си ръце и крака, минем през връзките на якето и шапката, до моите пръсти, коса, телефон, всичко, което държа в ръце. Харесва торбичките и боклуците, но най-силен афинитет има към телефоните, дистанционното, мишката на компютъра и клавиатурите. Полудява! Харесва и кабелчета. Въобще очите ми са на 6 - да не направи пакост, да не се удуши, да не глътне нещо...
Магнетче  Hug Hug Hug
Мама на Ани, браво за сядането! Simple Smile Това със зъбчетата и чашите е много готино Simple Smile
Ние пак не спахме, но това е ясно вече...

# 679
  • София
И нашия лапа всичко,което успее да хване,даже седейки все се криви на ляво и дясно да види какво има за хващане...чаши..бебефон,разни джунджурии и той е луд фен на телефоните,клавиатурата,дистанционното,мен-вчера ми захапа носа,брадата...галейки ме с мокри от лиги ръчички по лицето, буквално си завря устата в мен.

# 680
  • Berlin
Добър ден! Simple Smile
Току що се върнахме от болницата. Ходихме да му вземат кръв, че малко окъсняхме с тези изследвания. Така му се спеше, че нищо не усети от боцкането. Сега спинка и го чакам да ядем пюре.
Любимото му нещо за похапване са чорапите! Не търпи да са му на краката, а в устата. Освен това много се дразня, защото само към краката си посагя и не се задържа седнал, а сега уж го тренираме да заяква и да с и седи. Но НЕ! Краката, та краката. Играчките хич не ги отразява, а има много нови - ние му купихме, имаше подаръци за Нова година... Сега ще чакаме да му омръзнат краката ...
Вчера му поръчах килимче за игра - 100/150см и днес го чакам, директно го слагам  на земята и там да се въргаля. Няма да го мисля по спалнята и дивана, а и ще има повече място.

# 681
Добър ден  Hug Ние сме с памперсите  - Pampers Premium Care.Според мен те са най-добрите
И Владис папка каквото хване  Joy Joy
Магнет дано бързо се покажат зъбките и да е спокойно бебчето  Hug Hug
ИрПуц благодаря за кафето  Hug

# 682
Не бях аз, Пупи беше с кафето. Аз кафе не пия.  Mr. Green

# 683
Здравейте и от нас Simple Smile - аз ходих да пазарувам на дребния пюрета и АМ и не съм гледала Гала, ще го гледам довечера евентуално. Аз питах за Пуфис - ще ги пробвам значи.
И ние като при abs на първо място се ядат чорапите, даже им говори - не дава да му ги взема от устата - стиска, после краката и след това всички играчки, които докопа. За капак му харесва да вдига шум с играчките - удря ги една в друга, пробва дали дрънкат като ги разклаща. Ощеее не седим седнали - не му и идва наум, ако не го сложа аз. Полудява като види найлонова торба.
За дистанционните и телефоните е луд фен - аз си мисля да му взема такива играчки има ги

последното, ако има татко бесен шофьор  Mr. Green
Магнет гуш  Hug

# 684
ООО колко съм отнесена  Joy Joy Joy Пупи благодаря за кафето  Grinning

# 685
И Мимито умира за дистанционното(но само това на булсат), телефони, КАБЕЛИ, мишка, лаптоп(аз работя с едната мишка, тя с другата), торби, мокри кърпички, опаковки от солети ,кекс, кутията от кашата.... абееее все боклуци. Има и някои любими играчки де.
Пуци, по час и половина  #Crazy олеееее браво на Екатерина! Мимито няма по 10 минути и почва да се извива и да прави мост. Аз я слагам за 10 мин., после я нося, после пак я слагам, после легнала и така цял ден. А заспиването е само на ръце!
Снощи се опитах да я приспивам на дивана и тя рева като звяр! Носих я  а тя пак реве, бях на ръба да скоча от терасата! Майка ми звъня два пъти (каза ми, че съм проклета), дойде и я приспа на ръце. Това дете как да го отуча да я носим цял ден не знам  Sad вече съм отчаяна. То едно на ръка, че нямам сили, но и тя трябва да се учи да стои седнала, още малко и да проходи. А тя иска само да я нося и нищо друго не я интересува. Ако не я нося мъчи и реве цял ден. Дайте ми някакъв съвет, моля! Отделно, че хич не спи ....... но това няма как да го променя. Cry

# 686
  • Sunshine state
Иве,единственият начин е като спрете да я носите.И да плаче,и да мрънка,никакво носене. Naughty Да си лежи.Ние от началото още сме забранили да я разнасят бабите,защото и ние не го правим.Най-важното е да не се поддаваш на изкушението да я взимаш,когато плаче.Много е трудно,но само така ще отвикне.После ще ви е много по-голям рахат,повярвай ми. Peace Така свиква да си се занимава самичка и не очаква да я разнасяте като такси.
Много мои приятелки се опитваха да ме убедят,че малките бебета не свиквали,ама изобщо не им вярвам.Свикват и още как. Laughing
Сега ще я къпем.За обяд ще има пуешко с броколи.Дано го яде. Praynig

# 687
Пупи, знам, но тя реве като звяр! Аз си мисля дали не е голяма вече... А майка ми е отдолу и я чува и постоянно идва и ми къса нервите. Много пъти съм се опитвала да я оставям да реве, но като нямам подкрепа от най-близките си ми е трудно и се предавам. Постоянно ми казват " ма аз не знам какво е това бе.... вие само се оплаквате от детето.....ми то за комфорт се бори.... ми и ние все на ръце сме ви носили, но не сме се оплаквали......ти какво искаш..... еми ще я издундуркаме...... как ще я оставиш да плаче, какво майка си....." абе ужас, и то това са моите родители, представете си свекитата какво ще ме правят. Мъж ми един ден се беше ядосал и вика аз ще си взема отпуска и ще я възпитавам, пък майка после ми вика "няма да му даваш да оставя детето да плаче". Той вече много се ядосва и все ми казва остави я , даже сме се карали няколко пъти... оф не знам и аз.... Ама имам чувството, че за нашите не съм добра майка, или поне ме карат така да се чувствам и ми е тежко (поплаквам си редовно), но гледам да не го мисля. Ако те не бяха все срещу мен щеше да ми е по-лесно.

# 688
Иве, тя затова беше Седящият бухал.  hahaha За носенето - няма ли как да я разсейваш, за да не реве като не е на ръце? Наистина много кофти навик, ама няма какво да се ядосваш постфактум. Още по-лошо като не те подкрепят. Що не дойде майка ти да изкара един цял ден да я разнася, че да се измори и тя? Милата ти.  Hug Съгласна съм с Пупи, няма друг начин освен да я оставяте.

Аз като си спомня каква змия бях в началото, сакън да не свикне на ръце. Баща й понякога така я приспиваше, аз само дуднех.  Blush Но то си е и до дете - някои имат по-голяма нужда от гушкане, си мисля, други не чак толкова, индивидуалности...

Днес изкъпахме Кица сутринта. На мен ми харесва така, чудя се дали да не го направим постоянно.

# 689
Мами разбрахте ли къде се е родило първото бебе за 2012 година  Joy В Дупница,където аз раждах  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт